Bencillik yapmayın, herkes öyle değil en duyarlı yardım sever insanlar TÜRKLERDİR.
Bundan daha komik bir şey duymadım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bencillik yapmayın, herkes öyle değil en duyarlı yardım sever insanlar TÜRKLERDİR.
Doların artışı bizim işimize gelir..
Hep aynı cahilce yorumlar. Ekonomi aynı beyin cerrahisi gibi bir bilimdir. Etkenleri bugünden yarına değişmez. Develüasyon dönemlerinde insanlar bir gecede zengin olmadı o zaman kur artışından ötürü?
Bir ülkede tüm fiyatlar dışa bağımlı ver artıyorsa elma yemek de artık zorlaşır. Sen bir elma üreticisysen senin için de işler biraz zorlaşır. O elmaya ilaç, tohum vs. alırken biraz daha fazla para verirsin. Fakat sen hala elma üreticisindir. Elma yerken diğerleri kadar zorlanmazsın. Buna rölatif realizasyon denir.
Bundan daha komik bir şey duymadım.
ülke yönetimini japonlara verelim diyorum ben, dolar vs. biraz düzene girince geri alırız nasıl olsa.
japonlarda zor durumda hocam bildiğim kadarıyla resesyon dönemine girmiştiler küçülüyodular birde yaşlanan nufüs problemi var gelecekleri pek parlak değil ama yinede bizden iyiler tabi![]()
Biz? YTcileri kast ediyorsan evet belki daha fazla TL girmiş olur cebine. Ama ülkede çoğu şeyi ithal ettiğimizi düşünürsek geniş anlamda BİZim işimize hiç birşekimde gelmez.
Allah sonumuzu hayır etsin. Bir kriz daha yaşatmasın bize.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.