M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Ücretli olarak NettePro yu bilen var mı ? Hiç kullanan var mı arkadaşlar ?
İyi hocam kullanan arkadaşlarım var.
Not: konu içinden link paylaşmayın yasak. Lütfen verilen linkler silinsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sizede gönderdim hocamUmarım izleyebilir herkes
![]()
dns deiştirmen yeterli kardeş. ben rahat giriyorum.
hocam bana da pm atabilir misin
Mesajlara yetişemiyorum hocamEn kısa zamanda yolluyorum
![]()
![]()
Ben de bi ara düşündüm 3 aylık 55 falan geliyor güvenemedim valla ama adamlar 1 senedir çok iyi işlerini yapıyorlar, programı kıramadılar daonline sistem olduğu için heralde sürekli üyeler kontrol ediliyor büyük ihtimal
![]()
![]()
вєякαη;277665' Alıntı:ben sürekli kullanıyorum cam gibi donmadan izleyebiliyorsun
İki üç cümlede özetliyim. Ben defalarca kullandım. Ve gerçekten süper. O fiyata o kadar hizmeti bulman imkansız. Daha iyisi varsa buraya yazsınlar. Bir defa programa maç olarak bakmamak lazım. Tabi ki de ilk öncelik maç ama programda öyle manyak özelikler var ki adamların alt yapısı felan mükemmel. Son çıkan filmler sınırısz film izle oyun indir sınırsız sms at 100 den fazla turbobit rapidshare gibi sitelerin linklerini premiuma çevirme felan d smart lig tv 1 2 3 ya daha neler neler. Mükemmel bir program. Ve parayı hak ediyorlar. İllegal olabilir evet ama öğrenciler için birebir. Ayrıca kimisi korkuyor. Korkacak bir şey yok. Sen kendini ihbar etmedin sürece kimse bir şey yapamaz. Çünkü adamların sunucuları hollanda. Hollandadan yayın yapıyorlar. Lig tv nin kendi sitesinden izleyince maç yayını 40 saniye geriden geliyor ama bu adamlarda 5 6 saniye felan düşün artık.Böyle derbi günlerinde farklı bağlantılarda kullanıcılara göre yayın yapıyorlar. 1k 2k 3k 5k bağlantı şeklinde. Ve harbiden hd yayın oluyor. Lcd bağla izle. Ufak tefek donmalar oluyor ama gerçekten problem olmuyor. Biraz satıcısı gibi anlatsam da sadece kullanıcıyım
çünkü programda yok yok. Zaten adamlar yazmış bağımlılık yapar diye
![]()
Gönderdim hocamKeşke izin olasa da konu içinde paylaşsam linki
Tek tek göndermek zorunda kalmasam
![]()
Ortak kullanımda anlıyorlar mı aynı anda 2 kişi hesaba girse ,parayı 2 ye bölmeye çalışıyorum![]()
PM patlaması yaşıyorum şuanSakin arkadaşlar herkese göndereceğim
[MENTION=3094]RocKSceN[/MENTION] [MENTION=5306]Rock3r[/MENTION] [MENTION=4899]HouseMd[/MENTION] [MENTION=3332]aykut267[/MENTION] [MENTION=4779]RenkNetwork[/MENTION] [MENTION=5401]Megadeth[/MENTION] [MENTION=363]rikato[/MENTION]
hocam bi ben kaldım .d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.