Dolardan TL ye dönmeyenler buraya

birşey sorucam beyler benim geçen ay 91 dolar geldi banka hesabı falan da yazmadım bu ayda 100 dolar geldi.Şimdi bu ayın kazancı kesinleştikten sonra banka hesabı girsem 10 dolarlık hesap kontrol parası mı gelir yoksa direk 190 doları alımıyım önümüzdeki ödemede

hesap kontrol parasi 10 dolar degil..

o sana her harikarda geli yaklasik0.09.0.90 gibi bir tutar bu islemi dogrulamadan kazanciniz hesabiniza aktarilmaz bu islem banka hesabinizi dogrulamaniza yarar

Daha ödeme almadım hesap para birimi hala dolar değişiklik yok.Ancak bu geçiş kademeli olucaktır diye tahmin ediyorum bütün hesaplar tl döner belirli bir tarihe kadar

saat dilimi ile ilgili olabilir. benimde dolar.

Tek değilsin hocam, benimde adsense hesabı geçmedi henüz TL'ye. Geçecek mi onu da bilmiyorum. 2-3 yıllık bir hesap. Geçmeyen arkadaşların hesabı da böyle uzun süreli mi onu merak ettim?

6 aydır düzenli olarak ödeme aliyorum. Herşey eskisi gibi dolar. Daha TL ile alakalı bir durum yok. Bu arada benim içerik yabancı. Ne olacak.

Birde TL 'ye geçenler SS atabilir mi?

6 aydır düzenli olarak ödeme aliyorum. Herşey eskisi gibi dolar. Daha TL ile alakalı bir durum yok. Bu arada benim içerik yabancı. Ne olacak.

Yavaş yavaş geçecektir hocam Türkiyede ödeme alan herkesin geçicek yabancıyla alakası yok benim hesaplarda geçmedi

t34gs.jpg

3 Adsense hesabım var 2 tanesi Tl ye geçti (Web site ile aldıklarım), 1 tanesi hala $ (Direk youtube üzerinden açtığım).

arkadaşlar siteye girdim şok oldum bunca yıllık adsense kullanıcısıyım TL olursa iyi olmaz herhalde tam da dolar 2 lirayı geçti diye sevinirken olur mu bu ya?

arkadaşlar siteye girdim şok oldum bunca yıllık adsense kullanıcısıyım TL olursa iyi olmaz herhalde tam da dolar 2 lirayı geçti diye sevinirken olur mu bu ya?

ne alakası var üstad :) zaten yine dolar ... Sadece bizim para birimimiz değişti. Önemli olan reklam değerleri değişen hiç birşey yok . Sadece TL olarak görüyoruz o kadar

ne alakası var üstad :) zaten yine dolar ... Sadece bizim para birimimiz değişti. Önemli olan reklam değerleri değişen hiç birşey yok . Sadece TL olarak görüyoruz o kadar

benim anlamadığım;google artık bize yurtdışından tl gönderemez-o zaman yine dolar olarak gelip ,kurdan liraya mı çevrilecek eskisi gibi?

pin doğrulaması olmayan hesabım geçmedi doğrulaması olan hesabım geçti.

benim anlamadığım;google artık bize yurtdışından tl gönderemez-o zaman yine dolar olarak gelip ,kurdan liraya mı çevrilecek eskisi gibi?

Önemli olan reklam değerleri TBM oranları, TMB' ler yine aynı TBM değişen bir şey yok . Paralar yine eski değerden bize ulaşacak. Çünkü reklam gelirleri Yurtdışından sağlanıyor, Yabancı reklam yayını yapıyoruz.Dolayısıyla Bizlere o reklam değerini yine vermek zorunda Sadece TL olarak ödenecek bize :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri