Dikkat edin :)

flaim

Kayıtlı Üye
Geçen enpara hesabıma bloke koyuldu sebebi ise ticari kullanıyormusum
ödeme yollarken, alırken; " ürün ödemesi, forum ismi vb" yazmayın yoksa hesabınıza bloke koyarlar :) zar zor açtırdım hesabımı

adamlar haklı bir şey diyemezsin yani. uyarı için sağ olun.

eyw aklımızda bulunsun bir de onla uğraşmayalım.

içimden yazmak çok geçiyordu fakat hiç yazmadım. artık aklıma gelmez. teşekkürler.

Astropay falan da yasak zaten. Ne dandik ülke her şeye yasak.

r10da dolaşırken çok gördüm butür konuları,üyeligin varsa orada bak bi hocam çözümüne.kötü olmuş,geçmiş olsun...

en hesabıma ploke gelmiş müşteri hizmetlerini aradım araştırıp dönecekmiş nedeni nedir acaba bilen varmıdır bankalara borcum olsa bile paranın tamammına el konmaz diye biliyorum 50bin tl zaten yokda başına gelip açtırabilen varmı ?

en hesabıma ploke gelmiş müşteri hizmetlerini aradım araştırıp dönecekmiş nedeni nedir acaba bilen varmıdır bankalara borcum olsa bile paranın tamammına el konmaz diye biliyorum 50bin tl zaten yokda başına gelip açtırabilen varmı ?

hocam hesabı sadece alıl veriş, yt kazancı için mi kullanıyorsunuz? Mesela ben harcamalarım, faturalarım, eft lerim vs. her şeyimi enpara üstünden yapıyorum böyle bir şey olmadı. Alakası var mıdır?

Çok sıkıntılı durum umarım çözersiniz cidden önemli bir durum

hocam hesabı sadece alıl veriş, yt kazancı için mi kullanıyorsunuz? Mesela ben harcamalarım, faturalarım, eft lerim vs. her şeyimi enpara üstünden yapıyorum böyle bir şey olmadı. Alakası var mıdır?

fatura vs yatırıyorum bende hocam ytden 6 aydır ödeme almıyorum zaten satış yaptım gelen para var sadece

Aynı durumda bekliyorum 5 gun oldu benimde hesap blokede 5549 19/A MAADESİNE GORE

fatura vs yatırıyorum bende hocam ytden 6 aydır ödeme almıyorum zaten satış yaptım gelen para var sadece

parayı gönderen kişi açıklamaya satışla alakalı bişey mi yazmış hocam?genelde gördügüm kadarıyla bu sebepten hesaba bloke koyuyor bankalar bu ara.

Gelen parayı ticaret olarak değerlendirmişlerdir büyük ihtimalle,Masak ile irtibata geçip soruşturuluyor hesaplar ..

bi arkadaş açıklama kısmına gmail yazmış evet

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

Aynı durumda bekliyorum 5 gun oldu benimde hesap blokede 5549 19/A MAADESİNE GORE
açtırabildinmi peki hesabını hocam

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

parayı gönderen kişi açıklamaya satışla alakalı bişey mi yazmış hocam?genelde gördügüm kadarıyla bu sebepten hesaba bloke koyuyor bankalar bu ara.
aynen hocam açarlarmı peki geri bildirim yaptırdım müşteri hizmetlerine

bi arkadaş açıklama kısmına gmail yazmış evet

[sıze=1]---------- spam engelliyici 13:58 ---------- önceki mesaj 13:58 ----------[/sıze]

açtırabildinmi peki hesabını hocam

[sıze=1]---------- spam engelliyici 13:59 ---------- önceki mesaj 13:58 ----------[/sıze]

aynen hocam açarlarmı peki geri bildirim yaptırdım müşteri hizmetlerine

hayır siz aradinizda ne dediler.

Hocam orada 50 bin TL değil 50 milyon TL yazıyor.
Ülkede bu kadar parayı bir arada gören kaç şanslı insan var ki? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri