geçmiş olsun hocam ben şehir dışındaydım mobilden babada dadandıydı neyse ki para gönderimi yapılmadıBenim konum ancak dun kitledim benide 700 lira dolandirdilar dun oyuzden bu isi biraktigimi soyledim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçmiş olsun hocam ben şehir dışındaydım mobilden babada dadandıydı neyse ki para gönderimi yapılmadıBenim konum ancak dun kitledim benide 700 lira dolandirdilar dun oyuzden bu isi biraktigimi soyledim
Gecmis olsun. Hocam savciliktan bisey cikmaz milletin gazina gelmeyin. Mahkeme demeyecekmi paypal bakiye satmak etikmi diye. Musteri size guvenecek once hatada biraz sizde
Hocam iyide bu dolandırıcılığa girmiyor , şu anki işlem siz adama harçlık göndermiş gibi bi durumdasınız şikayette bulunmanızın bi anlamı olmayacağını düşünüyorum neyseki daha büyük paralar kaptırmamışsınız geçmiş olsun
mahkemeye ne arkadaşım etik mi değil mi? dolandırıcılık, hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kişinin kendisine veya başkasına yarar sağlamasıdır. adam alacağı ürün ya da hizmetin bedeli olarak para ödüyor ama hizmet ya da ürün alamıyor. tabi ki şikayet en doğal hakkı. saçmalamışsınız baya.
Hocam bir konu açsanız ve detaylı olarak anlatsanız konunuz sabitlense ve her dolandırılan kişi bu bilgilerden yararlanarak bu karaktersizlerin ceza alması için şikayetçi olsa çok güzel olurdu.önce konuşmaların tüm çıktılarını alıyorsun.
sonra a4 kağıda
....................... cumhuriyet savcılığı'na
müşteki adı ve adresi:
sanığın adı ve adresi:
suç tarihi:
yazıp, olay sırasını ayrıntılı ve anlaşılır şekilde (kanıtları ile: ek 1, ek 2 gibi) kaleme alıyorsun. bitirirken cezalandırılmasını ve hakkında kamu davası açılmasını mutlaka belirtiyorsun.
yarım gününü alır ya da almaz bu işlemler. celp kağıdı ona ulaştıktan sonra köpek gibi peşinden koşacak.
en azından ben 2 kişiyi bu şekilde koşturmuştum![]()
Konu uzasin herkes ogrensin son zamanlarda gerek r10 da gerekse burada acilan konulardan skype bilgisi alip hemen sahte bir skype olusturup insanlari dolandirmalar artti adam 2 yıllık uyenin linkini yolluyor bu benm diye karsida diyor adam guvenilir kac yıllık uye hop düşüyor tuzaga kesinlikle bu tur islemlerde forumlardan teyit alin.Bu konu bence çok uzadı elindeki kanıtları toplayıp savcılığa şikayette bulun hocam . Bir insan 100 lira için bu kadar kendini rezil karaktersiz ş***** gösterir mi ya yazıklar olsun peşini bırakmayın aslında dövmeden insan rahat edemiyor ama en azından uğraştırmak lazım geçmiş olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.