Dolardan Ünleme Düşen Kanal

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Owen

Yasaklanmış
Dolardan ünleme düşen videolarımın olduğu kanal vardı 3 gün önce. Silmemiştim. Videoların para kazanmalarını kapatmama rağmen bu hesap yüzünden tüm para kazanmalarım gitti.

Ağzım yandı.

Para kazanması ünleme düşen videonuzun olduğu hesabı mutlaka silin. Başımıza iş açıyor. Bu 2 oldu zaten.

burda ünleme düşen videoları silin para kazanmalar kapatılıyor dediğimde millet çok bilmişlik yapıp hakaret ediyordu..Ayrıca dünya engeli,eşleşenli videoları 1 tane dahi olsa bulundurmayın..Hatta 5 6 tane böyle geldiyse videoyu silmekle yetinmeyip kanalı bile silin.

burda ünleme düşen videoları silin para kazanmalar kapatılıyor dediğimde millet çok bilmişlik yapıp hakaret ediyordu..Ayrıca dünya engeli,eşleşenli videoları 1 tane dahi olsa bulundurmayın..Hatta 5 6 tane böyle geldiyse videoyu silmekle yetinmeyip kanalı bile silin.

Eşleşen vb. pek bir tecrübem yok ama buna artık adım gibi eminim. Geçen birisi mesaj atmıştı özelden o da söylediydi de inanmamıştım.

Ben ünleme düşen videoları direk siliyorum . Şuana kadar bi sorun olmadı .

şuana kadar dediğin ne kadarlık bir zaman. Mesela 4-5 ay önce felan süre çok önemli çünkü?

20-25 gündür 3 günde bi videolardan bazıları ünleme düşüyor bende direk siliyorum ve aynı videoyu tekrar atıyorum . 2 kanalımda da şuana kadar sorun olmadı.

Kanalinin durumuyla alakali bu. 11k aboneli 7 milyondan fazla izlenimli kanalimda 50 civari videoya unlem geldi. Hala sorunsuz duruyor. Hatta 2 tanede topluluk yemis durumda. Yuksek aboneli ve yuksek izlenimli kanallari sirf unlem yada topluluk yedi diye silmeye gerek yok.

ünlemli video dolu kanalımda ama ünlem olarak bırakmıyorum.para kazanmaları kapatıyorum dolar ışığı sönük bekliyor.zararını görmedim inşallah görmem

Ben "!" görür görmez siliyorum videoları. Kanal durumu iyi durumda şu an. Sonradan bir şey çıkmaz umarım..

Bazı arkadaşlar yazmış ünlem çıktığında videonun para kazanmasını kapatıyorum sorun olmuyor diye. Bu mümkün değil, nasıl kapatıyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri