Doğrulanmış kanallar ve spam

• Kullanıcı bkrmyss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Arkadaşlar "yt göz yumuyor" diye bir şey olamaz. Olamaz çünkü cid sistemi falan öyle çalışmıyor. Bu hint kanalları çok büyük ihtimalle spam yapıyor.

Haber kanallarına gelince videoyu oluşturan ajanstan kullanım hakkı satın alabilirsiniz.

Haber ile amerikan dizisi farklı şeyler.
Hocam ben diğer kanallardan bahsetmiyorum ama kullanım hakkı ya da izni aldın demek istediğin gibi atabileceğin anlamına gelmiyor. Hakkın olsa bile o videoyu değiştirmen adil kullanıma sokman gerek. Telif hakkı ile tekrarlı icerik farklı şeyler. Ben kendim video çeksem aynı videoyu 2 farklı kanalımda aynı şekilde yayınlayabilmem lazım o zaman çünkü video bana ait.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben diğer kanallardan bahsetmiyorum ama kullanım hakkı ya da izni aldın demek istediğin gibi atabileceğin anlamına gelmiyor. Hakkın olsa bile o videoyu değiştirmen adil kullanıma sokman gerek. Telif hakkı ile tekrarlı icerik farklı şeyler. Ben kendim video çeksem aynı videoyu 2 farklı kanalımda aynı şekilde yayınlayabilmem lazım o zaman çünkü video bana ait.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajans monetize etmiştir diğer videoları. Block koymamıştır. Olamaz mı ?

eşleşen gbii şeyler gelmemesi için partner kullanıyorsun
eskiden bende Awesomeness kullanırıdım hiç bir edit yapmadan direk youtube attıgımda
hiç bir engel tanımadan kazanc sağlardim

Böyle kanal çok daha önce bende paylaşmıştım. Yeni taktikleri bu bu şekilde spam yapıyorlar. Diğer arkadaş ya olayı gerçekten bilmiyor. Ya da salağa yatıyor.

Neyse hacı abiler cahil adamız biz bilmiyoruz bir şey sizler kadar kb

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]; valla iyi sabır edip dayanıyorsun.

O kanalların hepsi spam, ve spam oldugunu anlayamayan adam kusura bakmasın ama işi bilmiyordur.
resmen my 600 lib, love hiphop yayınlıyor adam, bildiğin yüksek tbm li vurkaç içeriği. 1k izlenime 10-20 dolar arası. içeriği bilmedikleri için spam oldugunuda anlayamıyorlar. video görüntüsü ve editi zaten bağiriyor ben dünya engeli geçen spam bir videoyum diye.
boş muhabbet ve polemikler...

Son düzenleme:
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]; valla iyi sabır edip dayanıyorsun.

O kanalların hepsi spam, ve spam oldugunu anlayamayan adam kusura bakmasın ama işi bilmiyordur.
resmen my 600 lib, love hiphop yayınlıyor adam, bildiğin yüksek tbm li vurkaç içeriği. 1k izlenime 10-20 dolar arası. içeriği bilmedikleri için spam oldugunuda anlayamıyorlar. video görüntüsü ve editi zaten bağiriyor ben dünya engeli geçen spam bir videoyum diye.
boş muhabbet ve polemikler...
İnan bir an kendimi bu işe dün başlamışım gibi hissettim, yanıldığım çok şey oluyor ama bu konuda yanıldığımı düşünmüyorum dediğin gibi bunlar tamamen spam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri