Dolar İşaretlerinin Kaybolması [ANA KONU] 16.07.2014

pc de oynadığım bir oyunun gamplay videosunu çektim 15 bölüm hepis kendi çekimim. oyunda öyle popüler oyun değil swf den oynuyorum. bazıalrının para kazanması gitmiş bazılarının ki duruyor anlamadım ne iştir bu

eğer bu şekilde de sorun varsa geçici bir sorundur.

Hocam genel bir sorun olmadığı kesin mi? Belkide genel bir sorundur. Sadece spam yapanlarda mı bu sıkıntı var? Özgün de durum nedir?
dostum bence bu sorun değil bir önlem , kanal kapanması gibi düşün ha dolar gitmiş ha kanal kapanmış bence aynı şey ne farkedecekki sonunda aynı videoları başka kanala atsan gene gidecek.

Manuel yukleme yaptigim kanalinda gitmis hatta tarayici 2 gundur acik ara ara yuklemeler yaptim. Adsense bagli degil. Yeni silahlari. İyice cilkini cikarttilar artik.

Kanal kapanmadan toptaan hepsi gitmişti. Nedeni mac sistemli pc lerde olan yijeleme scprit ini kullanmam yüzünden di.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çözüm bulabilen yok mu?Oturdum tekrar doların yanmasını bekliyorum.

Çözüm bulabilen yok mu?Oturdum tekrar doların yanmasını bekliyorum.
ben çözümü buldum aslında aama emin değilim , sıkıntı video etörden kaynaklanıyo , ordan derleme yada edit yapınca fazla şekilde videolardan dolar gidiyor. dün denedim 4 videoda dolar gitmiş diğerleri duruyor

spam bittiğinde youtube'nin bittiği gün olucak
istese %100 spamı engellenemeyeceğinimi sanıyorusunuz youtube bellı oranın dısına cıkılınca spamlara karsı savas baslatıyor spam olmassa youtube kım gırer

ahahahaah buna güldüğüm kadar hiçbirşeye gülmememiştim psy spam yapmış spam yapmasa kim 2 milyar izler :D

benim bir kanalımda sadece videoyap üzerinden attığım 20 videodan iki tanesinin kapanmış.. editörle vs oynamak yok.. sadece videoyapta %20 kırpmıştım

ahahahaah buna güldüğüm kadar hiçbirşeye gülmememiştim psy spam yapmış spam yapmasa kim 2 milyar izler :D

Ne alaka ben ne diyorum sen ne diyosun youtube'spam olmasa gelen hitleri en az %50 etkiler diyorum yani spam olmasa youtube bu gunlere gelemezdi google'da öyle isteseler Spamı 1 ay da bitirirler neden bitirmiyorlar çünkü Spam onlara kazandırıyor Sen nasılki Daha fazla kanal acayım daha cok kazanayım istiyorsan onlarda onu düşünüyor sadece spamdan attıkları kişiler spam yapmasını bilmeyenler sen gidipde warnerbrossun kanalını kopyalardan tokadı yersin :) spam yapmasını bil ne google ne youtube sana sıkıntı vermez aksine sever

Dün kaybolan dolar işareti şimdi gelmiş arkadaşlar haberiniz olsun :)

sorun hala devam ediyor özellikle bazı kategorideki videoların ne yapsan para kazanması açılmıyor.

Manuel yukleme ile vds de 400 video attim 2 gunde. Hepsinin dolarlarida yesil oldu. Yt nin ilk gunlerindeki gibi sevinmeye baslamistim ama 200 den fazlasinin dolari kayboldu. Bakalim yarina kadar ne olcak. Olmadi direk life a sokarim 2 gun sonra

400 videodan 2 tane unlem geldi onlar icin goruntu sabitle yapmistim. Sence ondan mi kaynaklaniyor

bence ondan , video editorde bence günlük 2 / 3 işleme izin veriliyor yada işlemine görede değişiyor olabilir dün bir içerik derlemesi yaptım 5 tane 2 sinde dolar gitti. öle duruyor. çok saçma bir durum kanalımda içeriklerimi derleme yapamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri