DM Taktiği Hakkında

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Bende video etrafindaki reklamlar geldi ama video onu reklamlar hala cikmiyor ama kanallarim uzun suredir bu haldeydi. Belki yeni kanalla denemek gerekir.

Bende video etrafindaki reklamlar geldi ama video onu reklamlar hala cikmiyor ama kanallarim uzun suredir bu haldeydi. Belki yeni kanalla denemek gerekir.

ben dün baktım 5 videodan 2 3 tanesinde vardı bugun bakyorum 1 2 taneside bazen çıkıyor. rakadaşlar atıyorum bazısında cıkıyo bazısında cıkımıyo. bence sağ sol reklamlarıda bunda etkili olabilir. siz yapın hepsini bence 2 3 güne kazaçnlarda değişiklik olacaktır bence

Lєσηidαs;1367131' Alıntı:
ben dün baktım 5 videodan 2 3 tanesinde vardı bugun bakyorum 1 2 taneside bazen çıkıyor. rakadaşlar atıyorum bazısında cıkıyo bazısında cıkımıyo. bence sağ sol reklamlarıda bunda etkili olabilir. siz yapın hepsini bence 2 3 güne kazaçnlarda değişiklik olacaktır bence

sag sol reklam dedıgınız sayfadakı reklamlar deılmı vıdeoda deıl

sağda solda çıkan reklamlar zaten çıkıyor videonun içinde değiştirmeme rağmen çıkmadı demek ki arkadaşın dediği gibi yeni videolarda işliyor aynı youtube gibi ondada mesela bazı içeriklerde reklam çıkmazdı aynı hesap

---------- Spam Engelliyici 13:09 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

Lєσηidαs;1367135' Alıntı:
evet. arkadaşın dediği gibi ypaınca video önüde çıkıyor

örnek olarak isimlerini ne koyuyorsunuz mesela dizi ismi normalde season 1 episode 1 yazılıyor s01 e01 şeklinde yazıncada çıkıyor mu ?

sağda solda çıkan reklamlar zaten çıkıyor videonun içinde değiştirmeme rağmen çıkmadı demek ki arkadaşın dediği gibi yeni videolarda işliyor aynı youtube gibi ondada mesela bazı içeriklerde reklam çıkmazdı aynı hesap

---------- Spam Engelliyici 13:09 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

örnek olarak isimlerini ne koyuyorsunuz mesela dizi ismi normalde season 1 episode 1 yazılıyor s01 e01 şeklinde yazıncada çıkıyor mu ?

deneme ile fark edebilirsiniz onu. günü yazıyorum 25 March gibi

Ben zaten eski kanalımda ve eski videolarda denedim %99 başarılı,yani reklam çıkıyor.

-Çıkmıyor diyenler de biraz beklesin çıkmaya başlar.2 ay beklediniz 1-2 gün mü bekleyemiyorsunuz...

Şunu Güzel bir ingilizcesi olan hazırlarsa bizde el birliğiyle gönderirsek çok güzel olur
12 ocak 2016 tarihinden bugüne kadar istatistiklerdeki orantısızlık hakkında bilginiz varmıdır.. 50-100 bin izlemeli kanallardan tutun 2-3 bin izlemeli kanallarda bile durum aynı izlenimler herşey artarken gelirlere yansıyan rakam arasındaki büyük uçurum hala giderilmemiştir bu konu hakkında panelimize düzelicek mesajı gelsede herhangi bir gelişme göremedik.. Çoğu kanal aylık 100 doları geçiyorken 2 aydır 50 doları hatta 10 doları geçemeyen arkadaşlar mevcut bu konuda değişik tarihlerde attığımız ticketlerede çeşitli sebepler sıralandı tickete cevap veren elemanlarınız tarafından onlar bunu söylerken siz sorun var çözeceğiz mesajı ekliyorsunuz kime inanmamız gerekiyor sorun varmı yokmu bize bunu en doğru ağızdan bildirebilcek bir yetkili kişiden cevap bekliyoruz...

Ben zaten eski kanalımda ve eski videolarda denedim %99 başarılı,yani reklam çıkıyor.

-Çıkmıyor diyenler de biraz beklesin çıkmaya başlar.2 ay beklediniz 1-2 gün mü bekleyemiyorsunuz...

Beklemek sikinti degil bekliyoruz zaten biraktim oyle kendi haline. Sen konuyu ilk actiginda yaptim degisikligi ama soyledigim gibi sadece sayfada cikan reklamlar geldi, video onu reklam hala cikmiyor. Belki videolar mimlenmis olabilir, tekrar render alip farkli bi kanalda deneme yapicam bakalim.

Kelime filtreli ve günlük rutin bir izlenimi olan ( ortalama minimum 500-1000 arası ) ve kalite olarak yüksek olan videolara genel olarak reklam çıkarıyorlar. Ayrıca diğer video paylaşım sitelerinden down/up ile paylaşılan videolara reklam çıkarmıyorlar. Açıkçası Daily bu gidişle youtube moduna geçti geçiyor demekten kendimi alamıyorum. Para kazandıran video paylaşım sistemleri özgün olup izlenim alınmadıkça artık kazanç kapısı olmaktan maalesef çıktı.

Saygılarımla.

Yarın kritik gün bakalım yansıyacakmı bugünün kazançları :)

benim biraz izlenen bir videom var episode season vs. hiç birşey yazmıyor ama yine de reklam çıkmıyor bunda nasıl bir yol izlemek gerek ?

benim biraz izlenen bir videom var episode season vs. hiç birşey yazmıyor ama yine de reklam çıkmıyor bunda nasıl bir yol izlemek gerek ?

Arkadaşlar reklamlar Choromede çıkmıyor, Episode yazıp yazmamanız önemli değil. Reklam çıkmıyor diyenler birde aynı videoyu İnt. Explorer de açsın reklam çıkıyor. Bende öyle sizde bir bakın

Arkadaşlar reklamlar Choromede çıkmıyor, Episode yazıp yazmamanız önemli değil. Reklam çıkmıyor diyenler birde aynı videoyu İnt. Explorer de açsın reklam çıkıyor. Bende öyle sizde bir bakın

Sanmam. Çünkü bi arkadaşıma atıyorum videoları reklam çıkıyor birine atıyorum reklam çıkmıyor. ama ben gizliden açıyorum cıkıyor :) bazen çıkıyor bazen cıkmıyor. Konudaki gibi yapınca yansıyacakmı yarın göreceğiz artık

Simdi tekrar denedim, ciddi ciddi firefox ve chromeda video onu reklamlar cikmiyor. Birde edge ile deneyeyim dedim (yeni internet explorer) tek seferde reklamlar cikti.

bende eski gelirli dizi filmleri bi dm atayım kalsın öyle bakalım ne getiriyor.

Simdi tekrar denedim, ciddi ciddi firefox ve chromeda video onu reklamlar cikmiyor. Birde edge ile deneyeyim dedim (yeni internet explorer) tek seferde reklamlar cikti.

YYmVzgH.png

şükür ilk defa reklam yüzü gördüm haha :D ama neden bu boyle ki
excited-baby.gif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri