DOLANDIRILDIM ( Youtube PK açık kanal alırken )

• Kullanıcı aslann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

aslann

Kayıtlı Üye
Bir kaç forum sitesinede para kazanması açık kanal alınır diye konu açtım. Biri ulaştı anlaştık fiyatta sonra parasını yatırdım. Hesabı vermedi beni engelledi. Kişinin arkadaşının hesabına yolladım. Dediği kadarıyla belkide kendisine göndermişimdir o kişinin adı soyadı belli SALİH YILDIRIM. Kişi kendi adınada ilker demiş. Bunun için ne yapılabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Polis

Polise dolandırıcılık başvurusunda bulun hemen yakalanır merak etme, ibret olur.

Bu ara hem sanalda hem reelde çok fazla dolandırılma illegal işler duymaya başladım işsizliğin sonuçlarını görmeye başlıyoruz heralde, bütün bankalar düzenli sms atmaya başladı nişanlım bile bu kadar mesaj atmıyor bana :D

Polise hiç bişey yapmıyor savcıya gittim dilekçe verdim 5-6 ay sonra savcı çağırdı olayla ilgili biz bunu bulamayız çok paralar harcanması gerek dedi dosyayı kapattı. 5 bin tl dolandırılmıştım. Anlayacağın takmıyorlar. Üstelik telefon numarasını dahi verdiydim 40 sayfa çıktı ile birlikte.

Bir kaç forum sitesinede para kazanması açık kanal alınır diye konu açtım. Biri ulaştı anlaştık fiyatta sonra parasını yatırdım. Hesabı vermedi beni engelledi. Kişinin arkadaşının hesabına yolladım. Dediği kadarıyla belkide kendisine göndermişimdir o kişinin adı soyadı belli SALİH YILDIRIM. Kişi kendi adınada ilker demiş. Bunun için ne yapılabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Maliyeye başvur bulursan paranın yarısı sizin de, onlar anında buluyorlar :o

Arkadaşlar bu işler şans işi bir kaç yıl önce ekside 130 TL dolandırdığı için adamın peşine düşüp siciline dolandırıcı yazdıran birini görmüştüm 130 TL için sicilini bozdular adamın biraz şans birazda işin peşine düşmekte alakalı 1 ay öncede dhde 200 TL için dolandiriciyi kendine köle yapip şantaj yapan bir arkadaşım gördüm.

Ben polise gittim ve polis beni bulunduğum ilçenin kaymakamlığına tüketici hakem heyetine yönlendirdi. Polis dalga geçti resmen benimle adam seni dolandırmamış kandırmış dedi afalladım. Yarın ilk iş hakem heyetine gideceğim oradada bir yerlere yönlendirilsem savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Polise hiç bişey yapmıyor savcıya gittim dilekçe verdim 5-6 ay sonra savcı çağırdı olayla ilgili biz bunu bulamayız çok paralar harcanması gerek dedi dosyayı kapattı. 5 bin tl dolandırılmıştım. Anlayacağın takmıyorlar. Üstelik telefon numarasını dahi verdiydim 40 sayfa çıktı ile birlikte.

Hale bak ya :) Devletin mercileri sanal suçları takip edemiyor fakat sanaldan elde edilen kazançları maşallah eski bile olsa çok iyi takip ediyor :) Uyuyan güzel uyandığında hala güzel olsun, tek dileğimiz :)

Dostum adamın tekinden 70 tl değerinde bir ürün aldım ve adam beni direk gönderdi engelledi. Gittim usulünce şikayetimi yaptım çıktılarla beraber hesap dekontu paranın ürün alırken açıklamasıyla beraber adama da fake numaradan yakında görüşürüz dedim. Ayıptır söylemesi kızla takılıyorum 4 ay sonra falan ev kirası (öğrencievi) derken para nerden bulucam diye düşünürken lavuğun avukatı ulaştı anlaşma yapmak için 545 TL gibi bir meblağ teklif ettiler kabul etmedim dava görüşüldü. Benim de parayı bir yatırımda kullanıcaktım bu kadara katlanıcaktı falan açıklamalarımdan mahkeme otomatik o süre içerisinde paranın kaça katlanabileceğini hesaplayıp bana 212 Tl gibi bir meblağ çıkarttılar adamın da siciline nitelikli dolandırıcı olarak işlendi. Adam zrilyon kere arayıp yalvardı ben de her seferinde yatar yatmaz kargoda diye bir cevap verdim. :). Ülkede hak hukuk var bulunduğun adliye sarayındaki bilgi ve teknoloji bölümüne git dilekçeni yaz çıktılarını zımbala o dilekçeye ve evine git o günü unut er geç adalet yerini buluyor merak etme :).

Savcılığın başından savması çok ilginç, adalet sistemimiz hakikatten hukuk değil guguk oldu. Üst makamlarına başsavcıya falan çıkmak lazım demek ki.

Bakin kimse bulunamaz demiyor bulmazlar kardeşim. Siz hiç mahkemeye çıktınız mı? Çıkanlara sorun, hakimin elinde jandarma kriminal raporu varken, o rapora inanmayıp yalan yere yemin edip hakime ağlayan lehine karar vereni gördü bu gözler. Siz türkiye'de adalet sistemini ne sanıyorsunuz.

O dolandırıcıyı bulsalar Allah çarpsın ben yapmadım der dava düşer.

Son düzenleme:
Savcılığa verdim tüm yazışmalar ve banka dekontu ile gelişmeleri buradan yazarım böyle bişey yaşandığında neler yapılacak diğer arkadaşlarda görmüş olur. Hem yapan yavşaklarada ibret olur

Savcılığa verdim tüm yazışmalar ve banka dekontu ile gelişmeleri buradan yazarım böyle bişey yaşandığında neler yapılacak diğer arkadaşlarda görmüş olur. Hem yapan yavşaklarada ibret olur
Geçmiş olsun hocam. Umarım sorun çözülür. Kişinin telefonu varsa onuda verin her kimse başı sıkışır. Bir haysiyetsiz daha bu işlerden arındırılmış olur.

en iyisini yapmışsın dostum. Bu devirde insanlar küfür edildiğinde dahi yanımda kız arkadaşım vardı gördü hem kişiliğime hakaret hem de kız arkadaşıma karşı mahcup düştüm diyip bir adama manevi tazminat açabiliyorsun. Haklar kullanılmak için verilmiş insana sonuçta. Dolandıranlar bir tek kendilerini akıllı zannediyorlar sanırım da bence en büyük akıllı doğru yoldan sapmayandır çünkü en zor yol budur.

Hocam sen boş bir savcıya denk gelmişsin ve pasif kalmışsın. Çok para harcanması gerekiyorsa harcayacaksın savcı bey/ hanım diyeceksin. Görevin bu. Hizmet etmek zorundasın diyeceksin. Olmadı mı ? Görevi ihmalden o savcıya da dava açacaksın.
Metin 2 charı çalınan bir arkadaş, savcı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu ve o charı çalan bulundu. Hayatı karardı o hırsızın bi metin 2 charı uğruna..

Hiçbir maddi değeri olmayan mail adresi çalınan arkadaşta suçluyu buldurttu. Örnekleri çok.

İşin peşini bırakmayın.

Hocam kesinlikle hakkını ara. Şikayetini yap. Telefonu çalınan bir arkadaşımın aylar sonra çalınan telefonuna takılan tüm hatların sahiplerini tek tek bulup suçlunun sicilini bozup hayatını bitiren yargıya benim güvenim sonsuz. Şikayetini yap arkasında da dur. Yoksa bu ********lerin yüz buldukça sayıları sürekli artıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri