confusioon
Yasaklanmış
---- silinebilir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
harcı yatırdıysan silinmez ikinci ögretimsen. sen ögrenci işlerini ara sor
süleyman demirel üniversitesihangi üniversite?
hocam öğrenci işlerini aradım onlarda kesin bilgi vermedi ıspartaya gel bölüm başkanıyla konus felan dedileren doğrusunu okuldan öğren derim ama geçen sene bir arkadaşım 2 dönemde ders kaydı yaptırmadı (2. öğretim olduğu için harçta yatırmadı),ertesi sene yani bu yıl açık öğretim 2. üniversite için gitti okula öğrencidir belgesi aldı bölümden,yani kayıt silinmiyor gördüğüm kadarıyla,en azından 1 sene de silinmiyor daha uzun dönemlerde ne olur bilemem.
hocam ben ders kaydı yapmazsam problem olur mu onu soruyorum. istanbuldan ıspartaya gidemem bu aralar.yapmadıysan yapmadın ne olmus ? son 5 yıldır ben de hep suresı dolduktan sonra yaptım ders kaydımı ek süre her zaman tanınır merak etme
Ekle sil haftası geçti mi ? O haftada alınabilir gibi geliyor en azından bir ders alsan okulla bağlantın olur kalsan da daha sonra alırsın. Bizim okulda böyle işliyor en azından.
süleyman demirel üniversitesi
hocam öğrenci işlerini aradım onlarda kesin bilgi vermedi ıspartaya gel bölüm başkanıyla konus felan dediler
hocam ben ders kaydı yapmazsam problem olur mu onu soruyorum. istanbuldan ıspartaya gidemem bu aralar.
ekle sil için baktım sistemden şöyle bir açıklama var "*Hiç ders seçmeyen öğrenci ekle-sil yapamaz." yani ekle sil beni işimi görmüyor . ist dan ıspartaya gitmemek için sizden bilgi bekliyorum..
hocam öğrenci işlerini aradım onlarda kesin bilgi vermedi ıspartaya gel bölüm başkanıyla konus felan dediler
hocam zaten istanbuldayım ıspartaya gidemicem bu dönem derslere girmicem yani benim sorunum ders kaydı yapmazsam bi problem olur mu? yani sadece dönemmi uzar yoksa kayıt silinme durumu olur mu? dersler gözükmüyor hocam tıklayınca anasayfaya yolluyor..ders kaydı online olmuyor mu sizde? neden gereken süre içinde kayıt etmediniz ki dersleri?
https://obs.sdu.edu.tr/index.aspx şu linkten sisteme giriş yapıp 2013-2014 bahar dönemi (vize notları, transkript sayfası) vs ekran görüntülerini atar mısınız?
hocam zaten istanbuldayım ıspartaya gidemicem bu dönem derslere girmicem yani benim sorunum ders kaydı yapmazsam bi problem olur mu? yani sadece dönemmi uzar yoksa kayıt silinme durumu olur mu? dersler gözükmüyor hocam tıklayınca anasayfaya yolluyor..
hocam sonraki dönem zaten okula devam etcem bu dönemlik bi sıkıntı oldu. tek dönem ders kaydı yapmazsam ne olur onun sıkıntısını cekiyorumyahu bölüm başkanıyla ne ilgisi var işgüzar adamlar.bir dönemde kaydının silineceğine ihtimal vermiyorum ama 2. dönem gidip dilekçe ver kaydını dondur işini garantiye al derim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.