DM Taktiği Hakkında

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Şu anda Mart ayı kazançlarını olabildiğince düşürmüşler misal martta 100 dolar kazandıysanız 2 dolara çekmişler 5 dolara çekmişler..
ilginç şeyler oluyor dailyide
Bu yeni şirket tam bir fiyasko eski sahiplerindeyken hiç böyle şeyler olmuyordu istatistik en fazla 3 gün geç gelirdi. gün muhakkak düzelirdi bunlar kesinlikle büyük bir darbe vurucaklar.. ama dur bakalım

Bende reklamlar arkadaşın dediklerine göre çıkıyor fakat öyle olunca da izlenim problemi oluyor.Ve bazı içeriklerin kendi isimlerinde de sıkıntı oluyor onuda belirteyim yani episode season ile alakası yok direk isimden dolayı reklam çıkmıyor

ytde de düşüş var zaten reklamlar google reklamı olduğu için normal

Bende reklamlar arkadaşın dediklerine göre çıkıyor fakat öyle olunca da izlenim problemi oluyor.Ve bazı içeriklerin kendi isimlerinde de sıkıntı oluyor onuda belirteyim yani episode season ile alakası yok direk isimden dolayı reklam çıkmıyor

Bir dediğin bi dediğini tutmuyor kardeşim,ilk başta çıkıyor diyorsun sonra alakası yok çıkmıyor diyorsun :D
Kimseye zorla bişey yaptırmıyorum,para da talep etmedim... Ama bu yöntemle %99 reklam çıktığı kesin gerisi beni ilgilendirmez... Ayrıca senin dediğine de %100 katılmıyorum :)

Evet bende denedim çalışıyor sıkıntısız. Arkadaşların bahsettiği olay season, episode vs yazmayınca daha az hit geldiği için kazançda daha az oluyor haliyle.

Evet bende denedim çalışıyor sıkıntısız. Arkadaşların bahsettiği olay season, episode vs yazmayınca daha az hit geldiği için kazançda daha az oluyor haliyle.

Hocam bu yerli film yada yabancı film çalışıyorsak ne yapmalıyız.Dizi çizgi için
s1e1 yetersiz gibi se1ep1 gibi olsa

Hocam bu yerli film yada yabancı film çalışıyorsak ne yapmalıyız.Dizi çizgi için
s1e1 yetersiz gibi se1ep1 gibi olsa

S E şeklinde aratıyorlar zaten season episode den sonra. se1ep1 olarak aratın zaten anlarsınız hiçb video çıkmaz benzer. Deneme yanılma ile farklı şeyler deneyebilirsiniz. Ben hergün farklı farklı şeyler deniyorum çözüm olsun diye

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] :D sana bir şey demiyorum kardeşim ben senin yöntemle reklamlar çıkıyor bazı içeriklerin ismi kara listede galiba onu söyledim çünkü değiştirsem de o videoda reklam çıkmıyor

10hq8b5.png

We inform you that lately we have experienced a serious technical issue on the side of our system and as a consequence your final income might be affected. Unfortunately, the missing impressions or ads will be impossible to recover. We deeply apologize for the inconvenience.

TR: Biz son zamanlarda bizim sistem tarafında ciddi bir teknik sorun yaşamış ve bunun sonucu olarak son gelir etkilenebilir size bildirmek. Ne yazık ki, kayıp gösterim veya reklamlar kurtarmak için imkansız olacak. Biz derin rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Son düzenleme:
Bizim adini degistirdigimiz videolari bi sekilde anlamislar sanki. Ufak tefek kazandiran kanallarim normalde asil kazandiran kanallar yukarda idrisin koydugu resimdeki gibi suan. Ufak olan kanallarda ayin 2si bile yansimis ama digerlerinde o yok.

10hq8b5.png

We inform you that lately we have experienced a serious technical issue on the side of our system and as a consequence your final income might be affected. Unfortunately, the missing impressions or ads will be impossible to recover. We deeply apologize for the inconvenience.

TR: Biz son zamanlarda bizim sistem tarafında ciddi bir teknik sorun yaşamış ve bunun sonucu olarak son gelir etkilenebilir size bildirmek. Ne yazık ki, kayıp gösterim veya reklamlar kurtarmak için imkansız olacak. Biz derin rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
idris bende kazançlar yansıyor ve uyarı yok sende uyarı var demek ki düzelecek sende de.

Bende mart ayi kesinlesen 1 dolar gosteriyor varmi baska kimsede bu sorun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim adini degistirdigimiz videolari bi sekilde anlamislar sanki. Ufak tefek kazandiran kanallarim normalde asil kazandiran kanallar yukarda idrisin koydugu resimdeki gibi suan. Ufak olan kanallarda ayin 2si bile yansimis ama digerlerinde o yok.

Yüksek kanallarınızda durum ne? benim 4 kanaldan 4ünde de sıkıntı yok yansıdı

Edit:Ödemeler kısmında Nisan 2 günlük kazancı gözüküyor ama Mart kazancı çok az gösteriyor. 100 ise 20

bende de kazançlar düştü neden acaba reklam 4 taraftan çıkıyordu şimdi 1 yerde çıkıyor ya bir sorun var yada düzenelediğim videolar vardı ondan dolayı bir düşüş mü oldu bilemedim 6 k reklam gösterimi bir anda 2k ya düştü nisanda şaka mı yapıyor bilemedim bazı arkadaşlar iyi diyor bazılarıda sorun var diyor beklemeyi düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri