Dns programsiz youtube giriş

• Kullanıcı rbasaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ama bazi yerlerde engelli.. arakdaslara sordum bi sorun yok dediler.

'Türkiye, yasağı kaldırabilir ama...'
YouTube'la görüşen Türk yetkililerin, Suriye'ye düzenlenecek olası bir operasyonla ilgili ses kayıtlarının yer aldığı videonun silinmesi halinde, siteye yönelik yasak kararının kaldırılabileceğini ifade ettiğiöne sürüldü.
Reuters'a konuşan bir başbakanlık kaynağı, Türkiye'nin YouTube'a erişimi, söz konusu videonun ulusal çıkarlara ters düşmesinin ardından engellediğini söyledi.
Kaynak, bu videonun silinmesi konusunda, Türkiye ile YouTube arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Ama biz az önce bunları konuşmayı denedik olmadı...

Konu başlığına uygun post atalım lütfen!

Vallaha hızlandı bile youtube videosu anında yüklendi teşekkürler :)

Ya arakdaslar iyi guzel herkes bi firkir sunuyo bi cozum bulmaya calisiyo ama meslea benim basima geldi daha once. farkli bi ip den girdim bi hesabima hemen gmail kapandi unlem verdi koskoca. noluyo dedim baska bi esabima giridm o da aynisi oldu. hesaplar kapandi .. sonra farkettim ki farkli ip varmis. simdi youtube kapandiginda beri hic biseye girmeye calisamadim. acilmasini bekliyorum. gercekten tertemiz hesabimiza zarar gelmicek garanti bi cozum lazim

burada yaptıgın şey ip değiştirmek falan değil normalde web sitesine girerken sen siteyi yazarsın ve bilgisayarın internet sağlayıcından ip adresini ister. ancak yasak oldugu için ip adresini vermezler. Burada biz youtube ı adres defterimize ekledik ve bilgisayarımız bu ip adresini bildiği için artık internet sağlayıcına sormadan giriyor. olay bu

yazmıştım hocam

Ama biz az önce bunları konuşmayı denedik olmadı...

Konu başlığına uygun post atalım lütfen!

Siz kiminle dans ediyorsunuz burada Triqalx var her taşın altına pardon konunun altına bakı verir sizi bulu verir valla. :)

Bence de arkadaşlar Youtube üzerinden ekmek yiyoruz ve bu bilgiye sahip olan arkadaşlarımın böyle olayları büyütmesine gerek yok. Siyaset yeri burası değil. Zaten bu tarz konuları siyasete çeken arkadaşlar yüzünden bizde Youtube akıbeti hakkında konuşup tartışamıyoruz.

Bakın her siyasi bir partinin forumu vardır illa ki. Gidin orada yazın çizin bozun. Bırakın bizlerde YOUTUBE hakkında tartışalım bu durumda çaresiz arkadaşlarımız neler yapabilir onları konuşalım.

Bu arada valla süper bir paylaşım hocam tebrik ederim. Yazacaktım da diğer konuyu okuyup bitirmek zaman aldı. :)

Çok güzel paylaşım saol hocam ama bir sorun var video yüklenmiyor :(

Video yüklenmiyor, oturum açılmıyor kaldık dımdızlak ortada :( Verilen dns lerin hiçbiride çalışmadı bende

Boşa ugrasıyorsunuz beyler
hız sınırı geldi 144p videolar dahi yüklenmiyor

VPN ve proxysiz video izleyemez takipcileriniz.
DNS filan hikaye :D

Boşa ugrasıyorsunuz beyler
hız sınırı geldi 144p videolar dahi yüklenmiyor

VPN ve proxysiz video izleyemez takipcileriniz.
DNS filan hikaye :D

Benim içeriğim yabancı ve abonelerimde aynı şekilde, Benim dns kullanmam onlarıda mı etkiliyor?

Video yüklerken Norton veya Google DNS kullanın sonra host dosyasını değiştirin twitter'a girin ;)

bu konuyu açan arkadaşa benden 1 adet el bombası :) tşk ben bunu 2004 den beri biliyorum ama yardım severliğin hoşuma gitti :/

şuan arkadaşın pc den denıyoruz. kablonet kullanıyor. ama bu taktık işe yaramadı ? nedendır acep... kablo net kullanan varmı? bu taktıkler işe yaramadı nedense ?

tüm bunların sıkıntılı noktaları olacaktır illaki ama benim asıl endişem butun gelirini ve düzenini youtube üstüne kurmus kişiler varsa işte onların işi gerçekten zor. umarım en kısa sürede sorun çözülür.

şuan arkadaşın pc den denıyoruz. kablonet kullanıyor. ama bu taktık işe yaramadı ? nedendır acep... kablo net kullanan varmı? bu taktıkler işe yaramadı nedense ?

Hocam dosyayi indirip degistirerek denediniz mi

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C:\Windows\System32\drivers\etc e girin arkadaşlar hosts u not defteri ile açın ve en alt satıra dediklerimi yazın

208.117.236.70 YouTube

beyler ikisi arasında boşluk olmayacak 2 kez TAB a basacaksınız sonra kaydedip çıkın yapamayanlar için dosya ekliyorum bunu sizin host dosyanız ile değiştirirseniz olacak

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

hadi geçmiş olsun

---------- Mesaj saat 17:20:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:30 civarında gönderildi. ----------

bir de dosyanın içinde twitter için olan da var bilginiz olsun :).

KONUYU ÜSTTE TUTALIM ARKADAŞLAR

---------- Mesaj saat 17:30:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:20:23 civarında gönderildi. ----------

Buda kanıtım :D
xEvLNn.png

Arkadaşım Ben şuan girebiliyorum. sıkıntı yok hadi diyelim başkalarıda girdi. Video Upload etti Türkiye genelinde İzleyici kalmadı neredeyse. bugun bir haber kanalımı kontrol ettim İzlenim 0. Bizim girmemiz Önemli Değil Milletin gire bilmesi Gerek. bu arada youtube Açılacaktır sabır Etsin herkes.

Arkadaşım Ben şuan girebiliyorum. sıkıntı yok hadi diyelim başkalarıda girdi. Video Upload etti Türkiye genelinde İzleyici kalmadı neredeyse. bugun bir haber kanalımı kontrol ettim İzlenim 0. Bizim girmemiz Önemli Değil Milletin gire bilmesi Gerek. bu arada youtube Açılacaktır sabır Etsin herkes.

seçimlerden sonra düzelir hocam .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri