Dolandırıldım - Fakat Sonuçları Çok Kötü Olacak

moneydad

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yeni̇kalem.com
Perşembe günü skype'den ulaşan kişi ile alışveriş yapacaktık. Bir adet kanal sattım. Vakıfbank eft yolu ile ücretini gönderdiği makbuzu tarafıma gönderdi. Birde diyor vakıfbank eft iptal edilmiyor. Orada işkillendim zaten. Neyse dedim çok büyük miktar olmadığı için gönderir uğraşmaz hilelikle falan diye düşündüm. Ertesi sabahı hesabıma eft geçmediğini farkettim. Daha sonradan bankayı arayıp eft iptal etmiş. Bende hemen kendi bankamı aradım bekleyen veya işlemde olan ödeme olmadığını fark ettim. Şahısın ismi Mert Erken. Tek dolandırdığı veya dolandırmaya çalıştığı kişi ben değilim. Büyük ihtimal ile forumdan ulaşmıştı bana. Sanıyor ki hesabını sormuycam ben bunun. Bana 10 tl taksan ben aylarca mahkemelerde süründürürüm seni. Kişinin vakıfbank iban numarası mevcut bende. Konuşmalar vesaire bütün deliller durmaktadır. Sağlam bir dilekçe ile pazartesi günü savcılığa başvurucam. Hiç bir şekilde şikayetimi gerçi çekmiyicem. Buradan okuduğuna eminim. Gerçekten pişman olacaksın yaptığına. Siz insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz ama yaptığınız eşşek.... 'ten başka birşey değil. Ben aslında vermezdim işimi iyice garantiye alırdım fakat o gün ihtiyacım olduğundan uzatmak istemedim teslimatı gerçekleştirdim. Bu arada miktarda 300 tl idi. 300 lira için değermi be karaktersiz herif. Şimdi ömür boyu ceremesini çekeceksin

Şahısın ismi Mert Erken Skype: mert.erken1

Siber Suçlardasın Mert Erken

Son düzenleme:
Bu tarz şeyler başınıza gelince peşini bırakmayın hocam miktar önemli değil.Önemli olan bu insanların bir şeyleri yaparken nasılsa başıma bir şey gelmez diye yapmasını engellemek,bir nebzede olsa gözünü korkutabilmek geçmiş olsun dileklerimle.

Bu tarz şeyler başınıza gelince peşini bırakmayın hocam miktar önemli değil.Önemli olan bu insanların bir şeyleri yaparken nasılsa başıma bir şey gelmez diye yapmasını engellemek,bir nebzede olsa gözünü korkutabilmek geçmiş olsun dileklerimle.

hocam kesinlikle peşini bırakmayın.

İmkanı yok bırakmam. team ile pc'sine bağlandığımda kurulum için skype yazışmalarında başka bir bayanıda dolandırmaya çalıştığını farkettim aynı yöntem ile. Hesap sorulmalıki birdaha böyle işlere girilmeyeceğini anlasın.

Destekçinizim hocam, Bir adet kanal sattım dediniz ya hocam. geri alma imkanınız yok sanırım ama kanalı kapattırma imkanınız var mı fl*g ile filan.

Sağolun hocam. Kanalı kapattıramam fakat uğraşır isem geri bir ihtimal alabilirim ama almıyıcam. Oda bir delil elinde dursun zaten ona hayrı dokunmayacağından adım kadar eminim

Keşke skype bir googleda aratsaydiniz. Adam dolandırıcı. Ilk sizi dolandırmamış ********.

Bu arada geçmiş olsun peşini bırakmayın çeksin cezasını

Perşembe günü skype'den ulaşan kişi ile alışveriş yapacaktık. Bir adet kanal sattım. Vakıfbank eft yolu ile ücretini gönderdiği makbuzu tarafıma gönderdi. Birde diyor vakıfbank eft iptal edilmiyor. Orada işkillendim zaten. Neyse dedim çok büyük miktar olmadığı için gönderir uğraşmaz hilelikle falan diye düşündüm. Ertesi sabahı hesabıma eft geçmediğini farkettim. Daha sonradan bankayı arayıp eft iptal etmiş. Bende hemen kendi bankamı aradım bekleyen veya işlemde olan ödeme olmadığını fark ettim. Şahısın ismi Mert Erken. Tek dolandırdığı veya dolandırmaya çalıştığı kişi ben değilim. Büyük ihtimal ile forumdan ulaşmıştı bana. Sanıyor ki hesabını sormuycam ben bunun. Bana 10 tl taksan ben aylarca mahkemelerde süründürürüm seni. Kişinin vakıfbank iban numarası mevcut bende. Konuşmalar vesaire bütün deliller durmaktadır. Sağlam bir dilekçe ile pazartesi günü savcılığa başvurucam. Hiç bir şekilde şikayetimi gerçi çekmiyicem. Buradan okuduğuna eminim. Gerçekten pişman olacaksın yaptığına. Siz insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz ama yaptığınız eşşek.... 'ten başka birşey değil. Ben aslında vermezdim işimi iyice garantiye alırdım fakat o gün ihtiyacım olduğundan uzatmak istemedim teslimatı gerçekleştirdim. Bu arada miktarda 300 tl idi. 300 lira için değermi be karaktersiz herif. Şimdi ömür boyu ceremesini çekeceksin

Şahısın ismi Mert Erken Skype: mert.erken1

bu karaktersiz benide dolandırdı 2 adet bologger hesabı satın aldı güvendim sorun yapmaz heralde 30-40 lirayı diye ama sonra skype dan da engellemiş.birlikte savcılığa verelim bu tür karektersizlerin cezasını çekmesi lazım.bugün küçük paralarla iş yapan yarın büyük paralarla uğraşır

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam. Ne demeli, ne etmeli bilinmez. Ama oluyor maalesef böylesi durumlar.

Neticeyi, konu başlığından bildirirsin bizlere de.

Keşke skype bir googleda aratsaydiniz. Adam dolandırıcı. Ilk sizi dolandırmamış ********.

Bu arada geçmiş olsun peşini bırakmayın çeksin cezasını
Sağolun hocam. İnanın bu meblağda hiç aklıma bunlar gelmedi. Ama dediğim gibi 10 tl bile olsa verirdim savcılığa ve o kadar insanın hakkını yemiş cezasını çekecek kansız herif
bu karaktersiz benide dolandırdı 2 adet boller hesabı satın aldı güvendim sorun yapmaz heralde 30-40 lirayı diye ama sonra skype dan da engellemiş.birlikte savcılığa verelim bu tür karektersizlerin cezasını çekmesi lazım.bugün küçük paralarla iş yapan yarın büyük paralarla uğraşır

Çok haklısınız hocam. Bende en başta güvenmiştim. Adresine ulaştım şuanda. Ne adam ya gülüyorum bazen :D Ankara sincan Yenikent mahallesinde oturuyor :D

---------- Spam Engelliyici 03:39 ---------- Önceki Mesaj 03:38 ----------

Geçmiş olsun hocam. Ne demeli, ne etmeli bilinmez. Ama oluyor maalesef böylesi durumlar.

Neticeyi, konu başlığından bildirirsin bizlere de.

Buradan her şeyi detaylı olarak bildireceğim hocam. teşekkür ederim

Hep söyledim hep söylüyorum hep söyleyecem bu tarz işlerde bir get sistemi olmalı

Hep söyledim hep söylüyorum hep söyleyecem bu tarz işlerde bir get sistemi olmalı
O tür bir sistem olsa herkes rahatlıkla alışveriş yapabilir aslında
Lєσηidαs;1338116' Alıntı:
Geçmiş olsun hocam böle itlere meydanı boş bırakmamak lazım.

Sağolun hocam. Bırakmayacağız elbet soracağız bir hata yaptı dersini almak zorunda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri