Dizi izlerken Akrep soktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r1primo

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu gece saat 4 gibi akrep soktu. Tecrübelerimi anlatayım istedim :D Yatağımı bilgisayara yanaşırmış dizi izliyordum. O sırada akrepte yanında benle beraber izliyomuş görmedim. Çay almak için mutfağa gidecekken elimi yatağın kenarına attım hayvan elimin altında kalınca yapıştırdı iğneyi. O neydi felan derken ışıkları açtım arı sanıyordum akrep çıktı.

Yakında sağlık ocağı var oraya gittim bişey yapamayacakları hastaneye gitmemi söyledi o sırada bayılacak gibi olmaya başladım yanımda annem hemen eşarbıyla kolumu bağladı. 3-4 dakka sonra zehirin etkisi azaldı kendi arabamla hastaneye gittik. 1 Serum 1 ağrı kesici iğne ve kan tahlili felan derken ancak geldim eve.

Şuan parmağım sanki çivi çakıyorlarmış gibi zonkluyor. Öyle bir acısı varki çok tuhaf bir his midem bulanıyor ve garip garip titreme yapıyor. mideme kıramp girmiş gibi ilginç tecrübeler yaşatıyor insana :)

Akrebin dün annemler pikniğe gittiğinde yere serdikleri kilimle beraber geldiğini düşünüyoruz. Biz hastanedeyken babam bulup öldürmüş.

Geçmiş olsun hastahaneye gitmeniz iyi olmuş

Çok geçmiş olsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçmiş olsun hocam;acınız ne yaparsanız yapın tam 24 saat sürecek zaman gelecek o kor ateş gibi yanan yeri suya da soksanız fayda etmeyecek ama 24 saati doldurduğunuzda ağrıdan acıdan eser kalmayacak.(Karne günü okula gitmek isterken ayakkabısını giyemeden ayağını akrep sokan yani halinizi anlayabilen biriyim).

her ikinize de geçmiş olsun [MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION]

Çok teşekkürler arkadaşlar. Allah kimsenin başına vermesin ama olurda olursa direk hastaneye gidin. Serum ve iğne çok iyi geliyor. Şimdi araba pazarından geldim yani o derece rahatım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri