Dolandırıldım

• Kullanıcı dortnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Gecmis olsun. Hocam savciliktan bisey cikmaz milletin gazina gelmeyin. Mahkeme demeyecekmi paypal bakiye satmak etikmi diye. Musteri size guvenecek once hatada biraz sizde

Hocam bilgisayarı kapatıp 1 gününüzü ayırıp şikayet etmek çok mu zor ben anlamıyorum sizi ya.Bazıları da savcılıktan bişey çıkmaş ülkede adalet yok falan yazmış.Gidin bi şikayet edin ne kaybediceksiniz.Bugün size yarın başkasına.Fırsat vermeyin şu ******larına.

Arkadaşlar r10'daki kayıtlı bazı çakallar skype üzerinden fake hesap açıp sanki "o" muş gibi konuşup gönül rahatlığı ile hırsızlık yapıp firar ediyorlar. Bu yüzden herkes imzasına onay almadan iş yapmayın tarzında yazılar yazmakta. Bende mail adresimi yazdım artık, geçmiş olsun. Lütfen bundan sonra biraz daha dikkatli olmaya çalışın, iyi forumlar.

Gecmis olsun. Hocam savciliktan bisey cikmaz milletin gazina gelmeyin. Mahkeme demeyecekmi paypal bakiye satmak etikmi diye. Musteri size guvenecek once hatada biraz sizde

mahkemeye ne arkadaşım etik mi değil mi? dolandırıcılık, hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kişinin kendisine veya başkasına yarar sağlamasıdır. adam alacağı ürün ya da hizmetin bedeli olarak para ödüyor ama hizmet ya da ürün alamıyor. tabi ki şikayet en doğal hakkı. saçmalamışsınız baya.

Arkadaşlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederim destekleriniz için . birşey düşündüm . benim profilimde skype adresim yazmıyor . kimseyede kolay kolay skype adresimi vermem . sadece alışveriş yapacağım zaman veririm zaten toplasan skypede 15 kişi anca vardır . e bu arkadaş benim skype adresimi nerden bulduda beni ekledi ? bunu yapan kişi içimizden biri olduğunu düşünüyorum . bundan sonra daha temkinliyim .

Hocam bu devirde babana bile güvenmeyeceksin. Heleki işin ucunda böyle r10.net varsa hiç güvenmeyeceksin. Paypal bozanlar önce parayı alır sonra ödemeyi yapar.

Hocam iyide bu dolandırıcılığa girmiyor , şu anki işlem siz adama harçlık göndermiş gibi bi durumdasınız şikayette bulunmanızın bi anlamı olmayacağını düşünüyorum neyseki daha büyük paralar kaptırmamışsınız geçmiş olsun

Skypedeki Saatler Paypal Gönderim Saati Hepsi Birbiriyle Alakalı Nasıl Harçlık Oluyor ? Şikayette Bulunsa Olumlu Sonuç Alıcak . Skype Desteginden En Son Girilen İp adres ve O ip adres Ttnete Bildiriliyor sonrada oo ip adresin yeri belli oluyor Sonrasıdaa :D :D allah Kerim :)

peşini bırakmayın miktar önemli degil ortada aileye de hakaret var.Allah yardımcınız olsun.

bende marmaristeyim bu denyo elbet denk gelir hesap no felan kendi adınaysa meraklanma denk gelirse senin için hesabını sorarım biraz acı olur ama sorarım böyle dolandırıcılardan nefret ediyorum

mahkemeye ne arkadaşım etik mi değil mi? dolandırıcılık, hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kişinin kendisine veya başkasına yarar sağlamasıdır. adam alacağı ürün ya da hizmetin bedeli olarak para ödüyor ama hizmet ya da ürün alamıyor. tabi ki şikayet en doğal hakkı. saçmalamışsınız baya.

Ah be kardeşim o kadar kolaymı zannediyorsun bu işleri . Adam ne gibi bi ürün yada hizmet alıyor vergisini ödediği bir işyerimi var ? Bence sen saçmalamıssın . Tabiyki arkadaşın kararıdır ister gitsin şikayet etsin isterse etmesin .

Son düzenleme:
Bu tip işlemlerde dikkatli olun;
Tanıdığınız bildiğiniz insanlarla çalışın.
Bir yeri referans gösteriyorsa örneğin forum oradan ulaşmasını isteyin.
Profilini inceleyin, bakın gerçekten o mu diye.

Yangından mal kaçırır gibi ticaret yapılmaz.

Keşke dikkatli olsaydınız neyse olan oldu. Bundan sonra daha dikkatli davranırsınız umarım.

Bu arada şahsi fikrim suç duyurusunda bulunmanızdır.

vay arkadaş forum dolandırıcı doldumuş kımseye güvenip iş yapamıyoruz artık

önce konuşmaların tüm çıktılarını alıyorsun.
sonra a4 kağıda

....................... cumhuriyet savcılığı'na

müşteki adı ve adresi:
sanığın adı ve adresi:
suç tarihi:

yazıp, olay sırasını ayrıntılı ve anlaşılır şekilde (kanıtları ile: ek 1, ek 2 gibi) kaleme alıyorsun. bitirirken cezalandırılmasını ve hakkında kamu davası açılmasını mutlaka belirtiyorsun.

yarım gününü alır ya da almaz bu işlemler. celp kağıdı ona ulaştıktan sonra köpek gibi peşinden koşacak.

en azından ben 2 kişiyi bu şekilde koşturmuştum:)
Hocam bir konu açsanız ve detaylı olarak anlatsanız konunuz sabitlense ve her dolandırılan kişi bu bilgilerden yararlanarak bu karaktersizlerin ceza alması için şikayetçi olsa çok güzel olurdu.

Bir çok kişi nereye nasıl başvuru yapılacağını ve hangi aşamalar ile karşılaşacağını bilmediği iiçin şikayetçi olmuyor.

Bu konuda bilgiliyseniz bir konu açmanızı rica ediyorum

şikayette bulun şahsı bulurlar uzlaşma teklifi gönderir sana zararını karşılar anlaşırsanız dosya kapanır, ısrar ederseniz sürec devam eder. öyle konuda yok bişey çıkmaz, harçlık yollamışsın felan diyen boş konuşanlara aldırma.

konuşma kayıtları, dekontları çıktı al savcılık kalemine git onlar seni yönlendirir.

Bu konu bence çok uzadı elindeki kanıtları toplayıp savcılığa şikayette bulun hocam . Bir insan 100 lira için bu kadar kendini rezil karaktersiz ş***** gösterir mi ya yazıklar olsun peşini bırakmayın aslında dövmeden insan rahat edemiyor ama en azından uğraştırmak lazım geçmiş olsun

Bu konu bence çok uzadı elindeki kanıtları toplayıp savcılığa şikayette bulun hocam . Bir insan 100 lira için bu kadar kendini rezil karaktersiz ş***** gösterir mi ya yazıklar olsun peşini bırakmayın aslında dövmeden insan rahat edemiyor ama en azından uğraştırmak lazım geçmiş olsun
Konu uzasin herkes ogrensin son zamanlarda gerek r10 da gerekse burada acilan konulardan skype bilgisi alip hemen sahte bir skype olusturup insanlari dolandirmalar artti adam 2 yıllık uyenin linkini yolluyor bu benm diye karsida diyor adam guvenilir kac yıllık uye hop düşüyor tuzaga kesinlikle bu tur islemlerde forumlardan teyit alin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri