Dizi-Film Sektörünü Benim İçin Bitiren Olay...

• Kullanıcı Narqotik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Narqotik

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar artık dizi-film işini bıraktım ve başka kategorilere yöneldim ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum

Çok değil 1 hafta öncesine kadar sinema filmi işiyle hobi olarak uğraşıp akmasada damlayacak kadar kazanıyordum geçen sene bu zamanlar hiç umut etmeyerek bir kanal açıp bir sinema filmi yükledim ve şans işte tuttu 1 yılda başka hiçbir video yüklemediğim ve kanala ayda yılda bir kazanca bakmak için girdiğim halde bile bana 800 abone ve 700k(700.000) izlenim getirdi
fakat 2 hafta önce kanalımın kazancını arttırmak için dizi yüklemeyi de düşündüm ve harekete geçtim en çok izleme alan dizilerden Pis yedili,Kaçak gelinler,Diğer Yarım,İşler Güçler,Kardeş Payı,Güldür Güldür ü yükledim kaçak gelinler genelde eşleşen verdiği için pek uğraşmadım sonradan kaçak gelinler yüklemeyi bıraktım
1 hafta içinde izlenme 800k ya (yaklaşık 100.000 artış oldu) abonem ise 1.055 e çıktı.günlük gelir de eskisine göre arttı.

herşey iyi gidiyordu ki ILS olacak (gerçek midir sahte midir hala tartışma konusu) telifçi birden kara bela gibi üzerime çöktü ve 2 günde 3 ihtar attı ve kanalımı patlattı.

Dizi işinden ümidimi kesip yine eskisi gibi bir kanal açıp sinema filmine dönmeyi düşünüyordum ki e postama baktığımda o yüklediğim sinema filmine de 1 yıl sonra doğan yayın grubundan telif gelmiş.
ILS ortaya çıktığından beri bu kategoride hayat kalmadı pek.Bu kategoriye girmek isteyen arkadaşlarda 1-2 hafta içerisinde kanal patlaması yaşayacaktır ama yinede şansımı deneyecem diyen arkadaşlara uyarım yukarıda belirttiğim dizileri yüklemeyin ilk başta görülmesede 1-2 hafta içinde mutlaka görülüp telif yiyor.
Herkese iyi kazançlar

Bu kategorilerde yüzlerce kanalı olan insanlar var. Çok çabuk pes etmişsiniz. :)

Merhaba arkadaşlar artık dizi-film işini bıraktım ve başka kategorilere yöneldim ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum

Çok değil 1 hafta öncesine kadar sinema filmi işiyle hobi olarak uğraşıp akmasada damlayacak kadar kazanıyordum geçen sene bu zamanlar hiç umut etmeyerek bir kanal açıp bir sinema filmi yükledim ve şans işte tuttu 1 yılda başka hiçbir video yüklemediğim ve kanala ayda yılda bir kazanca bakmak için girdiğim halde bile bana 800 abone ve 700k(700.000) izlenim getirdi
fakat 2 hafta önce kanalımın kazancını arttırmak için dizi yüklemeyi de düşündüm ve harekete geçtim en çok izleme alan dizilerden Pis yedili,Kaçak gelinler,Diğer Yarım,İşler Güçler,Kardeş Payı,Güldür Güldür ü yükledim kaçak gelinler genelde eşleşen verdiği için pek uğraşmadım sonradan kaçak gelinler yüklemeyi bıraktım
1 hafta içinde izlenme 800k ya (yaklaşık 100.000 artış oldu) abonem ise 1.055 e çıktı.günlük gelir de eskisine göre arttı.

herşey iyi gidiyordu ki ILS olacak (gerçek midir sahte midir hala tartışma konusu) telifçi birden kara bela gibi üzerime çöktü ve 2 günde 3 ihtar attı ve kanalımı patlattı.

Dizi işinden ümidimi kesip yine eskisi gibi bir kanal açıp sinema filmine dönmeyi düşünüyordum ki e postama baktığımda o yüklediğim sinema filmine de 1 yıl sonra doğan yayın grubundan telif gelmiş.
ILS ortaya çıktığından beri bu kategoride hayat kalmadı pek.Bu kategoriye girmek isteyen arkadaşlarda 1-2 hafta içerisinde kanal patlaması yaşayacaktır ama yinede şansımı deneyecem diyen arkadaşlara uyarım yukarıda belirttiğim dizileri yüklemeyin ilk başta görülmesede 1-2 hafta içinde mutlaka görülüp telif yiyor.
Herkese iyi kazançlar

TurkWebContents senmıydin yoksa :D Telif falan atmadım yanlış anlaşılmasın. :D

vardır bir hayır hocam neler görmedik ki bu ne olsun dizi film bırakalı 3 ay oldu ve 3 aydır yeni yeni toparladım gec başka katgoriye kafan rahat olsun

Bu kategorilerde yüzlerce kanalı olan insanlar var. Çok çabuk pes etmişsiniz. :)

Benim en güvendiğim videom da telif yeyince çok bozumdum:)

TurkWebContents senmıydin yoksa :D Telif falan atmadım yanlış anlaşılmasın. :D
yok hocam onun yanlış hatırlamıyorsam 17k abonesi vardı benimki daha 1k :D

vardır bir hayır hocam neler görmedik ki bu ne olsun dizi film bırakalı 3 ay oldu ve 3 aydır yeni yeni toparladım gec başka katgoriye kafan rahat olsun

En iyisi hocam valla diken üstünde bekliyordum her gün kim telif atacak diye ama sonunda kurtuldum inşallah özgün bir fikir bulup kendi videolarımı çekmeyi düşünüyorum

Bu kategoriyi çalışıpta sürekli akan garanti para beklemek yanlış olur zaten, bu kategoriyi çalışanların vur kaç mantığında olması lazım.
Ne kadar getirirse kardır mantığı, 1 kapanırsa 5 açma mantığı. :)

Dizi,film,çizgi film işini yapanlar vurkaç mantığıyla nasıl çalışıyorlar biraz bahseder misiniz acaba.. sırf 1 adsenseyi o işe mi ayırmak gerek acaba ?

Dizi,film,çizgi film işini yapanlar vurkaç mantığıyla nasıl çalışıyorlar biraz bahseder misiniz acaba.. sırf 1 adsenseyi o işe mi ayırmak gerek acaba ?

adsense değil de kanal kapandi mi yenisini açmak lazım kapaninca yenisi böyle devam :D

Telifler değilde bu sektörde acayip rekabet var. Para kazanılan bi sektör ama dediğim gibi ne yazık ki rekabet çok fazla

Tapatalktan saygıyla gönderilmiştir.

Bende yavaştan bırakıcam her kanal telif atar oldu en sağlam kanalımı ufacık bir hatadan kaybettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri