Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
'Türkiye, yasağı kaldırabilir ama...'
YouTube'la görüşen Türk yetkililerin, Suriye'ye düzenlenecek olası bir operasyonla ilgili ses kayıtlarının yer aldığı videonun silinmesi halinde, siteye yönelik yasak kararının kaldırılabileceğini ifade ettiğiöne sürüldü.
Reuters'a konuşan bir başbakanlık kaynağı, Türkiye'nin YouTube'a erişimi, söz konusu videonun ulusal çıkarlara ters düşmesinin ardından engellediğini söyledi.
Kaynak, bu videonun silinmesi konusunda, Türkiye ile YouTube arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
Ya arakdaslar iyi guzel herkes bi firkir sunuyo bi cozum bulmaya calisiyo ama meslea benim basima geldi daha once. farkli bi ip den girdim bi hesabima hemen gmail kapandi unlem verdi koskoca. noluyo dedim baska bi esabima giridm o da aynisi oldu. hesaplar kapandi .. sonra farkettim ki farkli ip varmis. simdi youtube kapandiginda beri hic biseye girmeye calisamadim. acilmasini bekliyorum. gercekten tertemiz hesabimiza zarar gelmicek garanti bi cozum lazim
burada yaptıgın şey ip değiştirmek falan değil normalde web sitesine girerken sen siteyi yazarsın ve bilgisayarın internet sağlayıcından ip adresini ister. ancak yasak oldugu için ip adresini vermezler. Burada biz youtube ı adres defterimize ekledik ve bilgisayarımız bu ip adresini bildiği için artık internet sağlayıcına sormadan giriyor. olay bu
Ama biz az önce bunları konuşmayı denedik olmadı...
Konu başlığına uygun post atalım lütfen!
Boşa ugrasıyorsunuz beyler
hız sınırı geldi 144p videolar dahi yüklenmiyor
VPN ve proxysiz video izleyemez takipcileriniz.
DNS filan hikaye![]()
Video yüklenmiyor, oturum açılmıyor kaldık dımdızlak ortadaVerilen dns lerin hiçbiride çalışmadı bende
şuan arkadaşın pc den denıyoruz. kablonet kullanıyor. ama bu taktık işe yaramadı ? nedendır acep... kablo net kullanan varmı? bu taktıkler işe yaramadı nedense ?
şuan arkadaşın pc den denıyoruz. kablonet kullanıyor. ama bu taktık işe yaramadı ? nedendır acep... kablo net kullanan varmı? bu taktıkler işe yaramadı nedense ?
C:\Windows\System32\drivers\etc e girin arkadaşlar hosts u not defteri ile açın ve en alt satıra dediklerimi yazın
208.117.236.70 YouTube
beyler ikisi arasında boşluk olmayacak 2 kez TAB a basacaksınız sonra kaydedip çıkın yapamayanlar için dosya ekliyorum bunu sizin host dosyanız ile değiştirirseniz olacak
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
hadi geçmiş olsun
---------- Mesaj saat 17:20:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:30 civarında gönderildi. ----------
bir de dosyanın içinde twitter için olan da var bilginiz olsun.
KONUYU ÜSTTE TUTALIM ARKADAŞLAR
---------- Mesaj saat 17:30:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:20:23 civarında gönderildi. ----------
Buda kanıtım![]()
![]()
Arkadaşım Ben şuan girebiliyorum. sıkıntı yok hadi diyelim başkalarıda girdi. Video Upload etti Türkiye genelinde İzleyici kalmadı neredeyse. bugun bir haber kanalımı kontrol ettim İzlenim 0. Bizim girmemiz Önemli Değil Milletin gire bilmesi Gerek. bu arada youtube Açılacaktır sabır Etsin herkes.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.