Dizi Çalıştım ama...

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

keremoflu

Kayıtlı Üye
TR ve ENG'den farklı birçok dilde dizi ekledim. VDS'in süresi bitmeye yakın ama hiç verim alamadım. Yeni bölümleri kovaladım ama nafile. Renderlayıp, tek tek uğraşıp, rahat 100 bölüm hazırlamışımdır. Ancak 3-5 tanesi bile patlamadı, bazıları 301 bile olmadı.

Bu konuda çok bir şey istemiyorum sadece bu alanda iyi arkadaşlar spoiler olmadan bir yol gösterebilir mi? Kolaya kaçmadım hiç ama ilk benim attığım diziler olduğu halde bu alanda durumum vahim:(

başka dizi çalış. çok dizi çalış. daha çok dizi çalış

TR ve ENG'den farklı birçok dilde dizi ekledim. VDS'in süresi bitmeye yakın ama hiç verim alamadım. Yeni bölümleri kovaladım ama nafile. Renderlayıp, tek tek uğraşıp, rahat 100 bölüm hazırlamışımdır. Ancak 3-5 tanesi bile patlamadı, bazıları 301 bile olmadı.

Bu konuda çok bir şey istemiyorum sadece bu alanda iyi arkadaşlar spoiler olmadan bir yol gösterebilir mi? Kolaya kaçmadım hiç ama ilk benim attığım diziler olduğu halde bu alanda durumum vahim:(

işin peşini bırakma sürekli çalış.....

Benimde olmuyor ama ben eklemeye devam ediyorum daha çok çalış illa neden dizi yüklüyorsunki milyonlarca kategori varken ?

bugün 2 dizi kanalı bitirdim 1 ay sonra sabit 10 tl getirirler... yılmayın..

Bence kimsenin lafına bakma kendi planını kendi çalışma tarzını oluştur.Başkasının fikri seni bi yere kadar götürebilir.Ytde kısa video ile kazanan da var uzun video ile kazananda var.Tamamen senin çalışma tarzına kalmış.
Önemli olan üşenmeden her yöntemi deneyip kendine uygun olanını seçmek.

bu dizi kadar birden izlenen bişey yok bi tane dizi buldum 2 saatte 301 olur mu ya :D videoyu yüklüyorum , yüklendikten 1 dk sonra hemen izlenim gelmeye başlar mı ya ben daha böyle bişey görmedim :D

benım bazı diziler var 2 ay sora para kazandırmaya baslıo hemen vazgeçme ;)

Sen render yaparsın Ben çalarım kanalından. sen 10 saat uğraşırsın 10 dakikada kopyalarım. O yüzden renderi boşver kardeş :D Hazır render var mutlaka her dizinin kopyala gitsin. Uğraşma öyle az izlenipte çok uğraştığın dizilerle

Sen render yaparsın Ben çalarım kanalından. sen 10 saat uğraşırsın 10 dakikada kopyalarım. O yüzden renderi boşver kardeş :D Hazır render var mutlaka her dizinin kopyala gitsin. Uğraşma öyle az izlenipte çok uğraştığın dizilerle
render yapıyorum ve bulda kopyala :) şuan kopyaladığım tüm kanallar bu forumdaki kişilerin adım gibi eminim ama gel görki kimse bi sıkıntı etmiyor.Kimse kimsenin rızkına göz dikmedikçe herkes kazanır.Ayrıca hazır render = ünlem.Neyse birisinin multisiydin sen zaten açmışlar banını..

bu dizi kadar birden izlenen bişey yok bi tane dizi buldum 2 saatte 301 olur mu ya :D videoyu yüklüyorum , yüklendikten 1 dk sonra hemen izlenim gelmeye başlar mı ya ben daha böyle bişey görmedim :D

Ehehehe oda bişeymi ben bi video atıyorum sabaha 300 k oluyor :p

Hangi dizi o ya :D Engel mengel farketmez :D

Hangi dizi o ya :D Engel mengel farketmez :D

şansa buldum nasıl bulduğumuda hatırlamıyorum :D

yt de 2 kanal yüklüyor ilk zamanlar bunu life kanalda yapmıştım ilkkez partnerden bu dizi sayesinde ödeme almıştım 1 ayda 380$ kazanmıştım 6 ay falan olmuştur, çok güzel ilerliyordu geçen ay tekrar yüklim dedim bi baktım eşleşen yolluyor ertesi gün :D elimi neye atsam elimde kalıyor :D

youtube de binlerce dizi var arastırma yapıyorum aryorum tarıyorum fakat daha elle tutulur bir izlenim alamadım zaten 100 kişi aynı diziyi spamlıyor 3 5 kanal izlenim almış gerisi yerlerde surunuyor ilk atan kişi olmak lazım birde bu internet ortamında eskiden web siteleriyle ugrasırken bildiğim bir tabir var ne az ise o kazandırır genelde yaz googleye 100 tane oyun sitesi cıkar bitanede senac neolacakki ama oyun yerine oyun olan half life sitesi ac daha cok verim alırsın bu youtube icinde gecerli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri