Dolar isigi yanmiyormus :(

partnerli kanallarda reklam cikiyor galiba isiklarida yaniyor..bende kirmisi unlem geldi tum videolarima(isigi yanmiyan)

çok nadiren yanıyo bazı videolarda. gördünüz videolarda partnerli kanallara ait olabilir.

Hocam hıc bir arastırma yaptın mı yabancı forumlarda ya da google dan bir açıklama geldi mi.
Çünkü bu ciddi bir sektor ve 1 haftaya yakın zaman oldu

Ben çok yabancı forumlara baktım yok daha bilen işte size bi yabancı forum baya geniş
yttalk.com

o da bişey mı bn de kanal balı dilke tık geliyodu .... kanaları sildim halan tık fln geldı 3 4 gun ;D

yatıooz kalkıoz yine yanmıo

günlük 6000gösterimden 15 dolar alıyorduk 10.000 görüntü var gelir düştü günlük 10 dolara.eski dolar yanan videolarda reklam var yeni dolar yanmayan videolarda reklam yok

Dahala yanmıyor arkadaşlar malesef 3 gün önce 500 video kopyaladım kanaldan 1 tane bile yanmamış

bende ışık yanmayan tüm videolar ünlem (!) işareti olmuş bugun :(

Dün bu saatlerde yüklediklerim halen inceleniyor. 100 videonun 1i para kazanılan olmuş sadece o da izlenmemiş.

para kazanmaya açmayın şuanda inceleniyor dan sonra kırmızı ümlem işareti ile para kazanmaya reddedildi yazısı geliyor benden demesi bu sorunun başladığı gün yüklediğim videolar hep kırmızı olmus

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri