Dolar 2.60'ı gördü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seçimlere kadar yükselir gibi duruyor. 3tl yide görürüz heralde. balon ekonomimiz biyerde patlıycaktı sonuçta.

Şuanda piyasa ürünleri bir artış yapmadı. Ama her satıcı sonuçta bu doların seviyesine göre kendi fiyat listesini yeniden düzenleyecek. Ve 1 ocakdaki bir kişi şuanda fiyatını yeniden yaparken %12 civarı artışınıda yapacak. Bu nedenle 1000 tl aylık harcaması olan biri ortalama %12 artsa ve dolar bazlı aldığı ürünlerde kişinin %10 olsa. Bu kişi 1.100 tl minumum gideri olmuş olacak. Kısacası arkadaşlar herkesin cebindeki paranın %10 nu gitti ve gidiyor. Youtube dan kazancınız çok olmuş ne yazar...

Şuanda piyasa ürünleri bir artış yapmadı. Ama her satıcı sonuçta bu doların seviyesine göre kendi fiyat listesini yeniden düzenleyecek. Ve 1 ocakdaki bir kişi şuanda fiyatını yeniden yaparken %12 civarı artışınıda yapacak. Bu nedenle 1000 tl aylık harcaması olan biri ortalama %12 artsa ve dolar bazlı aldığı ürünlerde kişinin %10 olsa. Bu kişi 1.100 tl minumum gideri olmuş olacak. Kısacası arkadaşlar herkesin cebindeki paranın %10 nu gitti ve gidiyor. Youtube dan kazancınız çok olmuş ne yazar...

Gerçek hayata henüz adım atamamış ve sadece Youtube kazancı sayesinde ayakta durabilen insanlar bir gün youtube dan uzaklaştıktan sonra gerçek hayata adım attıklarında asıl gerçeği görecekler.. Allah yt yi başımızdan eksik etmesin onun sayesinde buralara geldik ama bizim kadar şanslı olmayan ve gerçek hayatta mücadele insanlar var.. bunları görmeyip sadece kendini düşünen kişileri bu forumda gördükçe onları hainlikle suçlamaktan alıkoyamıyorum kendimi.. Çok bencil bir toplumuz..

Bu arada 2 şehit verdik kimsenin umrunda değil çünkü KAZA ile verdik ve normal bir şey bu ülkede artık.. hala bunları göremeyenlerin artık görmediklerine inanmıyorum kasıt var..

dolar 3 tl yi geçecek çok ağır ekonomik kriz geliyor haberiniz olsun çünkü amerika birleşik devletleri, israil, ingiltere ve almanya bu hükümetin ve reysi cumhurun ipini çekti, kalemini kırdı.

nerede dolar böyle kendi para birimi karşısında olağan üstü bir şekilde yükseliyor söylermisin. ha varsa o ülke de ekonomik kriz vardır. sen pazara çıkmıyorsun herhalde. alım gücü düşmüş hala ekonomik kriz olmayacak yok falan diyorsun öyle mi ? komiksin.

dolar bir kaç ay sonra 3 tl yi geçecek kriz şuandan daha yakıcı olacak ama bazıları almanya'dan daha iyiyiz demeye devam edecek.

Dolar 3 lira olur olmasına da, her sene bu kadar umutla krizi beklemekten sıkılmadınız mı gerçekten? Bu söylemler yüzünden kulaktan dolma bilgilerle "dolar artacak, mahvolacağız" diye dolanıyor insanlar ortalıkta. Dolar ne kadar artarsa artsın uzun süre bu seviyelerde kalamaz. Hiç bir zaman bu seviyelerde kalmadı yine kalamaz. Bu da gelir geçer şüpheniz olmasın. Sıkmayın canınızı bu kadar..

Akıllı olup bütün projeleri USD üzerinden degilde Euro üzerinden yapsaydık Türkiye hic sıkıntı yasamazdı.
Cok sükür gecte olsa anladılar.
Artık projeler Euro üzerinden yapılıyor.
Tabi faiz lobilerininde son cırpınısları oldugu icin USD böyle tavan yapar biraz daha.
USD 2 sene sonra 2.20 gecmez.

Dolar 3 lira olur olmasına da, her sene bu kadar umutla krizi beklemekten sıkılmadınız mı gerçekten? Bu söylemler yüzünden kulaktan dolma bilgilerle "dolar artacak, mahvolacağız" diye dolanıyor insanlar ortalıkta. Dolar ne kadar artarsa artsın uzun süre bu seviyelerde kalamaz. Hiç bir zaman bu seviyelerde kalmadı yine kalamaz. Bu da gelir geçer şüpheniz olmasın. Sıkmayın canınızı bu kadar..

Kriz beklemiyor kimse kardeş. Kriz geldi bile.
Milletin aldığı ücretler maaşlar artmazken en basitinden 3 kilo aldığı fiyata 1 kilo patates alabiliyorsa ortalık hiç de günlük güneşlik değildir.

6666.png

17 eylül 2014 de aldığım 1 ürün: 5.664,69 tl
05.mart 2015 aynı ürünün fiyatı: 7.384,84 tl

vay bee ekonomi ne hale gelmiş.

Kriz beklemiyor kimse kardeş. Kriz geldi bile.
Milletin aldığı ücretler maaşlar artmazken en basitinden 3 kilo aldığı fiyata 1 kilo patates alabiliyorsa ortalık hiç de günlük güneşlik değildir.

Hocam benim mesajımın neresinden ortalığın günlük güneşlik olduğunu çıkardın anlamadım :) Durumun iyi olmadığının farkındayım ama siz şu an büyük ekonomik kriz var diyorsanız, ben bir şey demeyeyim.

Hocam benim mesajımın neresinden ortalığın günlük güneşlik olduğunu çıkardın anlamadım :) Durumun iyi olmadığının farkındayım ama siz şu an büyük ekonomik kriz var diyorsanız, ben bir şey demeyeyim.

Evet büyük ekonomik kriz var

paypal hesabımda bi miktar para vardı bugün girdim 6 tl fazladan para gelmiş bi yerdende para gelmemiş acaba bu yüzdenmi :)

yazdıklarına yürekten katılıyorum gelir geçer doğru diyorsun ama unuttuğun bir şey var Gelir...... GEÇER.. nasıl geçer orasını görücez hep birlikte..

Üretim tüketimi karşılamıyor. Senelerce kredi ödeyip telefon, araba alan insanlar azımsanmayacak kadar fazla ülkede. Geçen modem almak için gittiğim mağazada; ağzında diş olmayan kötü giyimli bir adamcağız iphone 6 için taksit soruyordu. Ne olacaktı? Teğet geçmez bu sefer...

tamda para getiren kanallarımız yeni kapandı dayansaydı iyi olurdu gitti dolarcıklar :D

Kriz geliyor kriz, doların ateşi sönmüyor son 1 aydır.Dolarınız varsa bozdurmayın bekleyin.Dolar 3 liraya koşuyor resmen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri