Dizi Fragman Sitesi | Justfragman.com

Backhoe

Kayıtlı Üye
justfragmanlogo.png

JustFragman Nedir?​
Justfragman,Çeşitli türk ve yabancı dizilerin fragmanlarının,sinema fragmanlarının,oyun tanıtımlarının ve Animasyonların bulunduğu bir websitesidir.Yan kategori olarak Oyun videolarıda içermektedir.
Dizilerin fragmanlarını hızlı bir şekilde sitemizden bulabilir ve düzenli olarak izleyebilirsiniz,Üstelik tek tek aramak ile uğraşmadan arama motorunu kullanarak istediğiniz fragmana saniyeler içerisinde ulaşabilirsiniz.

Tamamen yasal ve legal olmakla birlikte hızlı hizmetler sunan bir site yarattık.Kare başına 1 reklam veren sitelerden bıktıysanız buna da çözüm getirdik :)

Buyrun İncelemek İçin Şöyle alalım : http://justfragman.com/

1 - Site genel olarak nasıl?
2 - Site'yi bundan sonra kullanırmısınız?
3 - Eleştiri ve Önerileriniz nelerdir?

Belki hatırlarsınız bir sponsor konusu açmışım,evet bu site o site :)

Son düzenleme:
oyun videolarını kaldır bence çok alakasız durmuş onun dışında tasarım güzel

oyun videolarını kaldır bence çok alakasız durmuş onun dışında tasarım güzel

Teşekkür ediyorum yorum için :)
Not aldım,Tasarımı özellikle hallettik.
Fragman izleyen biriyseniz umarım sitemizi tercih edersiniz.
İyi forumlar diliyorum hocam :)

justfragmanlogo.png

JustFragman Nedir?​
Justfragman,Çeşitli türk ve yabancı dizilerin fragmanlarının,sinema fragmanlarının bulunduğu bir websitesidir.Yan kategori olarak Oyun videolarıda içermektedir.
Dizilerin fragmanlarını hızlı bir şekilde sitemizden bulabilir ve düzenli olarak izleyebilirsiniz,Üstelik tek tek aramak ile uğraşmadan arama motorunu kullanarak istediğiniz fragmana saniyeler içerisinde ulaşabilirsiniz.

Tamamen yasal ve legal olmakla birlikte hızlı hizmetler sunan bir site yarattık.

Buyrun İncelemek İçin Şöyle alalım : Just Fragman | Bir başka WordPress sitesi

1 - Site genel olarak nasıl?
2 - Site'yi bundan sonra kullanırmısınız?
3 - Eleştiri ve Önerileriniz nelerdir?

Belki hatırlarsınız bir sponsor konusu açmışım,evet bu site o site :)
videoların cogunu yanlıs cekmıssın

Ismi haricinde cok fazla begendigimi soyleyemem.

hayırlı olsun. :)
site açıklama kısmı girilmemiş hocam, tarayıcı tabında "bir başka wordpress sitesi" yazıyor. bir de ilk demo post "merhaba dünya" yayında, bilginize.

hayırlı olsun. :)
site açıklama kısmı girilmemiş hocam, tarayıcı tabında "bir başka wordpress sitesi" yazıyor. bir de ilk demo post "merhaba dünya" yayında, bilginize.

Öncelikle yorum için teşekkür ediyorum :)
Site tamamen bitti denemez,siteyi yapan arkadaş ilgileniyor herşeyiyle.
Ben Şuanda az biraz içerik girip fikir alayım diye konuyu açtım hocam.
Yani tam olarak resmi hali bu değil :)

Uyarılar için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

Ismi haricinde cok fazla begendigimi soyleyemem.

Yorum için teşekkür ediyorum hocam :)
Elimizden geleni yapıyoruz,beğenmemeniz de normal.
Neyin eksik olduğunu veya nasıl olsa daha iyi olurdu şeklinde yorum yapabilirmisiniz hocam.
Eksiklerimizi görüp geliştirmek iyi olacaktır :)
İyi forumlar.

[MENTION=24446]Backhoe[/MENTION] ,Site ismi (sadece fragman). Ama site cok karisik.dizilerin ne isi var,hadi diziyi gectik oyun ne alaka ?? (At yarisi sonuclari ,piyongo cekilisi vs .falan varmi diye gecti icimden.)
Bence daha sade ve kullanisli hale getirin. Ustteki buyuk resimin altindaki 5 tane izleme penceresi abes olmus.Yeni bastan cok daha sade ve anlasilir bir tema ile cok daha insanin sitede cok daha vakit gecirecegine inaniyorum.
Ben site islerinden zerre kadar anlamam.Amator olarak gozume batanlari soylemek istedim.
Daha iyi yerlere gelmeniz dilegiyle.

[MENTION=24446]Backhoe[/MENTION] ,Site ismi (sadece fragman). Ama site cok karisik.dizilerin ne isi var,hadi diziyi gectik oyun ne alaka ?? (At yarisi sonuclari ,piyongo cekilisi vs .falan varmi diye gecti icimden.)
Bence daha sade ve kullanisli hale getirin. Ustteki buyuk resimin altindaki 5 tane izleme penceresi abes olmus.Yeni bastan cok daha sade ve anlasilir bir tema ile cok daha insanin sitede cok daha vakit gecirecegine inaniyorum.
Ben site islerinden zerre kadar anlamam.Amator olarak gozume batanlari soylemek istedim.
Daha iyi yerlere gelmeniz dilegiyle.

Öncelikle bu uyarı veya öneri için çok teşekkür ediyorum.
Site ismi sadece fragman ve Dizi fragmanları yayınlanıyor dizi konusu bundan :)
Oyun bölümü kaldırılabilir,bütün önerileri siteyi yapan arkadaş takip ediyor ve ona göre düzene sokuyor.
Çok teşekkür ediyorum tekrardan :)

Bu Truemag daha çok dizi ve film teması olarak kullanılıyor. Mesala Nova gibi bişey tercih edebilirdin. Ayrıca bu temanın visual compresor ile yaptığın kategorileri içerik eklendikçe bir süre sonra çok ciddi hosting sıkıntısı yaratıyor. Birkaç dizi ve film sitemde kullanmıştım. Bir öneride oyunlar yerine reklamlar ve kamu spotlarını yayınlayabilirsin.

Bu Truemag daha çok dizi ve film teması olarak kullanılıyor. Mesala Nova gibi bişey tercih edebilirdin. Ayrıca bu temanın visual compresor ile yaptığın kategorileri içerik eklendikçe bir süre sonra çok ciddi hosting sıkıntısı yaratıyor. Birkaç dizi ve film sitemde kullanmıştım. Bir öneride oyunlar yerine reklamlar ve kamu spotlarını yayınlayabilirsin.

Temayı tamamen sponsor olan arkadaş ayarladı,öneriler sunduk karşılıklı olarak ve karar verildi :)
Arkadaş bu işlerde tecrübeli birisi,sıkıntı yaşamayız diye umuyorum.
Öneriler için teşekkürler,kendisi yorumları takip ediyor zaten dikkate alacaktır muhtemelen :)
İyi forumlar hocam.

Öncelikle bu uyarı veya öneri için çok teşekkür ediyorum.
Site ismi sadece fragman ve Dizi fragmanları yayınlanıyor dizi konusu bundan :)
Oyun bölümü kaldırılabilir,bütün önerileri siteyi yapan arkadaş takip ediyor ve ona göre düzene sokuyor.
Çok teşekkür ediyorum tekrardan :)

Film fragmanlarini gorunce sadece film icin fragman sitesi sandim.(pardon)
Aslina bakarsaniz bu isim dizi fragmanlari icin cokta uygun deyil.
Sizin yerinizde olsam,Ingilizce fragman sitesi olarak devam ederdim.Ismini goren fransizlar ve baska yabancilarda sitenize girerdi.Boylece sadece Bir ulkeye bagli olmayip bircok ulkedende izleyiciniz olurdu.Eminimki sizin site benzeri zaten onlarca vardir. Siz baskalarindan degisik olmayi deneyin.Sonucta uzun vadede kazan siz olursunuz.

Film fragmanlarini gorunce sadece film icin fragman sitesi sandim.(pardon)
Aslina bakarsaniz bu isim dizi fragmanlari icin cokta uygun deyil.
Sizin yerinizde olsam,Ingilizce fragman sitesi olarak devam ederdim.Ismini goren fransizlar ve baska yabancilarda sitenize girerdi.Boylece sadece Bir ulkeye bagli olmayip bircok ulkedende izleyiciniz olurdu.Eminimki sizin site benzeri zaten onlarca vardir. Siz baskalarindan degisik olmayi deneyin.Sonucta uzun vadede kazan siz olursunuz.

Bu konuda domain araştırırken bunu düşündük.
Tamamen ingilizce bir domain ile farklı dillerde çalışılabilir diye.
Sonradan bir den şıp etti karar verdik bu domain üzerinde :)
Bakalım hocam nasıl gidecek.Umarım her şey istediğim gibi olur.
Teşekkür ediyorum tekrardan vakit ayırıp yorum atma zahmetinde bulunduğunuz için :)

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:48 ----------

Temamız Truemag değil NewsPaper Video Teması Hocam.
VDS server kullandığımız için sıkıntı yaratmıyormuş :)
Tekrardan sağolun.

Oyun fragmanları işi bozmus hocam.

Hocam fragman nezaman yasal oldu, bende böyle bi site açıcaktım ama yasallık yönünden sıkıntı olunca braktım.

Oyun fragmanları işi bozmus hocam.

Evet genel yorumlar bu yönde gereken yapılacak :)
Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için.

---------- Spam Engelliyici 16:22 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

Hadi hayırlı olsun :)

Çok sağolun hocam,hem sponsor konusunda hem de konularım için verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum.
iyi forumlar :)

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:22 ----------

Hocam fragman nezaman yasal oldu, bende böyle bi site açıcaktım ama yasallık yönünden sıkıntı olunca braktım.

Fragmanları Film'lerin kendi orjinal adreslerinden yüklerseniz,hiç bir illegal durum olmaz aksine sizlere teşekkür mailleri yağar.
Kendi serverlarınıza yüklemediğiniz sürece fragman yayınlamak tamamen legal hocam :)

Fragmanları alıp kendi kanalınıza yüklerseniz,illegal hale gelir ve telif hakkı olarak illegal bir durum ortaya çıkar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri