Dolardan TL ye dönmeyenler buraya

ne alakası var üstad :) zaten yine dolar ... Sadece bizim para birimimiz değişti. Önemli olan reklam değerleri değişen hiç birşey yok . Sadece TL olarak görüyoruz o kadar

dostum öyle deme,ay sonu hesap kesinleşirken dolar olarak kesinleşiyo bu zamana kadar aldığım toplam adsense geliri öreneğin 1 dolar,5 yıl sonra 1 dolar ile 1 tl arasındaki fark önemli ölçüde değişir bu gariban adsense kullanıcısı olarak doların 1,3 lira olduğu zamanları gördü kur bir değişiyordu sevindiğimiz gün de oluyodu kızdığımız gün de...tl olunca az kazanan kullanıcılar artı çok kazanan kullanıcılar veya diğer aya devretmiş hesabı olanlar zarar edicektir,tabi dolarla ilgili dalgalanmalar olursa,inşallah siz haklı çıkarsınız maksat kimse zarar etmesin,paraya para demiyelim :rolleyes:

Hala dolar acaba bizim hesaplar tlye dönüşmeyecek mi :S

benımde hala dolar memnunumda atıyorum...
orda yazıcak ayın 1 i = 20 tl derken aylar geçecek ay sonu yine 20 tl...
ama dolar öylemi = ayın 1 inde olacak 5 dolar ay sonu yukseldımı kar olacak :D... zaten düştüğü yok hep yukseklerde.. becne dolar avantajlı beyler...
bende dolar hesap hala..

Bu $ kalan arkadaşların arasında aylık 1000$ üzerinde ödeme alan oldu mu ?

Arkadaşlar şu dolarda kalıpta sevinen arkadaşlara sesleniyorum . Milletin kafasını karıştırmayın. Değişen hiç birşey olmadı . Önemli olan TBM değerleridir.

hocam ödeme bekletme butano kaybolmuş biligisi olan var mı

Kolay gelsin. Ben hala hiç ödeme almadım. 100$ i geçtim. Önümüzdeki ay ilk ödememi almayı umuyorum :) Hesabım hala dolar. TLye geçince birşey değişeceğini sanmıyorum. Sadece dolarken söylemesi daha havalı oluyor sanki :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri