[email protected] - Bu forumda mı? bu

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Bu mail gercek arkadaslar, %100 gercek olduguna bugun emin oldum. Dun gece makerstudios ile birlikte ayni anda disney videolarima telif attilar. Makerstudios disneyin MCN'u zaten. Sahte olsa ayni anda telif atabilmelerine imkan yok, ayni icerigin farkli bolumlerine toplamda 3 telif atip hepsini kaldirmislar.

beyler banada az önce en çok izlenen videoma telif geldi ve diğer videoların da hepsinide dünya engeli geldi %99 gerçek

beyler banada az önce en çok izlenen videoma telif geldi ve diğer videoların da hepsinide dünya engeli geldi %99 gerçek

çizgi filmmiydi ? 1 aydan fazla süredir atmıyordu telif 2 milyona yakın videolarım var. çizgi film ise ona göre bakayım kanallara bari

çoookkkkkk şükürr hepsi duruyo benim videolar bayadır bakmıyodum iyice göze batmaya başlamış ya :(

Arkadaşlar bu mail [email protected] aslında bildiğiniz gmail değil

şöyle açıklayayım
geçen bir arkadaşım ap aynı şu gmailden mail aldı [email protected]
eğerki bu gmail olsaydı, malüm bir gmaili bir kişi tek alabiliyor

bu [email protected] mail adresi özel bir mail adresi
gmaille uzaktan yakından bir alakası yok

7-8 tane çizgi film kanalım var toplam ızlenim 1k yoktur bu kanalları açalı birbuçuk ay gibi bir zaman geçti İzlenmediği için bu herif banada telif atsa sevınecek hale geldim

ben allahından bulsun diyip salladım yine disney videosuydu başka kişiydi ama hayır aynı videoya disneyin orjinali atmasa telif inanacağım neyse ki kanalım kapanmıyor

Disneyin Youtube'de bulunmayan bir kaç videosunu attım ve tutuldu 2-3 haftadır da duruyor. Adamlar kanalıma benzer 1-2 kanal açıp telif yağmuruna tutup kanalı pert ettiler. Ne demeli bunlara. Disneyin kendisi telif atsa hadi neyse..

bu sahteci yine hortlamış. o sebepten konuyu hortlatıyorum arkdaslar.
var mı son zamanda bu ............dan telif yiyen. ?

YouTube'da bizi görüyordu değil mi!? Gerçek telif sahiplerini belirlemek, neredeyse tanınmaz hale getirilen videoları yakalamaktan daha zor değildir diye düşünüyoruz.

Saygılar.
Bir kısım YTPara kullanıcısı.

benim kanalada 3 telif birden yollamış işin ilginci kanal açık.Karşı bildirimde bulundumda hiçbir işe yaracağını sanmıyorum.

[email protected]
bu mailden gelen teliflere bakınca gerçek oldugunu düşünmeye başladım.böyle düşünmeme sebep içeriği yükleyenler birbirine telif,flag falan atmıyor.anlaşıp gidiyoruz.yalnızca disney arada bir uğrayıp temizlik yapıp gidiyor.dün aynı içeriğin bulunduğu 2 kanalıma uğramış.2videoya telif 1 videoya dünya engeli atıp çıkmış[email protected] mailinden telifle aynı anda disney tarafından dünya engeli yemem gerçek hissi uyandırdı.önemsiz kanalımdan kendimce sağlam bir geri bildirimde bulundum ve kanal şu anda havaya uçmuş durumda.genelde bu şekilde geri bildirimde bulunduğumda sahteyse telif kalkar ama gerçekse kanal uçar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri