Dolar İşaretlerinin Kaybolması [ANA KONU] 16.07.2014

Güncel bir haber yakaladım bu akşam. Güzel izlenim alıyordu 2 saat içinde dolar işareti kayboldu. El insaf haber videosu camtasia ekran çekimi ve dolar işaretinin kaybolmasını gerektirecek tek kare görüntü yok. Nası iş bu anlamadım!

hiç bir şekilde youtube editör kullanmadığım halde doları giden videolarım var. Bence editörle falan alakası yok..

vala bıktım sıpamdan video atarsın ünleme düşer... youtube editor le cabalarsın zor güç ünlemden cıkartır videonun ısını yakarsın tabi bazen. bu seferde para kazanması gider.... didinirsin iyi bi kanal yaparsın kanal lar toplu kapanır.. yıldım yaw iyice .... özgünden başka care kalmadı ... tm yerler sürünür kazanclar gösterimler düşer ne dir bu abi ya... 1 sene öncesine bakıom ortalık ne güllük gülüstanlıkmıs meersem.... şimdi yeni biri youtune a başlasa bu şartlarda valla bu işi bırakır . biz eskiyiz kaşarlandık ama özgün tek care gibi gözüküo

vala bıktım sıpamdan video atarsın ünleme düşer... youtube editor le cabalarsın zor güç ünlemden cıkartır videonun ısını yakarsın tabi bazen. bu seferde para kazanması gider.... didinirsin iyi bi kanal yaparsın kanal lar toplu kapanır.. yıldım yaw iyice .... özgünden başka care kalmadı ... tm yerler sürünür kazanclar gösterimler düşer ne dir bu abi ya... 1 sene öncesine bakıom ortalık ne güllük gülüstanlıkmıs meersem.... şimdi yeni biri youtune a başlasa bu şartlarda valla bu işi bırakır . biz eskiyiz kaşarlandık ama özgün tek care gibi gözüküo

Spam hiçbir zaman bitmez hocam. Sadece zorlasır. Youtube'un amacı rasgele sağdan soldan video atıp hiçbir emek vermeden siteyi çöp haline getiren spamcıları etkisiz hale getirmek.

halen dolar işareti duruyormu , birde reklamlar artık 1 seferde çıkmıyor 2 seferde çıkıyor videoyu açıyorum , f5 yapınca reklam çıkıyor. önceleri çerez sandım ama değil.

Hocam duruyor durmasınada reklamlar çıkmıyor dediğin gibi f5 yapınca çıkıyor. Ne oluyor acaba ya.

dolar var reklam çıkmıyor. tam da kırk yılda bir paylaşılan ve izlenen video bulmuştum :)

partnere bağlı kanalımda 3-4 videoda bugün dolar söndü önemsemedim aradan 6-7 saat sonra kanalım topluluktan askıya alındı diye mail aldim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

halen dolar işareti duruyormu , birde reklamlar artık 1 seferde çıkmıyor 2 seferde çıkıyor videoyu açıyorum , f5 yapınca reklam çıkıyor. önceleri çerez sandım ama değil.

hocam dolar işareti var ama videonun içine girince reklam çıkmıyor. kapatıp açtım,içerisinde defalarca f5 yaptım yine çıkmadı. sizinde böyle bir sorun var mı?

Arkadaslar mevzu galiba budur. " VDS den video yukledik mesela ve onunla kendi pc mizden girdik galiba bunun etkisi var .. 2 farklı vds den video yuklemistim ilk vds de yuklenenler sadece parası kayboldu

Arkadaslar mevzu galiba budur. " VDS den video yukledik mesela ve onunla kendi pc mizden girdik galiba bunun etkisi var .. 2 farklı vds den video yuklemistim ilk vds de yuklenenler sadece parası kayboldu

alakası yok kendi pcmden editleyip yüklediğim bir videoda şuan uçtu bana vurmaz dedim bu darbe ama bir tanesi uçtuguna göre akşama çıkmaz bu gidişle diğer videolar

herhangi bir editor kullanmadan videoyap üzerinden yüklediğim ama dolar simgesi uçan videolarım 1 gün sonra düzeldi.. şimdi normal dolar gözüküyor

Demekki genel bir problem

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri