- Web sitesi
- www.habermekan.com
Doların şuan yükselmesi devletimizin faydasına. bunu burada açıklamak çok zaman alır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
keske duzeyli bir sekilde siyasette yapılabilse bu ülkede
bende siyasi konuya girmek istemiyorum bu yüzden cumhurbaskanı dedim nihayetinde makama saygımız var ve orası siyaset üstü oldugunu güderek söyledim zaten =)
peki hocam birsey soracagım dediniz ya kur attı vergi basıyorlar diye.. ben de diyorum ki petrol düştü ve ülke ekonomisine acayip üstü katkısı oldu buna karsın sizce neden hala vergiler aynı ? =)
diyorum bugun cumhurbaskanı cıkıp faiz böyle söyle bascı müdür indirmeli vs demese bu dolar 2.36 giderdi cunku ABD verileri kötü geliyor =) zaten baktıgımız zaman bızım mılletımız SADECE ekmek aldıgı ıcın bu haldeyiz.. buna ne dersin?Protein odaklı beslenemeyip karbonhidrata geçince fonksiynlar azalıyor haliyle..
Hocam şu sorduğunuz sorunların hepsinin sonunda siyasi pragmatistliğe geliyoruz ki düşünceleriniz de hemfikirim. Birileri karbonhidrat ağırlıklı beslenecek ki birileri protein depolayabilsin..![]()
Doların şuan yükselmesi devletimizin faydasına. bunu burada açıklamak çok zaman alır.
Güzel, forum olarak bazı siyasi şeyleri orta yolda konuşabilecek bir hale gelmişiz bazı arkadaşların postları haricinde.
Doların 2,60 bulacağını sanmıyorum düşüşe geçecektir. Bakalım göreceğiz.
2,457 olmuş, elektronik almadığımız sürece gelsin paracıklar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.