Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende video etrafindaki reklamlar geldi ama video onu reklamlar hala cikmiyor ama kanallarim uzun suredir bu haldeydi. Belki yeni kanalla denemek gerekir.
Bende video etrafindaki reklamlar geldi ama video onu reklamlar hala cikmiyor ama kanallarim uzun suredir bu haldeydi. Belki yeni kanalla denemek gerekir.
Lєσηidαs;1367131' Alıntı:ben dün baktım 5 videodan 2 3 tanesinde vardı bugun bakyorum 1 2 taneside bazen çıkıyor. rakadaşlar atıyorum bazısında cıkıyo bazısında cıkımıyo. bence sağ sol reklamlarıda bunda etkili olabilir. siz yapın hepsini bence 2 3 güne kazaçnlarda değişiklik olacaktır bence
sag sol reklam dedıgınız sayfadakı reklamlar deılmı vıdeoda deıl
Lєσηidαs;1367135' Alıntı:evet. arkadaşın dediği gibi ypaınca video önüde çıkıyor
sağda solda çıkan reklamlar zaten çıkıyor videonun içinde değiştirmeme rağmen çıkmadı demek ki arkadaşın dediği gibi yeni videolarda işliyor aynı youtube gibi ondada mesela bazı içeriklerde reklam çıkmazdı aynı hesap
---------- Spam Engelliyici 13:09 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------
örnek olarak isimlerini ne koyuyorsunuz mesela dizi ismi normalde season 1 episode 1 yazılıyor s01 e01 şeklinde yazıncada çıkıyor mu ?
12 ocak 2016 tarihinden bugüne kadar istatistiklerdeki orantısızlık hakkında bilginiz varmıdır.. 50-100 bin izlemeli kanallardan tutun 2-3 bin izlemeli kanallarda bile durum aynı izlenimler herşey artarken gelirlere yansıyan rakam arasındaki büyük uçurum hala giderilmemiştir bu konu hakkında panelimize düzelicek mesajı gelsede herhangi bir gelişme göremedik.. Çoğu kanal aylık 100 doları geçiyorken 2 aydır 50 doları hatta 10 doları geçemeyen arkadaşlar mevcut bu konuda değişik tarihlerde attığımız ticketlerede çeşitli sebepler sıralandı tickete cevap veren elemanlarınız tarafından onlar bunu söylerken siz sorun var çözeceğiz mesajı ekliyorsunuz kime inanmamız gerekiyor sorun varmı yokmu bize bunu en doğru ağızdan bildirebilcek bir yetkili kişiden cevap bekliyoruz...
Ben zaten eski kanalımda ve eski videolarda denedim %99 başarılı,yani reklam çıkıyor.
-Çıkmıyor diyenler de biraz beklesin çıkmaya başlar.2 ay beklediniz 1-2 gün mü bekleyemiyorsunuz...
Şunu Güzel bir ingilizcesi olan hazırlarsa bizde el birliğiyle gönderirsek çok güzel olur
benim biraz izlenen bir videom var episode season vs. hiç birşey yazmıyor ama yine de reklam çıkmıyor bunda nasıl bir yol izlemek gerek ?
Arkadaşlar reklamlar Choromede çıkmıyor, Episode yazıp yazmamanız önemli değil. Reklam çıkmıyor diyenler birde aynı videoyu İnt. Explorer de açsın reklam çıkıyor. Bende öyle sizde bir bakın
Simdi tekrar denedim, ciddi ciddi firefox ve chromeda video onu reklamlar cikmiyor. Birde edge ile deneyeyim dedim (yeni internet explorer) tek seferde reklamlar cikti.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.