EeeE?
Birşey anlamadım birkaç tane uyduruk site.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam çizgi film zaten biliyorsunuzdur ismini.
Üste çıkmaya başlayınca bu şeref yoksunu şahıs hemen sahte teliflere başlıyor.
Eminim ki bu forumdan bu şahıs
EeeE?
Birşey anlamadım birkaç tane uyduruk site.
![]()
Sahte sanmaya devam edebilirsin o zaman.
Video DMCA (Copyright) Complaint to Google -- Chilling Effects Clearinghouse
Tamam sen haklısın öyle olsun.
Bu cevaplar seni tatmin etmiyorsa.
Her DMCa yazanı gerçek sanmaya devam et.
Adam [email protected] diye alakasız videoya Telif atıyor.
Adam [email protected] alakasız DİZİ videosuna telif atıyor.
Sen hala bu maili gerçek sanmaya devam ediyorsun.
Hea bu adam geçen senede [email protected] Sünger Bob videolarına telif atıyordu.
Hangisi gerçek?
Bu adam Fox çalışanı mı?
Bu adam Nbc çalışanı mı?
Bu adam Cartoon çalışanı mı?
copyright-compliance.com diye domain bile yok.
Asıl sen gerçek sanmaya devam et.
Ne smartass birisin sen ya. Amerikadaki sirketler hakkinda ne biliyorsun? Bu sirketlerin telif konusunda ozellikle ise aldiklari insanlar oldugunu biliyor musun? Akil var mantik var, bu adam para kazanmak isteyen herhangi bi youtube kullanici olsa diger sitelerden neden video kaldirsin, mail yazmayla ugrassin? Sana bu sekilde bi ton mail adresi gosterebilirim torrent sitelerine dahi uyari gonderen. Arastirmadan, bilmeden konusmayi ne kadar cok seven bi milletiz. Her onunuze gelene sahte demeye devam edin siz. O kadar eminsin madem, ne diye ugrasiyorsun buraya yazmakla, git geri bildirim yap kaldir sahte telifi![]()
Konuda ilk yazilan mail sahte, zaten onunla alakali en ufak bi bilgi yok. Fakat senin gosterdigin mailin sahtelikle uzaktan yakindan alakasi yok.
Amerikalı tüm şirketler @copyright-compliance.com lamı telif atıyor?
Sende şaka gibisin.
Ben viacom'dan gerçek telifte yedim geçen yaz.
Bir ünlünün konser videoları atmıştım adamlar [email protected] gibi bir maille gerçek telif atıyor.
Warner Bros zaten warnerbros.com diye atıyor.
Diğer tüm şirketlerde @copyright-compliance.com mu atıyor?
Bu çakal [email protected] dediğim maille Dizi kanalına önce Flag attı kanalı kapattırmak için sonrada kanal kapanmadığını görüncede Telif bastı.
1 aydır bu çakalla uğraşıyorum.
Banamı öğretiyorsun yaptığı şeyleri.
Madem Telifle kanalı kapatabilecek neden Flaglıyor.
+ Kanal flagtan uçtu zaten sonra onun attığı Telif bildirimleride geldi.
Neyse biz bu işin içinden çıkamayız, ben videoları yine basıyorum o çakal kanalı sakatlayana kadar yine kaldırdığım kadar kaldırırım.
Her sirket o sekilde uzanti kullaniyor gibi birsey soyledim mi? Adamlar sirket calisanlarinin yani sira homeofis calisanlarda aliyorlar ise. Genelde o tarz calisan insanlar kullaniyor bu tarz email adreslerini.
Bahsettigin [email protected] mail adresinin google uzerinde cikan arama sonuclari : https://www.google.co.th/?gws_rd=cr,ssl&ei=biSkU_-TDdefugSFtICwBw#q="[email protected]"
Simdi diyelimki bu adam sahte, sence bu adamin bundan 10 yil once ne isi vardi rastgele bi forum sitesinde? Hemde telif ihtarinda bulunurken? Biraz mantik yav, sahte demeden once 2 dakika arama zahmeti gosterin. Verdigim google linkine bak bi ton illegal download ile alakali ihtar gorebilirsin.
Birton derken.
Yaklaşık 41 sonuç bulundu (0,10 saniye)
Hepside bilindik siteler.
Biride ytpara çıkıyor.
Diğerleride forum siteleri.
Neyse sence Gerçek bence Sahte bu kadar basit.
Sonuçta bu verdiğin sitelerden hiçbir CACIK olmaz.
Arkadas anlama sorunun mu var? Bi cacik olmaz dedigin siteler ihlal yaptigindan dolayi adam uyarida bulunmus bundan 10 yil once. Daha youtube yokken!! Bu kadar mi duz mantik dusunur bi insan yahu birazcik kafayi kullan.
Simdi senin mantikla dusunursek bu adam 10 yil sonra yirtik dondan cikar gibi bi anda youtubeda millete sahte telif atmaya basladi para kazanmak icin yani oyle mi? Ne kadar komik duruyor goruyosundur umarim![]()
Yahu sen beni hiç anlamıyorsun.
Hala konuşuyoruz.
Sana birton örnek verdim.
Hala yok o adam şöyle yok bu adam böyle.
Ben adam para kazanmak için yapıyor gibi birşey asla demedim zaten.
Sen uydurdun onu.
Neyse bende videolar yedekli o telif attıkça sıfır kanal açıyorum zaten No Problem.
![]()
Sahte telif atmanin baska ne gibi bi mantigi olabilir? Ne acayip bi fantezidir o? Para kazanmak icin yapmiyorsa ne icin yapiyor yani? Sen 3 tane ornek verdin 2 tanesini zaten buldum gosterdim. Digerinide kendin arayip bulabilirsin zaten. Hala daha sahte diye diretiyorsanda soyleyecek biseyim yok. Daha youtube acilmadan once dahi telif ihtarinda bulunan adama sahte diyen birine laf anlatamam zaten.
Ben sana örneklerle açıkladım sen hala 10 yıl önce bildirim yapmış diyorsun.
10 yıldır başka bildirim yapmamış mı?
Bu adam neden Telif atıp kanalı kapattırabilecekken FLAGLA kapatmaya çalışıyor?
En çok bu yaptığına güldüm o elemanın.
Ya fark etmez, biz tüm şirketlerden GERÇEK Telif yedik, sahte telifleride gördük.
Görmeyede devam ediyoruz.
Videolar bende var zaten atıyorum dün gece telifler bu sabah yenisini açarım.
O sahte telif atmaya devam etsin.
HahahhaahhahaHala sahte diyor. Ciddi ciddi sorunlarin oldugunu dusunmeye basladim. Yahu youtube yokken bu adam ihtar gonderiyormus bu maille diyorum sen hala sahte diyorsun.
Acikladigin ornekleri zaten aradim sonuclarinida gosterdim sana. Viacom adina Spongeboba telif atilmis. Ne var bunda? Viacom-Nickleodon-Spongebob arasindaki baglantiyi ogrenmek icin superzeka olmaya gerek yok. en.wikipedia'ya bakarsan acikca gorebilirsin. Hala sahte diye diretip burada milleti galeyana getirme. Sahte diye dusunup geri bildirimde bulunup baslarina is almalarina sebep olacaksin. Hepsini gectim nerden biliyorsun videolarini flagladigini? Mail adresimi yaziyor gelen topluluk maillerinde? Arkadas neyin kafasini yasarken yaziyosunuz su foruma anlamiyorumki.
Maili sildim sana gösteriridim hangi kanalı kapatmış, Hangisi Flaglanmış.
+ $ yakmak için uğraşıyorum kanalda.
Kanalı gece açtım 2 saat olmadan kanal flagtan kapanmıştı ama Telif bildirimleri daha sonra geldi.
Yani o kanalı zaten ben açtım.
İsteyen istediğine inanabilir.
O beni bağlamaz.
Dediğim gibi o Telif atmaya devam etsin bende ona inat 5 tane sıfır kanal açıyorum.
![]()
Eroin aldin onun kafasiyla yaziyorsun degil mi? Bak tek cumle yaziyorum.
Bu adamlar manyak, bundan yillar dahi isi gucu birakip torrent, forum sitelerine sahte ihtar gonderiyolarmis buyuk sirket adina.
Ne kadar mantikli dimi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.