Dizüstü mü? Masaüstü mü?

• Kullanıcı swt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

swt

Yasaklanmış
Merhaba, arkadaşlar hangisinde daha rahat is yapıyorsunuz, rahat kullanıyorsunuz.. [emoji2]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle laptop hocam istediğin yere götürürsün kafan rahat calısırsın. Ha ben kendi bilgisayarımda render alıp atıcam diyorsan masaüstü laptopa göre daha iyi render alır

Evde 1 tane leptop var bide masaüstü var ama masaüstü nu kullanıyorum . Üstelik masaüstü leptop un özelliklerinden iyi değil

sana bağlı hocam, seyahet etmiyorsan masaüstü alabilirsin ama 2000-1800 bütçen varsa tutupta masaüstü alma bence laptopta performans alırsın ama 1000 lira bütçen varsada tutup laptop alma derim ben...

Yok hocam alım satım işlemi yok sadece hangisi rahat diye forumun nabzını yokluyorum

bariz masaüstü usta dizüstü ofis bilgisayarı olarak üretilmiştir :)

Bende dizüstü de var masaüstüde konuyu ilk görünce tavsiye sorucaksın sandım.Masaüstünde ekran gövdeden bağımsız olduğu için daha iyi bakış açısı sağlıyor.Ötekisinde başını eğerek bakıyosun.En önemli farkı bu bence.Her ne kadar diğeri taşınabilir olsa da aynı özelliklere sahip masaüstü daha ekonomik oluyo üretim maliyetlerinden dolayı

Pc ile cok ugrasiyorsan, diz üstü bir süre sonra yorabilir. Masa üstü o konuda daha rahat oluyor. Yine de diz üstü bilgisayar olmazsa olmazlardan :)

Dizüstü kullanıyorum çok rahatım bu yönden yani çok çalışıyorsan sürekli yanında olmasını istersin işler için felan eğer yoğunsanız dizüstü diyorum. Ama eğer işlerle fazla işiniz yoksa ve oyun oynamayı seviyorsanız masaüstü daha iyi düşünüyorum. Tabi ikisindede işlerinizi yapabilirsiniz ama iş konusunda dizüstü (y)

En rahatı Monitör+Klavye.Mous+Laptop ;) dışarda dizüstü evde masaüstü.

Oturarak çalışınca konsantre olmak daha kolay, laptop sehpada olunca eğlim büklüm arada bel ağrıları başlıyor uzanarak çalııyoruz ama busefer vücut garip bi şekil alıyor :confused:

Bazen düşünce gücüyle işlemleri yapmayı çok istiyorum bu gidişle wal-e insanları olcaz.

Masaüstünde dizüstü.

render yapacaksan geniş ferah ortam olmasını istiyorsan masa üstü ama taşınma rahatlığı açısından laptop tabi.

masaüstü var bende ama dizüstü tavsiye ederim güzel oluyor min 1500 tl bütçen olsun dizüstü için dilse alma

sadece youtube için kullanacaksan laptop. Evin her yerinde keyifli keyifli çalışırsın. Yada gezgin biriysen interneti olan bir yere istediğin gibi gidersin.

Ama bence masaüstü ben ufacık ekran ve ufacık klavyesinde bir şey yapamam :) Klavye falan alırsan iyi ama gene ekran ufak kalır o kadar parayı ufacık şeye vermem ben :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri