- Web sitesi
- www.damlahosting.com
Şaka gibi ya Euro ile aynı seviyeye geldi resmen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2.60 ne ki 4 lirayı bile görme ihtimali var hatta şuan olması gerektiği gibi yükseliyor tahminimce yaza kadar 4 lirayı görecek
Şuanda piyasa ürünleri bir artış yapmadı. Ama her satıcı sonuçta bu doların seviyesine göre kendi fiyat listesini yeniden düzenleyecek. Ve 1 ocakdaki bir kişi şuanda fiyatını yeniden yaparken %12 civarı artışınıda yapacak. Bu nedenle 1000 tl aylık harcaması olan biri ortalama %12 artsa ve dolar bazlı aldığı ürünlerde kişinin %10 olsa. Bu kişi 1.100 tl minumum gideri olmuş olacak. Kısacası arkadaşlar herkesin cebindeki paranın %10 nu gitti ve gidiyor. Youtube dan kazancınız çok olmuş ne yazar...
dolar 3 tl yi geçecek çok ağır ekonomik kriz geliyor haberiniz olsun çünkü amerika birleşik devletleri, israil, ingiltere ve almanya bu hükümetin ve reysi cumhurun ipini çekti, kalemini kırdı.
nerede dolar böyle kendi para birimi karşısında olağan üstü bir şekilde yükseliyor söylermisin. ha varsa o ülke de ekonomik kriz vardır. sen pazara çıkmıyorsun herhalde. alım gücü düşmüş hala ekonomik kriz olmayacak yok falan diyorsun öyle mi ? komiksin.
dolar bir kaç ay sonra 3 tl yi geçecek kriz şuandan daha yakıcı olacak ama bazıları almanya'dan daha iyiyiz demeye devam edecek.
Dolar 3 lira olur olmasına da, her sene bu kadar umutla krizi beklemekten sıkılmadınız mı gerçekten? Bu söylemler yüzünden kulaktan dolma bilgilerle "dolar artacak, mahvolacağız" diye dolanıyor insanlar ortalıkta. Dolar ne kadar artarsa artsın uzun süre bu seviyelerde kalamaz. Hiç bir zaman bu seviyelerde kalmadı yine kalamaz. Bu da gelir geçer şüpheniz olmasın. Sıkmayın canınızı bu kadar..
Kriz beklemiyor kimse kardeş. Kriz geldi bile.
Milletin aldığı ücretler maaşlar artmazken en basitinden 3 kilo aldığı fiyata 1 kilo patates alabiliyorsa ortalık hiç de günlük güneşlik değildir.
Hocam benim mesajımın neresinden ortalığın günlük güneşlik olduğunu çıkardın anlamadımDurumun iyi olmadığının farkındayım ama siz şu an büyük ekonomik kriz var diyorsanız, ben bir şey demeyeyim.
Dolar 3 lira olur olmasına da, her sene bu kadar umutla krizi beklemekten sıkılmadınız mı gerçekten? Bu söylemler yüzünden kulaktan dolma bilgilerle "dolar artacak, mahvolacağız" diye dolanıyor insanlar ortalıkta. Dolar ne kadar artarsa artsın uzun süre bu seviyelerde kalamaz. Hiç bir zaman bu seviyelerde kalmadı yine kalamaz. Bu da gelir geçer şüpheniz olmasın. Sıkmayın canınızı bu kadar..
TamamEvet büyük ekonomik kriz var
Valla ben alıştım her sene bu söylemlere, allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim.. bol kazanclaryazdıklarına yürekten katılıyorum gelir geçer doğru diyorsun ama unuttuğun bir şey var Gelir...... GEÇER.. nasıl geçer orasını görücez hep birlikte..
tamda para getiren kanallarımız yeni kapandı dayansaydı iyi olurdu gitti dolarcıklar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.