ders kaydı yapmadım ?

harcı yatırdıysan silinmez ikinci ögretimsen. sen ögrenci işlerini ara sor

Dostum bunun cevabını sana ancak okulun verebilir. Eğitim gibi bir konuda işini şansa bırakma. Ara okulunu görüş bence. Bu dediğin her okula ve yönetimine göre değişir.

Kaydını dondur seneye kaldığın yerden devam edersin. Ayrıca danışamn hocalarınla iletişime geç çeşitli sebeplerden dolayı gelemicem tarzında onlar sana yardım ederler.

kesin bilgisi olan yokmu arkadaşlar ? kaydı dondurunca öğrencilik haklarından yararlanılmıyor o yüzden dondurmak istemiyorum

Ekle sil haftası geçti mi ? O haftada alınabilir gibi geliyor en azından bir ders alsan okulla bağlantın olur kalsan da daha sonra alırsın. Bizim okulda böyle işliyor en azından.

Bilmiyorum okulda sistem nasıl ama ben okurken 1 ders alıp okula gitmeyenler oluyordu, öyle yaparsan işini sağlama almış olursun. Yaptırmasan bile bir dönemden dolayı kaydının silineceğini zannetmiyorum.

yapmadıysan yapmadın ne olmus ? son 5 yıldır ben de hep suresı dolduktan sonra yaptım ders kaydımı ek süre her zaman tanınır merak etme

en doğrusunu okuldan öğren derim ama geçen sene bir arkadaşım 2 dönemde ders kaydı yaptırmadı (2. öğretim olduğu için harçta yatırmadı),ertesi sene yani bu yıl açık öğretim 2. üniversite için gitti okula öğrencidir belgesi aldı bölümden,yani kayıt silinmiyor gördüğüm kadarıyla,en azından 1 sene de silinmiyor daha uzun dönemlerde ne olur bilemem.

hangi üniversite?
süleyman demirel üniversitesi
en doğrusunu okuldan öğren derim ama geçen sene bir arkadaşım 2 dönemde ders kaydı yaptırmadı (2. öğretim olduğu için harçta yatırmadı),ertesi sene yani bu yıl açık öğretim 2. üniversite için gitti okula öğrencidir belgesi aldı bölümden,yani kayıt silinmiyor gördüğüm kadarıyla,en azından 1 sene de silinmiyor daha uzun dönemlerde ne olur bilemem.
hocam öğrenci işlerini aradım onlarda kesin bilgi vermedi ıspartaya gel bölüm başkanıyla konus felan dediler
yapmadıysan yapmadın ne olmus ? son 5 yıldır ben de hep suresı dolduktan sonra yaptım ders kaydımı ek süre her zaman tanınır merak etme
hocam ben ders kaydı yapmazsam problem olur mu onu soruyorum. istanbuldan ıspartaya gidemem bu aralar.
Ekle sil haftası geçti mi ? O haftada alınabilir gibi geliyor en azından bir ders alsan okulla bağlantın olur kalsan da daha sonra alırsın. Bizim okulda böyle işliyor en azından.

ekle sil için baktım sistemden şöyle bir açıklama var "*Hiç ders seçmeyen öğrenci ekle-sil yapamaz." yani ekle sil beni işimi görmüyor . ist dan ıspartaya gitmemek için sizden bilgi bekliyorum..

süleyman demirel üniversitesi

hocam öğrenci işlerini aradım onlarda kesin bilgi vermedi ıspartaya gel bölüm başkanıyla konus felan dediler

hocam ben ders kaydı yapmazsam problem olur mu onu soruyorum. istanbuldan ıspartaya gidemem bu aralar.

ekle sil için baktım sistemden şöyle bir açıklama var "*Hiç ders seçmeyen öğrenci ekle-sil yapamaz." yani ekle sil beni işimi görmüyor . ist dan ıspartaya gitmemek için sizden bilgi bekliyorum..

ders kaydı online olmuyor mu sizde? neden gereken süre içinde kayıt etmediniz ki dersleri?

https://obs.sdu.edu.tr/index.aspx şu linkten sisteme giriş yapıp 2013-2014 bahar dönemi (vize notları, transkript sayfası) vs ekran görüntülerini atar mısınız?

hocam ders seçimini siz yapmayınca danışman hocalar sizin yerinize otomatikde girebilir bi bakmışınız derslere devam.. en iyisi danışman hocayla görüşün yada öğrenci işlerine gidin

yahu bölüm başkanıyla ne ilgisi var işgüzar adamlar.bir dönemde kaydının silineceğine ihtimal vermiyorum ama 2. dönem gidip dilekçe ver kaydını dondur işini garantiye al derim.

ders kaydı online olmuyor mu sizde? neden gereken süre içinde kayıt etmediniz ki dersleri?

https://obs.sdu.edu.tr/index.aspx şu linkten sisteme giriş yapıp 2013-2014 bahar dönemi (vize notları, transkript sayfası) vs ekran görüntülerini atar mısınız?
hocam zaten istanbuldayım ıspartaya gidemicem bu dönem derslere girmicem yani benim sorunum ders kaydı yapmazsam bi problem olur mu? yani sadece dönemmi uzar yoksa kayıt silinme durumu olur mu? dersler gözükmüyor hocam tıklayınca anasayfaya yolluyor..

hocam zaten istanbuldayım ıspartaya gidemicem bu dönem derslere girmicem yani benim sorunum ders kaydı yapmazsam bi problem olur mu? yani sadece dönemmi uzar yoksa kayıt silinme durumu olur mu? dersler gözükmüyor hocam tıklayınca anasayfaya yolluyor..

anladığım kadarıyla 1. öğretimsin, harç ödeme zorunluluğun yok, sadece ders kaydı yaptırmadın. bence kayıt dondurma işlemini vs yapma, yoksa babanın üzerinden olan sağlık sigortandan yararlanamazısn.

ders kaydınız otomatik yapıldıysa eğer "bu dönemki tüm derslerden devamsızlıktan kalırsınız" birşey farketmez.

ders kaydınız yapılmadıysa önemli değil, kayıt dondurmuş gibi olursunuz, ama babanızın üstündeki sigortadan yararlanırsınız.

yahu bölüm başkanıyla ne ilgisi var işgüzar adamlar.bir dönemde kaydının silineceğine ihtimal vermiyorum ama 2. dönem gidip dilekçe ver kaydını dondur işini garantiye al derim.
hocam sonraki dönem zaten okula devam etcem bu dönemlik bi sıkıntı oldu. tek dönem ders kaydı yapmazsam ne olur onun sıkıntısını cekiyorum

olmaz birşey merak etme 2. dönem devam edersin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri