Dolandırıldım - Fakat Sonuçları Çok Kötü Olacak

Şu profilde skype vs. paylaşma olayına yönetim bir el atsa çok iyi olacak aslında. Her ne kadar iletişimde kolaylık gibi gözüksede kötü kullanıma çok müsait bir durum. Bu şekilde kanı bozuk insanlar üye girişi yapmadan sizin bi kaç ticaret konunuzu görüp direk skype adresinizi ekleyebilir. Tam olarak yine önüne geçilemez belki ama kısmende olsa işe yarar diye düşünüyorum.

Başıma bu tür bir iş gelmişti savcılığa dilekçe vermiştim 3 sene sonra mahkeme sona erdi ve cezalarını aldılar tabi bende paramı aldım:) Üşenmeden olay sıcakken git dilekçeni ver zaten şuan o burda yazılanları görüp korkudan altına yapıyordur :D

Böyle kişilere meydanı bırakmamak lazım sonuna kadar gidin hocam, şikayetinizi çekmeyin. Ayrıca bu kişi bu yöntemle daha fazla kişiyi kandırmış, zırt pırt bankayı arayıp eft iptali istiyorsa banka, bir dk kardeşim ne bu iş her gün eft iptali yapıyosun demiyor mu ya

onaysiz kullanıcılar bütün forumu okuyor sonuçta.satır sınırı üye olmayanlar gibi onlara da gelmeli.

Öncelikle geçmiş olsun.

1 musibet 1000 nisihattan iyidir bazında ele alırsak 300 lira birşey değil, ucuza tecrübeyi satın almışsınız birdahaki alışverişlerde daha temkinli olursunuz kesinlikle...

Ergen arkadaş ile ilgilide kesinlikle savcılığa verin dilekçenizi.

Siz 1 kere uğraşıyorsunuz, onuda dilekçe yazıp teslim etmekle yapıyorsunuz bunun dışında sizden hiçkimse hiçbirşey istemiyor sadece maksimum 2 saat sürecek bir işlem...

Ama ergen arkadaştan kanırta kanırta ses çıkartıyorlar, birkaç yaramazlığı daha varsa hele aynı konuda nitelikli dolandırıcılık yaptığı canını yakarlar...

Tekrardan geçmiş olsun...

suçu işleyenin cezasını en ağır şekilde ödemesi dileğiyle...

Geçmiş olsun hocam, artık foruma üye olurken tel onayından tc. nosuna kadar almak şart oldu bence, çok fazla alışveriş dönüyor forumda çünkü.

Geçmiş olsun, çok iyi bir karar vermişsiniz. Ben de biri dolandırıcılık diğeri yaralayıp kaçma olaylarından dilekçe vermiştim, sonuçlarını bekliyorum. Adalet elbet yerini bulur.

Geçmiş olsun hocam , kesinlikle bırakma peşini.Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak istiyorum dediğin zaman olayı anlatıp delilleri ver orda hazırlıyorlar zaten şikayet dilekçesini. İmzalıyorsun sadece.Daha sonrası bilişim polisinin işi.

Geçmiş olsun hocam Allah daha kötüsünden saklasın.. Peşini siz bıraksanız da Allah bırakmaz Kul Hakkı kimsede kalmaz.

300 lira için kul hakkına girmeye değermi. şimdi ceksin cezasını

Perşembe günü skype'den ulaşan kişi ile alışveriş yapacaktık. Bir adet kanal sattım. Vakıfbank eft yolu ile ücretini gönderdiği makbuzu tarafıma gönderdi. Birde diyor vakıfbank eft iptal edilmiyor. Orada işkillendim zaten. Neyse dedim çok büyük miktar olmadığı için gönderir uğraşmaz hilelikle falan diye düşündüm. Ertesi sabahı hesabıma eft geçmediğini farkettim. Daha sonradan bankayı arayıp eft iptal etmiş. Bende hemen kendi bankamı aradım bekleyen veya işlemde olan ödeme olmadığını fark ettim. Şahısın ismi Mert Erken. Tek dolandırdığı veya dolandırmaya çalıştığı kişi ben değilim. Büyük ihtimal ile forumdan ulaşmıştı bana. Sanıyor ki hesabını sormuycam ben bunun. Bana 10 tl taksan ben aylarca mahkemelerde süründürürüm seni. Kişinin vakıfbank iban numarası mevcut bende. Konuşmalar vesaire bütün deliller durmaktadır. Sağlam bir dilekçe ile pazartesi günü savcılığa başvurucam. Hiç bir şekilde şikayetimi gerçi çekmiyicem. Buradan okuduğuna eminim. Gerçekten pişman olacaksın yaptığına. Siz insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz ama yaptığınız eşşek.... 'ten başka birşey değil. Ben aslında vermezdim işimi iyice garantiye alırdım fakat o gün ihtiyacım olduğundan uzatmak istemedim teslimatı gerçekleştirdim. Bu arada miktarda 300 tl idi. 300 lira için değermi be karaktersiz herif. Şimdi ömür boyu ceremesini çekeceksin

Şahısın ismi Mert Erken Skype: mert.erken1

Hocam bunların ipi çekilmdigi için hep böyle şımardılar

Destekliyorum inşallah elinizden geleni yapın böylelerine müsthak ve sonrakiler için ayağını denk almak olur

Bizde sattığımız şeyleri gönderip ödemeyi daha sonra geçmesini kabul ediyoruz, ama Allaha şükür başıma daha böyle bişey gelmedi. Alışveriş yaparken forumdan , telden vb. isterseniz en azından hukuki anlamda bir iletişim yolunuz olur. Geçmiş olsun !

bu işi meslek haline getirmiş insanlar var. banlanıp banlanıp tekrar aynı işlere devam ediyorlar. dün r10 dan biri de beni dolandırdı Allahtan rakam çok yüksek değil ama başkalarından 2.250 tl, 500 tl gibi rakamlar almış. en iyisi üşenmeden savcılığa gitmek yoksa bu hırsızlar çalmaya devam edecekler

Geçmiş olsun hocam umarım paranızı geri alırsınız.Yapanda cezasını çeker.

İnsanin basireti baglaniyor bu durumlarda mesele parada olmuyor dolandirilmak koyuyor adami .

hocam ticaret yaptığınız zaman skaypede ytpara hesabini sorun ve oradan size msj atmasini isteyin.

Yazdıklarınızı tek tek okudum Hepiniz sağolun. Dediğim gibi sağlam delillerim var onlarla pazartesi gidip suç duyurusunda bulunacağım. Kesinlikle geri çekmeyeceğim. 5 yılda sürse peşini bırakmam ölürsem bu süe zarfında davayı başkasına devrederim o dereceyim yani. Ben kendimi geçtimde belki ihtiyacı olan birçok insanı bu şekilde dolandırdı. Ödenirmi bu kul hakkı? Bir insan böyle bir şeyi nasıl yapabilir para için anlamıyorum. Yaşıda çok büyük değil şimdi siciline işleyecek bakalım çalışmak istese neresi çalıştıracak bu adamı. Dolandırıcı bir insanı kim çalıştırırki. Neyse bundan sonraki hayatıda böyle geçecek artık eden bulur demişler

Yazdıklarınızı tek tek okudum Hepiniz sağolun. Dediğim gibi sağlam delillerim var onlarla pazartesi gidip suç duyurusunda bulunacağım. Kesinlikle geri çekmeyeceğim. 5 yılda sürse peşini bırakmam ölürsem bu süe zarfında davayı başkasına devrederim o dereceyim yani. Ben kendimi geçtimde belki ihtiyacı olan birçok insanı bu şekilde dolandırdı. Ödenirmi bu kul hakkı? Bir insan böyle bir şeyi nasıl yapabilir para için anlamıyorum. Yaşıda çok büyük değil şimdi siciline işleyecek bakalım çalışmak istese neresi çalıştıracak bu adamı. Dolandırıcı bir insanı kim çalıştırırki. Neyse bundan sonraki hayatıda böyle geçecek artık eden bulur demişler

geçmiş olsun hocam . [MENTION=48410]mert1389[/MENTION] mert bu arkadaşlar. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri