Döklen saçları geri kazanma

T
  • Kullanıcı tilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
ben keldim bi sabah bi kalktim bonus kafa olmuşum ,
demeği çok isterdim

bir saç dökülmesinin ana sebebi yemek ile alakalıdır bizzat denedim :D çinko şu bu olay o değil doğal yollardan etli yağlı beslenmen lazım. Dökülen saç çıkmaz belki aynı kökten ikinci bir tane çıkar o kadar. Halen fareler üzerinde denenen çok yöntem var başarılı olan da var olmayan da, biz bunları bekleyene kadar ömür biter. Öncelikle saçın dökülüyorsa testestoron seviyeni düşür :D nasıl yapacağınız işte orası size kalmış. Saçları sıfıra vurmak işe yarıyor ancak benim gibi saçları 3 bıçaklı jiletle tıraş etmek ve az da olsa deriyi kanatman lazım. Şu an bakıyorum zamanında kanıyan yerler daha güçlü sık ve siyah, Şimdilik yapacağın bunlar tabi kaliteli şampuanlarda bir nebze iyi geliyor. Son çaren saç ektirmek ben koltuk altı veya kasık bölgesinden alınan tüy ile yapılması taraftarıyım ama oluyor mu bilmem :D

Erkek tipi saç dökülmesi sorunu varsa, Propecia ve Minoxidil kullanıldığı takdirde, 6 ile 12 ay içinde saçlar çıkmaya başlıyor. Piyasadaki tek etkili ilaçlar bunlar.

bu saç dökülmesi yada saç çıkartma yi icat eden biri... kesinlikle gizli formulu ile, microsft yada pepsi/coca cola ya rakip olur. Kısa sürede dünyanın hakimi olur... facebook sahibi fakir kalır yanında...
Biri bir gün bulacak.. şuan çözüm malesef yok. ya süreç yavaşlar, ya saç ekimi olur. Yeniden çıkma yok. Ekim yapılacaksa ekilenler tutmaya biliyor. erken teşhisde tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri