Dolar İşaretlerinin Kaybolması [ANA KONU] 16.07.2014

Burdan ayrıca Youtube çalışanlarına sesleniyorum....

Beğenmediğiniz.3.dünya ülkesi saydığınız.ADAM YERİNE koymadığınız Her fırsatda zorlukları karşısına cıkarttıgınız bu Türkler,Bu gencler sayesinde ADAM oldunuz youtube'da.Türkler sayesinde açığınızı gediğinizi hatanızı gördünüz halende görüyorsunuz.Biz aha burda diyoruz siz düzeltiyorsunuz.

Bu sayede hem kendiniz çağ atladınız bu işte hemde bütün eksik hatalarınızı gördünüz.Birde 3. dünya ülkesi muamelesi yapıyorsunuz.Dünya kadar para verdiğiniz mühendisleri çalıştıracağınıza bu forumdan 3-5 Spamcıyı çalıştırın bakın o zaman neler yapıyorsunuz. :D:D:D

Gerçi el ence yatan yazılımcılarınız coderlerinizde bizler sayesinde kafalarını pc başından kaldıramıyordur.Azda küfür etmiyorlardır bize ama aldıkları paranın hakkını versinler demi... :D:D:D:D

Son düzenleme:
Tam da 1 günüm dertsiz gidiyordu, reva değil bize rahatlık :)

Para kazanması sönen videolar hakkında mail geliyor mu?

Takip mailim de bir olumsuzluk göremedim, acaba sadece çok yüksek izlenimli videoları mı vurdu bu durum ?

Baktılar ünlemi geçiyoruz eski sisteme döndüler çok izlenimli videoların para kazanmasını kapatıyolar :)

Para kazanması sönen videolar hakkında mail geliyor mu?

Takip mailim de bir olumsuzluk göremedim, acaba sadece çok yüksek izlenimli videoları mı vurdu bu durum ?

3 saatir okuyup i,zliyorum anladıgım ve çözdüğüm şey kanalda editorderden işlem yapılan videolara geliyor bu olay yada o videolara.

Açıklık getireyim hemen ;

- Sadece editörden düzenlenip dolar yaktığımız videolara gelmiyor. (Nedeni bu değil)
- Özel olarak herhangi bir kategoriye gelmiyor. Kategori farketmeksizin geliyor.
- Herhangi bir mail gelmiyor
- Telif topluluk herhangi bir uyarı olmadan ışıklar gidiyor. (Kapanmıyor hepten gidiyor)

şimdi okadar kanala tek tek girip bakamıcam ama adsense de izlenimler ve tıklar normal sorun yok gözüküyor bende

Valla banamı özel oldu bilmiyorum ama benimde dün 4 adet partner kanalımı gümletti yt.Telif ,topluluk vs hiçbirşey yoktuda.Hesap direk feshedildi yazıyordu.

benimde izlenim düşük sabahtan beri, kanalları bi kontrol edeyim

Mail gelmemesi kötü olmuş, şimdi kim bakacak 50 tane kanala :)

not: 3-5 iyi kanalıma girdim, çok şükür bir sorun yok.

Son düzenleme:
panik yapmayın beyler boşuna kimseyede ümitsizlik salmayın bekleyin biraz neymiş ne değilmiş ortaya çıkar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri