Dolandirildim Herkez Konu Yazabilir

pitbull köpek bakmak beslemek sahiplenmek yasal olarak suçtur.Günümüzde bakan besleyen var hatta zaman zaman sokakta dahi denk geliyoruz.

Bunların her ne kadar aşıları karnesi tasması boyunluğu ıvırı zıvırı olsada sadece 1 şikayet ile anında alıp geri barinağa verirler.

Buda burokratik bir durum yasa da boşluk var:)

pitbull oldgunu kanitlayamazlar da kimliginin felan oldugunu soyledi kadin orda yaziyordur muhtemelen bankanin musteri hizmetlerini srasam ne derler acaba ?

hem neden pitbull? al bir rot keyfine bak... insanların hayatlarını riske atıyorsunuz. bence bir pitbullun yeri sokaklar değildir..

Parayı gönderirken açıklama kısmına köpekle ilgili olduğuna dair birşeyler yazdıysan çok daha iyiolur.Sadece senin durumun için konuşmuyorum ama eğer alışveriş amaçlı bir yere para gönderiyorsanız açıklama kısmına muhakkak kısaca neyle ilgili olduğunu yazmanızda büyük fayda var sonra böyle durumlarla karşılaşıldığında ispatı kolaylaşıyor

[MENTION=13875]K.B.A.Ç[/MENTION]

şikayet, 15 yaşını dolduran herkes (akıl hastası ve akıl zayıflığı olanlar hariç) şikayet hakkına sahiptir. 15 yaşından küçükler ise "şikayet" etmenin hukuki anlam ve sonuçlarını kavrayabilecek nitelikte iseler (doktor raporu ile kanıtlanır) yine şikayet hakkına sahiptirler aksi halde şikayet hakkı bu kişiler adına velayet hakkına sahip kişiler şayet yok ise vasi tarafından kullanılır.
Yani 15 ini doldurmadıysan senin şikayet hakkın yoktur.. bunu belirtmemdeki amaçta madem başına böyle bir iş geldi aile büyüklerine neden danışmıyorsun? anne babana danış onlardan fikir al.. neden buradakilerin fikirlerine ihtiyaç duyuyorsun özel bir durumun yoksa?

15 yasimi doldrdum hocam 1999 luyum amacim sadece telefonlarini bulmak yaptiklarini yanlarina birakmamak , aile yi karistirsam sagolsun babayla papaz olucam ama halledicem ben bu isi

15 yasimi doldrdum hocam 1999 luyum amacim sadece telefonlarini bulmak yaptiklarini yanlarina birakmamak , aile yi karistirsam sagolsun babayla papaz olucam ama halledicem ben bu isi
sen ailenden habersiz karakola gidip bu işi halledebileceğini mi zannediyorsun? daha çok küçüksün bilmediğin şeyler var dertsiz başına dert alma.. ya dolandırıldığınla otur oturduğun yere ya da git annene babana anlat durumu onlardan akıl fikir al.. benden sana abi tavsiyesi bu dediğimi yapmazsan daha büyük zararlara uğrarsın hem maddi hem manevi söyliyeyim..

pitbull oldgunu kanitlayamazlar da kimliginin felan oldugunu soyledi kadin orda yaziyordur muhtemelen bankanin musteri hizmetlerini srasam ne derler acaba ?

pitbull olduğunu nasıl kanıtlayamazlar allah askına :) Kargo firmalarının hiçbiri canlı hayvan kabul etmez ayrıca 100 tl yi neye dayanarak gönderdim orasıda ayrı bir muamma benim görüşüm işin üstüne düşme çünkü çok ağır durumlar ile karşılaşabilirsin almak ta suç en nihayetinde başın derde girme olasılığı çok yüksek :)

pitbull olduğunu nasıl kanıtlayamazlar allah askına :) Kargo firmalarının hiçbiri canlı hayvan kabul etmez ayrıca 100 tl yi neye dayanarak gönderdim orasıda ayrı bir muamma benim görüşüm işin üstüne düşme çünkü çok ağır durumlar ile karşılaşabilirsin almak ta suç en nihayetinde başın derde girme olasılığı çok yüksek :)

insallah bir sorun olmaz ,

Parayı gönderirken açıklama kısmına köpekle ilgili olduğuna dair birşeyler yazdıysan çok daha iyiolur.Sadece senin durumun için konuşmuyorum ama eğer alışveriş amaçlı bir yere para gönderiyorsanız açıklama kısmına muhakkak kısaca neyle ilgili olduğunu yazmanızda büyük fayda var sonra böyle durumlarla karşılaşıldığında ispatı kolaylaşıyor

yazdim hocam pitbull gonderimi bursa yazmisism aciklamaya

Kardeş yapacağın şey bulunduğun yerin adliyesine gidip müracaat savcısına burda durumu nasıl anlattıysan savcıyada aynı şekil anlat tc kimlik no varsa nerde olursa olsun bulurlar mahkeme açılır parayı vereceğin hesaba yada ptt şubesine gönderiyorlar ptt ye yollarlarsa gidip alıyorsun sıkıntı olmuyor

15 yaşındasın tecrübe olsun bence. Sadece kargo parasını vermişsin zaten dua et 100 TL kaptırmamışsın. :) Uğraşmaya değmez uzar bu konu çok.

sen napıcaksın telefon numarasını gıt suc duyurusunda bulun paranı al telınden zıyade kısıyı bulurlar banka hesabını vs dondururlar.

biraz daha bekle şimdi polise gitsen bile bir şey yapmazlar en az 3 gün bekle,bende kangal köpeği almaya niyetlenmiştim dolandırılırım diye vazgeçtim şu aralar çevremde araştırıyorum gidip gözünle görüp alıcaksın

biraz daha bekle şimdi polise gitsen bile bir şey yapmazlar en az 3 gün bekle,bende kangal köpeği almaya niyetlenmiştim dolandırılırım diye vazgeçtim şu aralar çevremde araştırıyorum gidip gözünle görüp alıcaksın

yarin 3.cu gun olucak zaten sali gunu pqrayi gondermistim yarin gidicem kesin olarak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri