DM yukleme askıya alındı?

• Kullanıcı ripdimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri
engellediyse iyi yapmış.

edit: şimdi test ettim evet videoyu değiştirmiyor limiti geçince.

Son düzenleme:
Oyle bi yazmissinki gorende botlari yapan DM'nin ta kendisi sanacak. Bazilari quiz konusunda ayni boyle konusuyorlardi. Isteyen istedigi kadar kanal sokar yapar size ne diyolardi, quiz kanallari catir catir attiginda forumda ilk aglayanlarda onlardi. Aman ayni sey sanada olmasinda.

arkadaşn haklılık payı ver ben yapmasam sen yapmasan 1000 kanal biri çıkıp elbet yapacak spam rekabetide var malesef olay bitmeden ne kazanırsan kar

Durumu Bu beyler
Artık şu şöyle yapmasaydı bu böyle yapmasaydı demenin bir anlamı yok
eee2shutterstock_131075399.jpg

10k kanal basanlar napıyor acaba çok merak ediyorum :D:D

İyi olmuş gerçekten. Şimdi emek verenler kazansın birazda..

neyse artık torunlarımıza anlatırız,bır zamanlar dm yt vardı diye

atın işte 3 3 neyinize yetmiyor :D güzelce spam yaparsanız 2-3 aya 3-4bin kazanırsınız ayda ;) o da yetmiyorsa hiç kazanmayın :)

adamın biri geçende 1000 adet videoları yüklenmiş kanal satıyordu. ne zaman açtın o kadar hesabı ne zaman yükledin o kadar videoları. Zaten daily nin kapasitesi belli. yakında açılmış olan çöp kanalları da kapatırlar.

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

Bu 1000 kanal yerine 2-3 kanal aç diyenlere çok gülüyorum yeminle he :D sanki sırf biz 1-2 kanal yaptık diye dm bize izin verecek :D Dmden sadece biz kazanıyoruz sanki :D bu botlar neden var bir düşün istersen kardeşim? :D hepsi çok kanal yapalım diye yardımcı yani sızlanmayı kesin bence herkes istediği kadar kanal açar sanane ki?

Allah'a şükürler olsun ki senin zihniyetindekiler bu işin başından beri yoktu. 2 3 yıl kazandık birikimimizi yaptık.

adamın biri geçende 1000 adet videoları yüklenmiş kanal satıyordu. ne zaman açtın o kadar hesabı ne zaman yükledin o kadar videoları. Zaten daily nin kapasitesi belli. yakında açılmış olan çöp kanalları da kapatırlar.

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

Allah'a şükürler olsun ki senin zihniyetindekiler bu işin başından beri yoktu. 2 3 yıl kazandık birikimimizi yaptık.

Allaha şükür baştan dailymotionda çalışmadınız bizde birikimimizi yaptık

Polyanna kardeşimiz gelmiş. Ortam yumuşasın diye dedim. Kusura bakma ama bu düzelmez. Zaten düzeltilmiş hali bu :)

Polyanna kardeşimiz gelmiş. Ortam yumuşasın diye dedim. Kusura bakma ama bu düzelmez. Zaten düzeltilmiş hali bu :)

aslında olması gereken oydu,dm havuzunu doldurdu vanayı kapattı,
artık kanal spama dusuyorsa yuklemeye ızın vermıyecektır,ki insallah duzelır

Allaha şükür baştan dailymotionda çalışmadınız bizde birikimimizi yaptık

Sen çok yanar döner birşeysin be kardeş

DM kanal kapanmaları başladı konusunda alaylı bir şekilde "sadece 4 kanalım vardı 3'ü vınladı :D nasıl oldu anlamadım :D " diyorsun.

Burada çok sayıda (rakam tahminim yok) kanal açtığını belli edip, bunu eleştirenlere de laf sokma çabasındasın.

Bir yandan neyseki siz yoktunuz DM'den birikimimizi yaptık diyorsun, bir yandan da birikim yetmiyor olacak ki 40 liraya satmak için 100 mail açma ihtiyacı duyuyorsun.

Tabi ki hazıra dağ dayanmaz sürekli çalışmak lazım da, dediğim gibi çok yanar döner birşeysin. Böyle hiçbir söylediğine inanılmaması gereken, egoist ve paragöz bir izlenim yaratıyorsun.

İyi gecelerin olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri