Dizi calisacagim onerileriniz

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaslar ilk kez dizi calisacagim bu konuda bana ne gibi onerileriniz olur? Sistem, calisma acisindan ya da neler yapip neleri asla yapmamaliyim?

Son düzenleme:
herkesten önce atmaya bak parayı götürürsün :D

Bölüm isimlerini 1. sezon 1. bölüm şeklinde değilde 1. sezon 1.bölüm (bölüm adı) şeklinde yazman daha iyi olur.Her sezonu ayrı ayrı oynatma listesi, videoların hd ise başlıkta kesinlikle belirt hd olduğunu.her videoya açıklama etiket,10-15 dk aralıklarla video ortası reklam açabilirsin.

güncel değil hocam diziler

---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------

neden ban hocam? telif sıkıntısı olacağını sanmıyorum ..

Baslayinca anlarsiniz telif sikintisi olmayan var fakat topluluk sahte telif flag dan caniniz skilmaya baslicak birde kanallarin bazisi spamdan kapaninca :))

en büyük derdimiz telif hocam :)
Sahte gelmedigi surece gelecegini sanmiyorum hocam... guncel degiller...

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------

Baslayinca anlarsiniz telif sikintisi olmayan var fakat topluluk sahte telif flag dan caniniz skilmaya baslicak birde kanallarin bazisi spamdan kapaninca :))
Sadece birkac bolum atsam da bu sikintilari yasar miyim..

konudaki yazan herşey çöp olmuş milletin artık yapmadığı şeyler....videon hazır gibi yükle bırak şansa kalmış

atacaksın tüm sezonları gerisi beklemek teferruat.aynı anda 5 farklı kanala aynı 30 videoyu aynı açıklama etiketle attım.biri 800 biri 600 biri 400 biri 2000 diğeri 100 izlenimde

yabancı dizileri ilk yüklemek için nerden bulucaz yani türkiyedeki ddi.tv sitesinin yabancı versiyonu varmı ?

yabancı dizileri ilk yüklemek için nerden bulucaz yani türkiyedeki ddi.tv sitesinin yabancı versiyonu varmı ?

(edit site rahatsız olanlar oldu alan almıştır zaten ..) her türlüsü bulunur :) ararsan tonla site var youtube da da önemli olan zaten aramayı bilmek :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri