Dolar isigi yanmiyormus :(

bir kanala sabah biri 10,30 diğeri 11de 2 video yükledim hala yanmadı..

dün gece attığım videolarda reklam aktif olmadı .
şimdide yaklaşık bir 80-90 video atıcam bakalım sonuç ne olacak .

arkadaslar su inceleme sorunu her kesde varsa her seye hazir olmaliyiz Youtube bize kotu supriz yapa bilir :( hakkimizda hayirlisi

20 video yükledim 3'de anca para kazanma aktif oldu. Google'de para da bitmezki hanı şirket krizde diyelim.

an itibariyle 75 video attım - 5 tanesinde para kazanma aktif oldu .
:D

diğerleri artık 3-5 gün inceleniyorda takılır sonunda da reklamlar aktif olmaz herhalde .

arkadaş inanın 4 videom 301 ama ışık yanmıyor deli olucam bu ne ya şimde forum dan bi kardeşimle konuştum skaypide kanal çekiyormuş abi benim ışıklar yanıyor problemsiz diyor.dünden beri 200üstü video attım toplasan 5 ışık yanıyor

40 video attım 5 videoda zar zor işik yandı. Uğraşmayın boşuna bugün ekmek yok bize.

ışıklar bende de yanmıyor malesef

dün gece 03;50 de attığım videolarda bu gün saat 15,00 e kadar ışık yanmıyordu şu an baktım yanıyor. 3-5 video da ışık yanarken 3, şahıs uyarısı gelmiş. bu gün sabah 08,00 de attığım videoların ışığı yanmıyor.

---------- Mesaj saat 20:45:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:43:50 civarında gönderildi. ----------

ayrıca eski videolarda sorun yok şu an

8 video attım hepsi +301 de ışık yok o degilde 301 den cıkmadan yansa bari. stres yapmaya basladı bu olay :)

dün gece 03;50 de attığım videolarda bu gün saat 15,00 e kadar ışık yanmıyordu şu an baktım yanıyor. 3-5 video da ışık yanarken 3, şahıs uyarısı gelmiş. bu gün sabah 08,00 de attığım videoların ışığı yanmıyor.

---------- Mesaj saat 20:45:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:43:50 civarında gönderildi. ----------

ayrıca eski videolarda sorun yok şu an

yaklaşık 17 saat sonra yanmış, hadi hayırlısı düzelir yine diye tahmin ediyorum

beyler sakin olun diyorum, ortalığı velveleye vermeye gerek yok, bu ışık yanmama durumu daha öncede oldu, youtube bunu 1-2 gün içinde düzeltiyor her zaman, herşey tekrar yoluna girer, rahat olun, 1-2 gün sabredin.

Herkes isi cozmus galiba videoyu atiyo cat 301 bi biz cakamadik olayi. (Bendede yanmiyor isik.)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri