Doğada Geçirebileceğim Tatil Kamp Vs.

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar varmı böyle doğaya 1 2 haftalıgına giden veya 1 ay farketmez bende yaşamımı diğer arkadaşımla doğada sürdürmek istiyorum yakala.co etstura flen baktım böyle kamp gibi şeyler yok bilen varsa lütfen atsın ilk önce ufak defek tecrübe lazım :)

Arkadaşlar varmı böyle doğaya 1 2 haftalıgına giden veya 1 ay farketmez bende yaşamımı diğer arkadaşımla doğada sürdürmek istiyorum yakala.co etstura flen baktım böyle kamp gibi şeyler yok bilen varsa lütfen atsın ilk önce ufak defek tecrübe lazım :)

groupanyaya baktın mı hocam fırsatlar oluyor genelde

Akyaka-Akbük-Gökova / Muğla. Burası keşfetmesinler istiyorum ama ytpara bilsin.

ilk defa gidiyorsan bence hiç deneme. göründüğü gibi güzel değil.

ilk defa gidiyorsan bence hiç deneme. göründüğü gibi güzel değil.

anladım hocam ben zaten 5 10 kişili yerleri hiç sevmiyorum aslında 2 kişi gitsek kafi arkadaşım ve ben ama işte neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz zaten çoğu kişiyle doğadan bi zevk alınmıyor kampta herşey ilkel yollarla hallediliyor benim yapmak istediğim şey ise böyle ağaç parçasından yaptığın oltayla balık tutmak ve o balığı yemek gerçekten en çok istediğim şey hiçbişeyi buna değişmem sanırım .

anladım hocam ben zaten 5 10 kişili yerleri hiç sevmiyorum aslında 2 kişi gitsek kafi arkadaşım ve ben ama işte neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz zaten çoğu kişiyle doğadan bi zevk alınmıyor kampta herşey ilkel yollarla hallediliyor benim yapmak istediğim şey ise böyle ağaç parçasından yaptığın oltayla balık tutmak ve o balığı yemek gerçekten en çok istediğim şey hiçbişeyi buna değişmem sanırım .

aynen insan şehirde büyüyünce böyle şeylere hasret kalıyo. senin ilacın bi sahil kasabasına yerleşip sakin bir yerde hayatını sürdürmek. organik üretip herşeyini doğadan sağlayacaksın. o zaman yaşadığını anlar insan :)

tüfek-çakmak-yedek çakmak - uyku tulumu
ben sık sık giderim daglara da concept farklı sanırım

ben 2003'te yurtdisinda gençlik kampina girmiştim. hem çok ucuza geliyor hem de çok eglenceliydi. o zamanlar genctur un gençlik kamplari vardi. yurticinde de yabancilarin geldiği kamplar da oluyordu. ertesi yil yurtiçindeki ne de gidecektim fakat şimdiki esimle tam yeni tanistigim döneme denk geldi. kampi sallayip onunla daha çok vakit gecirmistik. iyi de öyle yapmisim. neyse bu yurtiçindeki yabancilarin geldiğikamplara da bak bence. genctur kalmis midir artik bilemiyorum ama bulursan denemelisin bence.

bunları yasina bakmadan yazmistim. o zamanlar lise öğrencileri içinde ayni tarz kamplar vardi.

genctur hala duruyormus bi bakmalisin

siz nereye gidiyordunuz hocam

genelde bu alan içinde oluyor gittigim yerler ( kayseri adana arası toroslar )
Ads_z.jpg

Havalar biraz daha ısınsın kap sırt çantanı, çadırını. Mesela güney taraflara atla git. Bırak öyle turu falan.

Arkadaşlarla kamp planlıyoruz yazın bir sıkıntı çıkmassa gidicez.Hayatımda hiç kampa gitmedim.Zaten gruplar halinde gidicez
31 TEMMUZ 1-2 AĞUSTOS FIRTINA RAFTİNG ŞENLİĞİ ARDEŞEN RİZE

04-05-06-07-08 AĞUSTOS KAÇKAR ZİRVE KAMP 09 AĞUSTOS KAVRUN GÖLLER -ARDEŞEN RİZE

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri