Dolandırıldım

• Kullanıcı dortnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Bu hesaba parayı gectım sonra skype bi anda çevirimdışı oldu ne gelen var ne giden benim
ağzım yandı en azından arkadaşlar siz dikkatli olun

2g2d3O.png

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

Sahte hesabin skype adresi openvds3 olarak gecmektedir konuya ekliycegim onuda

hayda bizim de çakma hesabımızı açmışlar

böyle insanlar çok var benimde bu şekilde 6x dolarım gitti. 1 ay boyunca skypeden webmoney hakkında yardım etti daha sonra bozum işlemi yaptırmak için mesj attım .parayı gönderin 10 dakika sonra hesabınaza gönderiyim dedi iban numaramıda verdim parayı gönderdikten sonra skypesini kapattı webmoneyalsat nickli orjinaliyle birebir açmış .

DEMEK Kİ NEYMİŞ FORUMDAN PM İSTEYECEKMİŞİZ MİLLETİN ÇAKMA HESAPLARINI AÇMIŞLAR.. Aman dikkat beyler bundan sonra daha dikkatli olmak gerek ş******zler işbaşında... İyi yöntem bulmuşlar kendilerine.. Bu saatten sonra kimse dolandırılmaz inşaallah UNUTMADAN PROFİLİNİZDE SKYPE BİLGİLERİNİZİ EKLEMEYİN ADAMLAR GENELDE ORADAN BULUP EKLİYOR.. Skype isteyen adam pmden istesin sonra önüne gelen ekliyor kim kimdir belli değil

Son düzenleme:
DEMEK Kİ NEYMİŞ FORUMDAN PM İSTEYECEKMİŞİZ MİLLETİN ÇAKMA HESAPLARINI AÇMIŞLAR.. Aman dikkat beyler bundan sonra daha dikkatli olmak gerek ş******zler işbaşında... İyi yöntem bulmuşlar kendilerine.. Bu saatten sonra kimse dolandırılmaz inşaallah
Aman aman dikkat edin yani bilmediginiz skypelarda tcaret yapmayin brylrr ozellikle yeni ekleyenlere dikkat etmek lazim

hocam benimkinin biri virüs yüzündendi diğeri bu tarz dolandırıcılık vakasıydı. ikisi de 18 yaşından küçük çıktı. zamanında knight online oynayanlar bilirler ortamın ne kadar leş olduğunu. anaların babaların durumdan haberleri yok tabii, bizim oğlan nasıl öyle şey yapar modundalar. birer hafta susmadı telefonum geri çekmem için. birini şirket dolayısı ile geri çekmek zorunda kaldım bunda maddi kayıp yoktu fakat tüm mail adresleri, paypal bilgileri, kart bilgileri, şirkette kullanılan hesap bilgileri vs gitmişti. 7 ay sürdü bunun takibi. maddi kayıp olmasa dahi senin bilgilerine izinsiz erişmesi suç aklınızda bulunsun böyle bir durum olursa.

diğerinde maddi kaybım vardı bir miktar, olayı çok dramatize ettiler, kaybımın fazlasıyla karşılanması sonucunda geri çektim.
Hiç çekmemen gerekiyormuş aslında hırsızların ortak özelliğidir yakalanınca vicdan yapmak insanların duygularıyla oynamak

Beyler dikkat edin yakında benim çakmam çıkar. Biliyosunuz forumda bol bol ticaret yapıyorum.

Skype adresim : sontorun

Bence biriyle ticaret yapmadan önce forumdan mesaj atmasını isteyin önce

50 kere tekrarlandı şurda bir kişiyle iş yaparken pm isteyin diye

Geçmiş olsun hocam mutlaka şikayet edin yoksa devam eder böyle farklı isimle

az evvel de beni biri ekledi Skype dan, merhaba abi ben salih, paypal para mara yaşım tutmuyor sen yaparmısın bişeyler dedi okumadım bile ne yazdığını engelledim sildim. aman dikkatli olun herkesi kabul etmeyin öyle, edersenizde kimseden resim dosya program almayın kabul etmeyin. Teamwiever ammy ile bilgisayarınıza bağlandırtmayın, para alış satış işlerine hiç girmeyin.. Kar edicem derken elinizdekinden olursunuz yada adam hacklenmiş bir parayı size iteler, adınız hırsıza çıkar demedi demeyin..

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 14:57 ----------

Dolandırılan arkadaşlar 50 - 100 hatta 10 TL bile olsa mutlaka savcılığa başvurun. Aksi halde sizde dolandırıcı kadar suçlu olursunuz.. Yani adam nasılsa bu enayiyi dolandırdım ohh diyecek ve başka kurbanlar seçicek kendine. Başkalarının günahına girecek. Verin savcılığa görsün bilmemnesinin bilmemnesini.. Adı soy adı banka hesabı herşeyi mevcut nasıl böyle şeyler yapabiliyorlar anlamıyorum.

Benzer şekilde 3 yıl önce dolandırılmıştım gidip şikayet etmiştim şimdi ağır ceza mahmesinde davamız sürüyor ve çocuk arayıp şikayetinden vazgeç diye arıyor :) Mutlaka savcıya git. İstersen telefonla görüşürebiliriz her türlü yardım ederim :)

Bende senin gibi bir kaç kez dolandırıldım webmaster sitesinde filan o günden sonra her zaman önce parayı alırım yada güvendiğim daha önce ticaret yaptığım kişilerle iş yaparım

Sadece paypal bozumlarında değil, kanal alım satımlarında da dikkatli olun. Geçen burada alıcı olarak skype adresimi yazdığım başlıktan görüp beni eklemiş biri. R10 üyesiyim uygun fiyattan quiz kanal vereyim diye tutturdu. Elemana hayır, düşünmüyorum diyorum. Daha ucuza başka kanallarım var onları vereyim diye tutturdu. R10'un yarısı dolandırıcı dikkatli olun. Sadece burada değil, ekşide falan da çok mağdur gördüm.

Son düzenleme:
Pişman olacağı hareketler yapıyor, valla bi 100 TL yüzünden başına gelmeyen bela kalmıcak. Geçmiş olsun hocam bu arada :/ Güven meselesi zor iş

r10 profil linki verse bile başkasının r10 profil linkini verir...r10 ici size pm atmadıgı müdetce o kişi o degildir.
bu tür dolandırmalar sürekli oluyor paypal bozumunda benide zamanında bu şekilde carpmışlardı aslında toplu şikayet etsek belki bişey elde edebilirz.
bu arada r10 neden önlem almıyor onuda anlamış degilim .cünki r10 da satış konuları belirli kartellerin elinde.. yani siz bi satış konusu acın bu konuda iddalı olun bi şekil sizi indiryorlar...işte banada bu oldu paypal alım satım yapim dedim başladım ve siparişler geldi och güzel meblaglarda yüksek gelmeye başladı sonra bikere keklediler anladım bu işin icinde iş var . cünki bazı r10 satıcı profilerine bakın cok güvenilir cok cok ticaret puanları var ama adamı bi araştırayım diyin tüysünü bile bulamazsınız kim oldugunu bile cıkarmazsını. adminler ve multi hesab ile bu işin icinde olabilirler sonucta büyük forum ve büyük paralar dönüyor ! benim şahsi fikrim bunlar...zaaten tecrübe olarak cevremdeki arkdaşalarımdan görüyorum nasıl keklendiklerini ve banlandıklarını.

ha mahkemeye verdiniz onlarda logları sildi gine elinizde var 0

Son düzenleme:
r10 profil linki verse bile başkasının r10 profil linkini verir...r10 ici size pm atmadıgı müdetce o kişi o degildir.
bu tür dolandırmalar sürekli oluyor paypal bozumunda benide zamanında bu şekilde carpmışlardı aslında toplu şikayet etsek belki bişey elde edebilirz.
bu arada r10 neden önlem almıyor onuda anlamış degilim .cünki r10 da satış konuları belirli kartellerin elinde.. yani siz bi satış konusu acın bu konuda iddalı olun bi şekil sizi indiryorlar...işte banada bu oldu paypal alım satım yapim dedim başladım ve siparişler geldi och güzel meblaglarda yüksek gelmeye başladı sonra bikere keklediler anladım bu işin icinde iş var . cünki bazı r10 satıcı profilerine bakın cok güvenilir cok cok ticaret puanları var ama adamı bi araştırayım diyin tüysünü bile bulamazsınız kim oldugunu bile cıkarmazsını. adminler ve multi hesab ile bu işin icinde olabilirler sonucta büyük forum ve büyük paralar dönüyor ! benim şahsi fikrim bunlar...zaaten tecrübe olarak cevremdeki arkdaşalarımdan görüyorum nasıl keklendiklerini ve banlandıklarını.

ha mahkemeye verdiniz onlarda logları sildi gine elinizde var 0

cok haklı bır yorumda bulunmussunuz hocam sonuna kadar hak verıyorum bu sozlerınıze

foruma yeni birisi üye olmuş ismi extraman ne iştir şimdi bu ? davetiye bekliyor ?

RI4MrtO.png

Hocam iyide bu dolandırıcılığa girmiyor , şu anki işlem siz adama harçlık göndermiş gibi bi durumdasınız şikayette bulunmanızın bi anlamı olmayacağını düşünüyorum neyseki daha büyük paralar kaptırmamışsınız geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri