Destek Bekliyorum

• Kullanıcı turanakca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

turanakca

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Günaydın,iyi günler,iyi akşamlar:)

Telif içeriği yüksek olan 1 kanalım vardı yerli içerik 1 haftadır videolar duruyodu bu sabah ilk telifini aldı.

Adsensemde dün size başka konuda belirtmiştim 40 ile 50 k arası izlenim yansıyo bu aralar düşük gelir elde ediyor ama oda malum sorunlardan.Yansıyon izlenimler %60-70 lik kısmı yabancı içerikli kanallarımdan geliyo bu arada

Sizce ben bu telifli kanalı artık silmeli miyim? yoksa 2. telifi bekledikten sonramı siliyim.Adsense hesabımı risk altına sokmuş olurmuyum ??

Bunun gibi telifli 2 tane daha kanalım var..

2. telifleri beklemeni tavsiye ederim bu arada o kanalladaki videoları farklı bir kanala geçirip izlenen kanalda reklam yapman faydalı olabilir :)

2. telifleri beklemeni tavsiye ederim bu arada o kanalladaki videoları farklı bir kanala geçirip izlenen kanalda reklam yapman faydalı olabilir :)

2.telifi beklemek bana da mantıklı geliyor şimdilik düşüncem o yönde.Temiz kanallarımı da kirletmek istemiyorum açıkcası oradaki videoları alıp..Bu ay baya bi hesaba ihtiyacım var hedeflerimin peşinden gidiyorum şu anda en azından bu ay:)

Arkadaşlar Günaydın,iyi günler,iyi akşamlar:)

Telif içeriği yüksek olan 1 kanalım vardı yerli içerik 1 haftadır videolar duruyodu bu sabah ilk telifini aldı.

Adsensemde dün size başka konuda belirtmiştim 40 ile 50 k arası izlenim yansıyo bu aralar düşük gelir elde ediyor ama oda malum sorunlardan.Yansıyon izlenimler %60-70 lik kısmı yabancı içerikli kanallarımdan geliyo bu arada

Sizce ben bu telifli kanalı artık silmeli miyim? yoksa 2. telifi bekledikten sonramı siliyim.Adsense hesabımı risk altına sokmuş olurmuyum ??

Bunun gibi telifli 2 tane daha kanalım var..

oncelikle telifli kanallar adsensenizi riske atmaz*ve ben sahsen 1 telifli kanalı bile adsenseme bağlı bırakmam hemen silerim.bu riski almaya kesinlikle değmez..bu sekilde yaklaşık 2 aydır sorunsuz devam ediyorum herhangi bir para kazanma devre dışı yaşamadım!

oncelikle telifli kanallar adsensenizi riske atmaz*ve ben sahsen 1 telifli kanalı bile adsenseme bağlı bırakmam hemen silerim.bu riski almaya kesinlikle değmez..bu sekilde yaklaşık 2 aydır sorunsuz devam ediyorum herhangi bir para kazanma devre dışı yaşamadım!

risk altına sokmuş olurmuyumdan kastım toplu para kazanmaya vb. gibi sorunlarla karşılaşırmıyım miydi ??

ben 2.telifi aldıktan sonra işlem yapmayı düşünüyorum daha çok ..Sizlerin görüşlerinizi almam faydalı olacak o yüzden daha çok cevap bekliyorum konuya..

risk altına sokmuş olurmuyumdan kastım toplu para kazanmaya vb. gibi sorunlarla karşılaşırmıyım miydi ??

ben 2.telifi aldıktan sonra işlem yapmayı düşünüyorum daha çok ..Sizlerin görüşlerinizi almam faydalı olacak o yüzden daha çok cevap bekliyorum konuya..

benim zaten demek istediğimde bu-telifli kanallarım yüzünden para kazanmalarımı kaybettim-o yüzden hemen siliyorum,bu benim şahsi fikrim herkes istediğini yapmakta özgürdür..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri