Dolandırıldım

• Kullanıcı dortnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
büyük ihtimalle parayı bir ukash satıcısının hesabına istedi.sana da o yüzden transferden sonra isim sordu.adama aynı anda kaç tane para geliyor ki isim soruyor.isim sormasının nedeni ukash satıcısına gönderdiği paraya ait hesabın ismini vermek zorunda+üstüne basa basa da açıklamayı boş bırakmanı istemiş.ordaki hesap numarasından bir yere ulaşamazsınız bence.

Son düzenleme:
iade felan olduğu da yok bu saaten sonrada yapmasın . ben 100 lira için açmadım bu konuyu . ilk defa forumda dolandırıldım benim gibi dolandırılan baska arkadaşlarda var pmden yazdılar . ilk ben değilmişim demek ki.

---------- Spam Engelliyici 10:39 ---------- Önceki Mesaj 10:38 ----------

yemin ederim elim ayağım titriyor sinirden ya . kadriye soylu annem olur . kendisininde bu uğraştığım işlerden haberdar .

Hocam ne uğraşıyosun ki git ver ifadeni bi karakola çağırsınlarda görsün dünya kaç bucak

r10.net e konu açıyorum orda bari kimse dolandırılmasın

yarın git savcılığa ver 100 tl değil mesele, mesele haysiyetsilik.Elinden geleni ardına koyma en azından adresini felan bul bir şeyler yap yemin ederim bana pm at gidelim ağzını burnunu dağıtalım.Bu ülkede adalet yok bu arkadaşın yanına kar kalır bu 100 tl git savcılığa ver araştır adresini bul halledelim ben her daim burdayım.Bunlar yüzünden kimseye güvenemiyoruz

arkadaşlar teşekkür ederim hepiniz ilginiz için . okula gitmem gerek. Boğazımdan haram lokma geçmedi bu zamana kadar çok şükür kimseninde parasında pulunda gözüm olmadı ticaret yaptığım kişiler var forumda herzaman ilk ben güvendim . suan para değil mesele benim için iftirada yedik ya orası moralimi bozuyor .

yarın git savcılığa ver 100 tl değil mesele, mesele haysiyetsilik.Elinden geleni ardına koyma en azından adresini felan bul bir şeyler yap yemin ederim bana pm at gidelim ağzını burnunu dağıtalım.Bu ülkede adalet yok bu arkadaşın yanına kar kalır bu 100 tl git savcılığa ver araştır adresini bul halledelim ben her daim burdayım.Bunlar yüzünden kimseye güvenemiyoruz

Mascara Yat Limanı (Barbaros Hayrettin cad. No:124), 48700 Muğla, Türkiye. Yakınlardaysanız uğrayabilirsiniz hocam :) Ben uzağım baya

Adam seni oyalıyor hocam. Savcılığa şikayet etmenden korkuyor. Git direk şikayetini yap. Uğraşma, konuşma bu tür mahluklarla. Yaptığının cezasını çeksin ergen. Annesi babası olaydan haberdar olsun alsın elinden bilgisayarını internetini. Elim ayağım titredi.

arkadaşlar teşekkür ederim hepiniz ilginiz için . okula gitmem gerek. Boğazımdan haram lokma geçmedi bu zamana kadar çok şükür kimseninde parasında pulunda gözüm olmadı ticaret yaptığım kişiler var forumda herzaman ilk ben güvendim . suan para değil mesele benim için iftirada yedik ya orası moralimi bozuyor .

kardeşim bırakma peşine böyle peşini bıraktığınız için bu adamlar yüz bulup milleti dolandırmaya devam ediyor uğraşmalısın böyle bırakmak olmaz

büyük ihtimalle parayı bir ukash satıcısının hesabına istedi.sana da o yüzden transferden sonra isim sordu.adama aynı anda kaç tane para geliyor ki isim soruyor.isim sormasının nedeni ukash satıcısına gönderdiği paraya ait hesabın ismini vermek zorunda+üstüne basa basa da açıklamayı boş bırakmanı istemiş.ordaki hesap numarasından bir yere ulaşamazsınız bence.

yüzde 99 bu şekilde oldu,klasik yöntem

Banada ayni sekilde yaptilar odemeyi esin bilisim diye bi firmaya yaptim sonra paypal gelcek diye bekledim ama ne paypal var ne bisey giden 710 lira oldu

önce konuşmaların tüm çıktılarını alıyorsun.
sonra a4 kağıda

....................... cumhuriyet savcılığı'na

müşteki adı ve adresi:
sanığın adı ve adresi:
suç tarihi:

yazıp, olay sırasını ayrıntılı ve anlaşılır şekilde (kanıtları ile: ek 1, ek 2 gibi) kaleme alıyorsun. bitirirken cezalandırılmasını ve hakkında kamu davası açılmasını mutlaka belirtiyorsun.

yarım gününü alır ya da almaz bu işlemler. celp kağıdı ona ulaştıktan sonra köpek gibi peşinden koşacak.

en azından ben 2 kişiyi bu şekilde koşturmuştum:)

adı soyadı var mı?
bence sana verilen hesap numarası sadece paravan olarak kullanılmış başkasının hesabıdır.(o kadar salak değildir bence)
bence o ismi bir araştır herhangi bir şey satışı yapıyor mu?

önce konuşmaların tüm çıktılarını alıyorsun.
sonra a4 kağıda

....................... cumhuriyet savcılığı'na

müşteki adı ve adresi:
sanığın adı ve adresi:
suç tarihi:

yazıp, olay sırasını ayrıntılı ve anlaşılır şekilde (kanıtları ile: ek 1, ek 2 gibi) kaleme alıyorsun. bitirirken cezalandırılmasını ve hakkında kamu davası açılmasını mutlaka belirtiyorsun.

yarım gününü alır ya da almaz bu işlemler. celp kağıdı ona ulaştıktan sonra köpek gibi peşinden koşacak.

en azından ben 2 kişiyi bu şekilde koşturmuştum:)

koşturdunuz peki sonuç ne oldu ?

Bu Ogün Gider R10 dada birkaç kişiyi dolandırmıştı . İsmi aklınızda tutun aman dikkat.

Bu hesaba parayı gectım sonra skype bi anda çevirimdışı oldu ne gelen var ne giden benim
ağzım yandı en azından arkadaşlar siz dikkatli olun

2g2d3O.png

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

Sahte hesabin skype adresi openvds3 olarak gecmektedir konuya ekliycegim onuda

Son düzenleme:
koşturdunuz peki sonuç ne oldu ?

hocam benimkinin biri virüs yüzündendi diğeri bu tarz dolandırıcılık vakasıydı. ikisi de 18 yaşından küçük çıktı. zamanında knight online oynayanlar bilirler ortamın ne kadar leş olduğunu. anaların babaların durumdan haberleri yok tabii, bizim oğlan nasıl öyle şey yapar modundalar. birer hafta susmadı telefonum geri çekmem için. birini şirket dolayısı ile geri çekmek zorunda kaldım bunda maddi kayıp yoktu fakat tüm mail adresleri, paypal bilgileri, kart bilgileri, şirkette kullanılan hesap bilgileri vs gitmişti. 7 ay sürdü bunun takibi. maddi kayıp olmasa dahi senin bilgilerine izinsiz erişmesi suç aklınızda bulunsun böyle bir durum olursa.

diğerinde maddi kaybım vardı bir miktar, olayı çok dramatize ettiler, kaybımın fazlasıyla karşılanması sonucunda geri çektim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri