Dolar Düşüyor !!!

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

HJC

Kayıtlı Üye
Dolar bu sabah 2.7 ile başladı gün içerisinde 2.63 ün altına kadar düştü. Bizimde tam kesinleşmeye başladığı zamanda... Acaba içeriye para dolar çekerek biz mi düşürdük? :p

Şaka bir yana efendiler ne olacak doların gidişadı? Bence Eylül e kadar biraz daha düşer sonra tekrar artmaya başlar.

Kim ne bilsin ne olacağını. Belli olan bir şey olsa herkes zengin olurdu zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun yeter ki.

Ama ne zaman ödeme yapılsa bozduracak olsam düşüyor, tesadüf elbette ama sinir bozucu. :)

Altın'da dusuyor acaba arkadaşlar tavsiye alabılecegımız sıte varmı bıldıgınız ornegın cumhuriyet altını 660 tl 1 hafta once 690 tl'i acaba tavsiye alabılecegımız su zaman alın su zaman satın gıbısınden bıldıgınız sıte varmı ?

İhtiyacı olan tabiki bozdurucak, kur farkı vs. gibi durumlar para ihtiyacının önüne geçemez.

Fakat ihtiyacı olmayanlar için bu kur ile bozum yapmamalarını tavsiye ederim.

Kısa vade de 2 hafta içerisinde tekrar 2,70 ve üzeri bandını göreceğini düşünüyorum, uzun vadede ise Kasım ortasından başlayarak yıl sonuna kadar 2,85 barajının üstüne çıkabilir.
[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] iyi oku bunları :)

Son düzenleme:
İhtiyacı olan tabiki bozdurucak, kur farkı vs. gibi durumlar para ihtiyacının önüne geçemez.

Kısa vade de 2 hafta içerisinde tekrar 2,70 ve üzeri bandını göreceğini düşünüyorum, uzun vadede ise Kasım ortasından başlayarak yıl sonuna kadar 2,85 barajının üstüne çıkabilir.

hocam altın konusun'da bır bılgınız varmı :D baya dustu cumhuriyet aldını 685 - 690 ken 660'a kadar dustu sızce daha dusermı :D alsak mı kenarda durur :D

ehehe :D:D abi yine yetiştin. bende konuyu okudum elimdeki doları bozdursam mı diye kafam bulanmstı :D bu adam ne derse yapın :D 2.60 ken dolar bozdurma dedi 2.75 i geçecek şu gün dedi o gün dolar 2.80 i geçti :D

KArdeşim nolacak çekin gitsin. Herifin teki yazmış 3 tl olacak. Çok biliyorsun ekonomiyi bravo sana. Çekin kardeşim yükselirse 1 ay içinde değişimler olabilir. FED'in açıklamaları, Yunanistan'ın olumlu görüşmeleri ve Türkiye'deki koalisyon görüşmelerinin olumlu olması dolayısıyla Döviz düşüşe geçti. Ben çekeceğim beklemek isterseniz ay sonunu da bekleyin yükselebilir...

Bozum yapmam ben nasılsa dolar çıkacak bozum gerek yok tutun elinizde parayı.Dolar biraz daha düşerse ben dolar alabilirim.

ne şans var arkadaş daha geçen ayın kazancını bozdurmadım....

kardeşim biraz dünyayı takip etseniz doların niye düştüğünü görürsünüz. iran ambargosu kalktı bu doları-petrolü-doğalgazı et ürünlerini ve birçok ithal edilen ürünün fiyatını düşürecek. tabi yunanistanın kurtarılmasıda etkili doların düşmesinde.

Bu sene yapılacak görüşmeler, savaş, politik durumlar 2.8'e çıkarıcak zaten. Süpriz olup 2.9 olursa şaşırmam.

Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey geyiği ile $ aşağı çekiliyor.
Koalisyon ihtimali vs.
Bayramda böyle gider büyük ihtimal.
1-2 gün daha düşürüp p.tesi çıkartabilirler.
İlk kez Quiz'den ödeme alıcaz onda da kur 2,76'tan 2,62'lere Düştü şans kader kısmet.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri