şu an itibariyle yüklediğim videolarda ışık yanıyor-ancak dün ve bu sabaha kadar yüklenen videolar ne yapsamda ışık yanmıyor,iyiki dün çok yükleme yapmadım 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adminler YouTube çalışanı değil ki. Ne yönden sakinleştirmemizi istersin?adminlerden hic birimi gormuyor konuyu birisi bir sey yazsada bu kadar insan sakitlesse bari!!
Adminler YouTube çalışanı değil ki. Ne yönden sakinleştirmemizi istersin?
Yeni yüklenen videolarda yanıyor mu ışık? Yoksa hala yanmıyor mu?
Adminler YouTube çalışanı değil ki. Ne yönden sakinleştirmemizi istersin?
seninkilerde açılmıyorsa kesin youtubede vardır sorun hocamHer ay artik olmaya baslayan bir sorun.Panigede gerek yok heyecanada.Dun yuklenen kanallarimin hepsinde aninda acildi bugunkilerde acilmiyor.Beklerim benim acelem yok,nede olsa acacak,yakacak isiklari.Sizde panik yapmayin,videonuz patlamis ucmus gitmis bu isi yapiyorsaniz bunlarada katlanacaksiniz isyan etmeye gerek yok.
Allah isiklarimizi sondurmesin...
Benim yada sizinle bi ilgisi yok ustad hepimiz ayni isi yapiyor,hepimiz ayn isorunlari yasiyoruz'da ben hic stres etmedim sizler kadar.seninkilerde açılmıyorsa kesin youtubede vardır sorun hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.