Din & Allah işini karıştırmayın şu foruma!!

• Kullanıcı xkdhc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha geçen gün biri konu olarak dua yazdı ya...
bunun forumları var,oralarda yapılsın...
Emredersin paşam.
Hemen ben gidip tüm islami forumlarda birer konu açacam.
Bu mantığı anlamam mümkün değil.Annemin rahatsızlığının şifa bulması için burda kardeş gibi gördüğüm kişilerden dua talep etmem neden sizi rahatsız etti.Sadece dini sitelerdeki kişilerin duasımı kabul edilir.İnsanın zor bir durumunu sanalda da olsa arkadaşları ile paylaşmasının ne zararı var sizce.Biz bu forumda gerektiğinde gülüyoruz,gerektiğinde hüzünleniyoruz,bazen kavga ediyoruz bazende birbirimizi sevindiriyoruz. Biz bir aileysek burada forum kuralları dışına çıkmamak kaydıyla herkesin fikrine inancına saygı duymalı.

Emredersin paşam.
Bu mantığı anlamam mümkün değil.Annemin rahatsızlığının şifa bulması için burda kardeş gibi gördüğüm kişilerden dua talep etmem neden sizi rahatsız etti.Sadece dini sitelerdeki kişilerin duasımı kabul edilir.İnsanın zor bir durumunu sanalda da olsa arkadaşları ile paylaşmasının ne zararı var sizce.Biz bu forumda gerektiğinde gülüyoruz,gerektiğinde hüzünleniyoruz,bazen kavga ediyoruz bazende birbirimizi sevindiriyoruz. Biz bir aileysek burada forum kuralları dışına çıkmamak kaydıyla herkesin fikrine inancına saygı duymalı.

hocam allah acil şifa tekrardan.. durumu iyidir inş, moral motivasyon çok önemli...

Emredersin paşam.
sana değil lafım hocam...ayrıca annelerin başımız üstünde yeri var...tekrardan acil şifalar derim.konuyu bulursam özelden atarım.

haram demek bu kadar kolay
değil ,
fetva vermek için 4 mezhep ilmihalini ezbere bilmen gerek :)
erotizmi çağrıştıran videolar atmadıkça , nasıl haram olur ?
hakkı olan telifini zaten atıyor

isteyen allah yazar isteyen tanrı isteyen isa vs uzar gider sonucta bu onu yazan kişiye baglidir günaha o giriyor eger haksizsa

Konuyu açan arkadaşa destek versem ban yer miyim? :D
(Trabzon-Fener maçındaki ban bağışıklık yaptı galiba :D )
Neyse, ana konuya gelelim:

Konuyu açıp ban yiyen arkadaş gayet haklıdır iddaasında, rahatsız olduğu konuyu çok iyi anlıyorum, ama arkadaşım unutma islama göre kul hakkı'nın cezasını hakkı yenenler verir, o yüzden bazı yapılan şeyler beyhudedir diyerek gönlünü almak istiyorum :)

Not: Bir Kök Tengri inananı olarak bazen işi abartanlar oluyor bu konuda, o mesajlardan rahatsızlık duysam da mecburen boşveriyorum :)
Kök Tengrim hepinizi dileğinde kutlu kılsın.

değil ,

yasaklar belli dogruyu anlamak icin professör olmak sart degil ;)

Konu kilitlenmeli kapanmali yoksa sonu yok bunun

değil ,

Telif atmayi bilmeyeni, telif atmayla ugrasmak istemeyeni, akil edip kendi videolarini youtubeda aratmayanlarida var. Sirf durumdan haberdar degiller diye onlarin videolarinin kullanilmasi normal mi yani?

Telif atmayi bilmeyeni, telif atmayla ugrasmak istemeyeni, akil edip kendi videolarini youtubeda aratmayanlarida var. Sirf durumdan haberdar degiller diye onlarin videolarinin kullanilmasi normal mi yani?

Aynen benim rizam yok benim videolarimin kopyalanmasinda kendim hazirladigim icin simdi ben mecburmuyum hergün kendi videolarimi aramaya bu eziyeti cekmeye?

Mantik disi düsünceler var konu kapanmali

Mercurial saçmalamış mesajı yazan işte salla geç :)

ALLAH yazmak neden batar ki birilerine sana ne sana ne işten geldim adamın açtığı konuya bak yaa

ulan sen kimsin bana hırsız diyebiliyorsun video kopyaladık diye.telifini atan atar.sen bi videoyu çekip düzenelrsen emek verirsin.bi programı başka bi formata dönüştürürsün.gelmiş dini Allahı karıştırmayın diyor.Hey Allahım yarabbim.Din Alah konusu rahatsız ediyosa seni git ateistlerin forumunda takıl.Mesele çok dindarsan git 2 rekat namazını kıl bunca hhırsızlar birlkte olma.

1555394_652070624850081_1777621526_n.jpg

Bak o konuya geldik işte..Benimde vicdanım rahat etmediği için full spam yapmıyorum en azından birisinin videoda logosu varsa elimi bile sürmüyorum videoya.

Kendi derlememi kendim yaparım Allah'a şükür iyi izlenimler alıyorum mutluyum.

Bazı kanallarımda hala yarı spam kanalların beli bir düzelmedi habire eşleşen yağıyor partner kanala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri