disney.yt.user.disputes gmail aramızdaki .....

• Kullanıcı teoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

teoo

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu kadarda basitleşmeyelim. render yaptığım videoya telif atan bu arkadaş aramızda arkadaş diyorsam lafın gelişi oda. form kuralları gereği ağzımı burda bozmuyorum. bilsinsi onun.. sanki kendi özgün videosu gibi birde telif atmış utanmadan. onu geçtim bari düzgün bir mail ile telif at gönderdiği mail adresine bak. yavş....n kanal ismimi de yazıyorum hatta 2 kanalımın ismini indirip yüklemek isteyen olursa bence bir sakıncası yok youtube sonuçta derya deniz benim özgün videomda değil. ama formda böyle adamların olması çok canımı sıkıyor. buna bir çare bulmak lazım. utanmaz şeref...r . kanal ifşası yasak biliyorum ama bence sakıncası yok kanal benim.
Telif attığı iki kanalım.
New Seasons New Episodes Best Cartoon 2012
New Seasons New Video 2014

attığı telifte bu inanmayanlar olursa diye aynen kopyaladım.
DavacıDisney
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaTelevizyon Bölümü "Gravity Falls (PST)

BU KADARDA BASİT OLUNMAZ. AH. SÖVEMİYORUM SÖVEMİYORUM. TABİ BURDA...!!!!

Yotubenin denetimsizliği işte önüne gelen telif atıyor malesef videolar bize ait olmayınca da elden birşey gelmiyor.Beni dizi-film-çizgi film sektöründen soğuttular bu yüzden

Yotubenin denetimsizliği işte önüne gelen telif atıyor malesef videolar bize ait olmayınca da elden birşey gelmiyor.Beni dizi-film-çizgi film sektöründen soğuttular bu yüzden

bu konuyu açtım karşı bildirim gönderiyordum. ki ne göreyim ikinci telifi gönderdi densiz. formda galiba okudu ib...co....u
tek tek atıyor birde çok görüntüleme alana atıyor bide bu kadarda olmaz a....

Son düzenleme:
demin de bana geldi bu bir insan olamaz kardeşim kesin bot sürekli olarak söylüyorum ama napim bezdim ya bu heriften SAHTE TELİF BOTU bu

demin de bana geldi bu bir insan olamaz kardeşim kesin bot sürekli olarak söylüyorum ama napim bezdim ya bu heriften SAHTE TELİF BOTU bu

valla kardeş sahte mahte karşı bildirim gönderecem o atsın bende gönderecem inatla. lanet olsun diyoruz hep bu yüzden çoğalıyor bu sülelesi bozuklar.

bu konuyu açtım karşı bildirim gönderiyordum. ki ne göreyim ikinci telifi gönderdi densiz. formda galiba okudu ib...co....u
tek tek atıyor birde çok görüntüleme alana atıyor bide bu kadarda olmaz a....

yalnız arkadaşım çok görüntülenme olana değil 1 görüntülenme olana da gönderiyor ayırım yapmıyor hiç benim rus çizgiye bile telif atmış kime ne isabet ederse.

yalnız arkadaşım çok görüntülenme olana değil 1 görüntülenme olana da gönderiyor ayırım yapmıyor hiç benim rus çizgiye bile telif atmış kime ne isabet ederse.

valla bende seçerek atmış en yükseklerine hemde.

flag botundan sonra sahte telif botu :D yapılmayacak iş değil pro olan yapar her türlü :D

Arkadaşlar böyleleri bizleri bezdirip kendileri youtubeye hükmedeceklerini gelirlerini arttıracaklarını sanıyorlar ama pes etmek yok

gecen gün buna benzer bir mail vardı oda yt.user gibi bir şeydi bu forumda o kisinin oldugu kesin adam çakallık yaparak ona benzer mail açarak milleti inandırtmak istemiş sölenecek cok şey var aslında köpek bk yemekten vazgeçmez yeterki kanı bozuk olsun

Ya böyle insan bozması hayvan oğlu hayvanlarda var. orası kesin de bu kadarda göstere göstere yapılmazki.

burda olduğu kesin susarak kendisine sövülmesinden zevk alan bir yavş...k kendisi orası kesin

7 videolu bir kanalımın 1 videosuna telif gönderdi biraz önce bende bastım karşı bildirimi yeter gına geldi artık.Gmaili olan telif gönderiyor bu nedir arkadaş.

o mail adresi orjinal arkadaşlar bilginiz olsun

assanaturunleri bende buna takmıs durumdayım,gerı bıldırımde bulundum,

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] Nasıl bu kadar eminsiniz ? Nerede okudunuz yada gördünüz.Telif attığı kanaldaki videoların diğerlerini gizliye aldım madem gerçek mail bekliyorum o videolara da dg vs birşey göndersin gerçek hak sahibi böyle yapar bekleyelim görelim.

gerçekleri zaten iyi çalışıyorken sahtelerinin telifle uğraşacağını sanmam telif yememek için gün sayordur onlarda. hatta nekadar az rakibi olursa farkedilme oranı o kadar yükselir buda telif yeme şanını (şansızlığını) artırır. ama etrafta salak mı yok :) yollayanda olur elbet.

tabiki gerçek geri bildirimde bulunun da mapusa don atlet neyim getirek size :D bi ara çalıştığım kategoride 2 haftada temizlerdi herkesi son 2 aydır çok şükür artık bıraktı telif yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri