[email protected] - Bu forumda mı? bu

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
[email protected] kimse açık açık söylüyorum her attığı şeyin dünya engeli geçilmiş şekilde foruma dağıtcam tellif attığı sürece ben kazanmıyorsam sende kazanma ayrıca sahte telif atmayı öğretene 25 bölüm verilecektir bi ayda 2-3 k kazandırır Bu soysuzlara bundan sonra yer vermiyeceğim arkadaş kaç lira kazanclardan günlük 100-150 lira ya kadar düştük sabır sabır bi yere kadar şu işe başladım 1 kere bile telif atmadım aldığım telif sayısı 500 ü geçiktir
banada telif attı forumda bu mail gerçekmi dedim pm falan geldi gerçek oldugunu cok inanarak söyliyenler var anlamadım gitti

banada telif attı forumda bu mail gerçekmi dedim pm falan geldi gerçek oldugunu cok inanarak söyliyenler var anlamadım gitti

Ne gerçeği yaa saçmalıktan öte değil, 2 ayda adam 10 milyon izlenim yapmış ben aynı içeriği özenle yaratıyorum atıyorum gerektiğinde kendim geçerek nedense 10 milyonluk kanal devam ediyor benim ki günü gününe telif yetti artık. sadece 1-2 de değil bu tüm disney içeriklerine sıçradı resmen.

Valla şuraya bi kaynak salarım kimse ekmek yiyemez selçuk gram umrumda da olmaz yetti artık bana günlük 100-150 de yeter ama bu soysuzların gözü doymuyor.

Son düzenleme:
youtube inanılmaz ciddiyetsiz bir kurum, bana da gelen teliflerin tamamı gmail den atılmış.Resmi bir kurum gmail ile bildirim yapsa bile ciddiye alınmaması lazımken her ihtarı kabul ediyor youtube.Neye göre bu adamların hak sahibi olduğuna kanaat getiriyor anlamak mümkün değil.

Bu mailde o [MENTION=9652]Copyright[/MENTION]notice li eleman gibidir %90.
Herkes telifi gerçek sansın diye dispute bilmem ne eklemiştir.

[email protected] kimse açık açık söylüyorum her attığı şeyin dünya engeli geçilmiş şekilde foruma dağıtcam tellif attığı sürece ben kazanmıyorsam sende kazanma ayrıca sahte telif atmayı öğretene 25 bölüm verilecektir bi ayda 2-3 k kazandırır Bu soysuzlara bundan sonra yer vermiyeceğim arkadaş kaç lira kazanclardan günlük 100-150 lira ya kadar düştük sabır sabır bi yere kadar şu işe başladım 1 kere bile telif atmadım aldığım telif sayısı 500 ü geçiktir

hocam görende 10-15 liraya düşmüşsün gibi yazmışsın.

Sahte telif doğru mu değil tabi.

Bu telifin sahtemi yoksa gerkçek mi olduğunu bilmiyorum am şu anda 10 tane kanal sildirdi bana bence gerçek yoksa hiç izlenim almamış videolara niye telif atsın bu yt un otomatik telif botu bence kimse izlenim almamış kanala telif atmaz gereksiz bi iş bence 5 kanalımda doğru dürüst izlenim yoktu ona rağmen her kanaldaki 3 videoya telif geldi..

10 dk önce video attım kestim biçtim editledim aha bi baktım telif gelmiş :D hemide bu şahıstan

Allah herkese benim kazandığım fazlasını versin dilerim..ama günde 3-4 saat uykuyla çalışıyorum,sanırım youtube yi benim kadar didikleyen yoktur...
araştırma,deneme,yanılma ve en önemlisi olaya farklı yerden bakmak lazım...farklı bakış açısı :)

seviyorum bu adamı yaa. [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

Bana da attı bu şerefsiz, sahtemiymiş

Ben en başta söyledim bu sahte diye . Arkadaşlar toplanalım ve ne yapılması gerekiyorsa yapalım ve bu adamın kanallarını kapatalım .

Diger kanallarinida tespit edebiliyorsnaiz biran önce edin derim. Kökten silelim hepsini madem milletin ekmegi ile oynuyor.

benim 10 kanalıma telif attı bu zatı muhterem fakat anlayamadığım olay izlenim almamış yeni videolara da telif atmış daha yeni açmıştım kanalı bence bu işde bir otomasyon var kimse oturup da bu kadar kanala vede her kanala 3 er adet telif atmış sadece benim 10 kanala atmışki forumda yüzlerce kişiye atmış

Resmi mail adresi ;) herhangi bir videona telif attıktan sonra diger videolarına dünyan engeli gonderiyor bunu yapabilecek bir sahte telifci mevcut degil :)

+ olarak resmi mail adresi olmasına gerek yok buyuk şirketler için telif olayını kosturan kuruluşlar mevcut telif hakkı belgeleri bu kişilere veriliyor ve bu kişiler buyuk firmalarıın ayak işlerini yapıyor bu mail adresinde oldugu gibi

isteyenler disney mail atıp gerekli çevabı alabilir

bencede gerçek sahte olsa 1 atar 2 atar bu adam sürekli atıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri