Dolar ve Euro yükselişte :)

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Forexten tecrübem der ki; piyasa yön bulmaya çalışırken yatırımdan uzak dur. Şu anda herkes gibi yatırım piyasası pozisyon almakta zorlanıyor ama bir kaç güne kadar su yolunu bulur. Nacizane tavsiyem 3 5 kuruş kar edermiyim diyip elinizdekileri riske atmayın, bakmayın piyasalarabir süre, kanal yapıp kendinizi meşgul edin!

Hükümetin kurulmasıyla düşüşe geçecek, en kısa sürede inşAllah kurulur.

bu gidşiat erken seçimi gösteriyor ekonomının batmasına felan ızın verılmez buyuk olasılıkla en kısa zamanda mudahele ederler .

bu gidşiat erken seçimi gösteriyor ekonomının batmasına felan ızın verılmez buyuk olasılıkla en kısa zamanda mudahele ederler .

17 günlük bir belirsiz süreç var buda en kısa, 10-12 gün sadece sonuçların ysk dan açıklanması gerek kesin sonuçların.

17 Günde ülke çok zarara gircek çok

geçenki yükselişte bozmamıştım şimdi bozsammı acaba daha yükselirmi ki :D

paypal doları 2.59dan görüyor şu an. bu doları webmoneye en kayıpsız şekilde nasıl alabiliriz? yüzde kaç kaybımız olur?

Seçime kadar risk almazlarsa akp-chp koalisyonu olabilir diyorum ben.Keçke olsa da dolar düşse.1050 tl lik pc kasası şuan 1200 tl olmuş

Diyorum ya, doların artması bize zararı var kârı yok. aynı şekilde euro, ülke ekonomisi çöküşe geçiyor zaten şuan 3,11 i görmüş euro merkez bankası müdahale etmiş. 2,82-2,90 seviyesine tırmandı dolar, müdahale geldi.

Akp ve chp koalisyonu çok zor . Akp anca mhp ile koalisyon yapabilir

Başbakan yardımcısı koalisyon ihtimali daha yüksek demiş.

Mhp kimseyle koalisyon yapmam dedi

Hdp ak partiyle koalisyon yapmayız dedi

birtek chp kalıyor bilemedim gerçi ne olacağı belli olmaz

Akp-Chp Koailisyonu ımkansız .
Chp-Hdp-Mhp de imkansız
Akp-Mhp de imkansız

En Kısa zaman'da erken secım yapılıp hükümetin kurulması lazım .

borsa fene bir şekilde çöküşte şuan. 100 hisse varsa 95 i düşüşte :)
Benim mantığıma göre aslında dövize yatırım yapmaktan ziyade şu an en mantıklısı, hazır borsa düşüyorken borsaya yön veren ana hisselerden alabilmek...

arkadaşlar 2. el araba fiyatları falan düşermi ona göre beklemede kalalım :)

ben doların 3'ü geçeceğini düşünmüyorum. Ama faizler epey yükselecek

edit siyasete girmeyelim :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri