Dev Derbiye Saatler Kala!

Ben de bi ara düşündüm 3 aylık 55 falan geliyor güvenemedim valla ama adamlar 1 senedir çok iyi işlerini yapıyorlar, programı kıramadılar da :D online sistem olduğu için heralde sürekli üyeler kontrol ediliyor büyük ihtimal:)

İki üç cümlede özetliyim. Ben defalarca kullandım. Ve gerçekten süper. O fiyata o kadar hizmeti bulman imkansız. Daha iyisi varsa buraya yazsınlar. Bir defa programa maç olarak bakmamak lazım. Tabi ki de ilk öncelik maç ama programda öyle manyak özelikler var ki adamların alt yapısı felan mükemmel. Son çıkan filmler sınırısz film izle oyun indir sınırsız sms at 100 den fazla turbobit rapidshare gibi sitelerin linklerini premiuma çevirme felan d smart lig tv 1 2 3 ya daha neler neler. Mükemmel bir program. Ve parayı hak ediyorlar. İllegal olabilir evet ama öğrenciler için birebir. Ayrıca kimisi korkuyor. Korkacak bir şey yok. Sen kendini ihbar etmedin sürece kimse bir şey yapamaz. Çünkü adamların sunucuları hollanda. Hollandadan yayın yapıyorlar. Lig tv nin kendi sitesinden izleyince maç yayını 40 saniye geriden geliyor ama bu adamlarda 5 6 saniye felan düşün artık. :) Böyle derbi günlerinde farklı bağlantılarda kullanıcılara göre yayın yapıyorlar. 1k 2k 3k 5k bağlantı şeklinde. Ve harbiden hd yayın oluyor. Lcd bağla izle. Ufak tefek donmalar oluyor ama gerçekten problem olmuyor. Biraz satıcısı gibi anlatsam da sadece kullanıcıyım :D çünkü programda yok yok. Zaten adamlar yazmış bağımlılık yapar diye (:

İki üç cümlede özetliyim. Ben defalarca kullandım. Ve gerçekten süper. O fiyata o kadar hizmeti bulman imkansız. Daha iyisi varsa buraya yazsınlar. Bir defa programa maç olarak bakmamak lazım. Tabi ki de ilk öncelik maç ama programda öyle manyak özelikler var ki adamların alt yapısı felan mükemmel. Son çıkan filmler sınırısz film izle oyun indir sınırsız sms at 100 den fazla turbobit rapidshare gibi sitelerin linklerini premiuma çevirme felan d smart lig tv 1 2 3 ya daha neler neler. Mükemmel bir program. Ve parayı hak ediyorlar. İllegal olabilir evet ama öğrenciler için birebir. Ayrıca kimisi korkuyor. Korkacak bir şey yok. Sen kendini ihbar etmedin sürece kimse bir şey yapamaz. Çünkü adamların sunucuları hollanda. Hollandadan yayın yapıyorlar. Lig tv nin kendi sitesinden izleyince maç yayını 40 saniye geriden geliyor ama bu adamlarda 5 6 saniye felan düşün artık. :) Böyle derbi günlerinde farklı bağlantılarda kullanıcılara göre yayın yapıyorlar. 1k 2k 3k 5k bağlantı şeklinde. Ve harbiden hd yayın oluyor. Lcd bağla izle. Ufak tefek donmalar oluyor ama gerçekten problem olmuyor. Biraz satıcısı gibi anlatsam da sadece kullanıcıyım :D çünkü programda yok yok. Zaten adamlar yazmış bağımlılık yapar diye (:

Ortak kullanımda anlıyorlar mı aynı anda 2 kişi hesaba girse ,parayı 2 ye bölmeye çalışıyorum:D

PM patlaması yaşıyorum şuan :D Sakin arkadaşlar herkese göndereceğim :D [MENTION=3094]RocKSceN[/MENTION] [MENTION=5306]Rock3r[/MENTION] [MENTION=4899]HouseMd[/MENTION] [MENTION=3332]aykut267[/MENTION] [MENTION=4779]RenkNetwork[/MENTION] [MENTION=5401]Megadeth[/MENTION] [MENTION=363]rikato[/MENTION]

PM patlaması yaşıyorum şuan :D Sakin arkadaşlar herkese göndereceğim :D [MENTION=3094]RocKSceN[/MENTION] [MENTION=5306]Rock3r[/MENTION] [MENTION=4899]HouseMd[/MENTION] [MENTION=3332]aykut267[/MENTION] [MENTION=4779]RenkNetwork[/MENTION] [MENTION=5401]Megadeth[/MENTION] [MENTION=363]rikato[/MENTION]

hocam bi ben kaldım .d

Göndermediğim kaldı mı :D Ö.Mesaj gönderirken 60sn de bir mesaj gönderildiği için yetişemiyorum :D Şuan göndermediğim kalmamış olması lazım :D Yoruldum cidden :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri