dombalak tan şikayetçiyim !

• Kullanıcı cotoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cotoni

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar

dombalak nickli arkadaşla 08.10.2014 tarihinde adsense alışverişimiz oldu.. arkadaşın ilanında almak istediğim adsense de 0 kanal bağlı yazıyordu ayrıca almadan önce arkadaşada 0 kanal bağlı adsense istediğimi söylemiştim.. Daha sonra arkadaşa parasını yolladım adsense yi aldım ve arkadaşın yardımıyla yönetici mailini değiştirdik fakat adsenseye girince içinde güncel veri olduğunu gördüm arkadaş 1 kanal bağlı olduğunu, sabah iş yerinden kanalıda taşıyacağını söyledi.. ertesi gün baktığımda hala veri geliyordu kanala bunun üzerine tekrar mesaj attım kendisine oda adsense ayarlıyamadığını akşam taşıyacağını söyledi garip olan bu arkadaş bana bu adsenseyi sattığında daha elinde 2 - 3 tane daha satılık adsense vardı.. istese hemen birine taşıyabilirdi.. neyse gecede kanalı taşıdığını dair mesaj attı fakat sabah kalktığımda hala güncel veri vardı.. Arkadaşla tekrar irtibata geçtim bana kanalı taşıdığını, veri olmaması gerektiğini kontrol edeceğini söyledi ama ertesi gün 11.10.2014 yani adsenseyi alalı 3 gün olmuştu ve hala izlenim gelmeye devam ediyordu tek tük.. arkadaşa tekrar mesaj attığımda "Adsense analytic verileri dengesizleşebiliyor bir kaç güne belli olur" dedi..Ya adsenseye yeni kanal bağlayınca veriler 1 - 2 güne gelebiliyor ama kanalı kopardın mı 3 gün daha verimi gelir ?
O arada çok acil şehir dışına çıkmam ve işlerimin yoğun olmasından dolayı 4 - 5 gün kadar kontrol edemedim taki adsenseyi aldığım arkadaşın forumdaki bir konuya "1 yıllık adsensem ve tüm kanallarım gitti" mesajını gördükten sonra.. 1 gün önce atmıştı mesajı hemen kendisinden aldığım adsenseyi kontrol ettim malesef banlanmıştı.. Arkadaştan alalı 10 gün falan olmuştu ve ne kanal taşıma, ne bilgi güncelleme hiçbirşey yapmamıştım adsenseye..
Arkadaşla irtibata geçtiğimde sorunun ondan veya benden kaynaklanmış olabileceğini ve pc ye format atıp yeni kanallar açarak herşeye sıfırdan başlamamı tavsiye etti. Para iadesi veya bir şekilde mağduriyetimi giderme ile ilgili hiçbirşey söylemedi.. Bende sorunun ondan kaynaklandığını, kendisinin birçok adsenseyle çalıştığını ve bu adsenseler arasında kanallar taşıdığını, ilanında ve benimde 0 kanal bağlı adsense istememe rağmen bu kanalı sattığını, ayrıca kendisinin adsensesinin de banlandığını ve muhtemelen bu iki adsense arasında taşıdığı bir kanaldan sıkıntı olabileceğini, eğer mağduriyetimi gidermezse mod larlada görüştüğümü konu açacağımı söyleyince bir anda üslubumu beğenmedi ve sözde para iadesi yapacakmış ama sırf üslubum yüzünden para iadesi yapmıyacağını söyledi..eğer arkadaşa en ufak argo, küfür, kötü söz yazdıysam hemen bura koysun ss leri, ayrıca hodri meydan adminler benim veya arkadaşın mesajlarına girsin tüm yazışmaları okusun.. derlerseki bana arkadaş haklı üslubun bozuk.. yeminle ağzımı açmıcam ve sana 200 TL daha hemen göndermezsem dünyanın en namuzsuz insanıyım.. ama üslubta sorun yok derlerse sen 200 TL değil 400 TL para iadesi yapıcakmısın? Bırakın bu işleri, delikanlı gibi vermicem de, yok üslubun bozuk, cümlen devrik, noktalaman hatalı saçmalıklarını.

Arkadaşlar Konunun Özü Şu:

1 - Bu arkadaş birden fazla adsenseyle uğrasıyor, devamlı bunlara girip çıkıyor ve bu adsenseler arasında kanal taşıyor. muhtemelen sorunlu bir kanalı adsenseler arasında taşımasından oluştu.
2 - Bu arkadaşın kendi "1 yıllık temiz dediği adsensesi de banlanmış, kanalları kapanmış
3 - Bu arkadaş ilanında ve benim satın almadan 0 kanal bağlı adsense diye belirtmeme rağmen kanal bağlı adsense satıyor ve taşıdım demesine rağmen hala veri geliyor
4 - Bu arkadaştan adsenseyi almadan yaklaşık 15 gün önce kendi açtığım ve aktif kullandığım adsense ve ona bağlı kanallar ayakta (ss ler aşağıda), sadece bu arkadaştan aldığım adsense banlandı hiçbir kanal bağlamama ve hiçbir bilgi güncellemesi (isim, adres, hesap bilgisi v.s) yapmadığım halde
5 - Kendisine de belirttim bu adımdan sonraki adım savcılığa suç duyurusu.. Daha önce yaptım ve bunu da kesin yapıcam.. hem kendiside bir Antalya ya gelmiş olucak bu vesileyle tanışmış olucaz .. şurada 3 kuruş kazanıcaz diye milletin gözü bozuluyor, 2 saat uykuyla okula gidiyor, işe gidiyor, yazık..
6 - Ayrıca kendisi yalan söylüyor.. gündüz saat 11:00 adsenselerinin hepsini sattığını, elinde hiç adsense kalmadığını ve partner e geçtiğini söylerken aynı günün akşamı elinde birden çok adsensesi olduğunu ve hala adsenseler arasında kanal taşıdığını ve problem yaşamadığını söylüyor (ss ler aşağıda)

[MENTION=9822]dombalak[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz.

Taraflar haricinde yazanlara uyarı vermeksizin 2 Gün uzaklaştırma verilecektir.

Arkadaşa özel mesajlada söyledim, hatanın benden kaynaklandığını ispatlasın ödemeye hazırım. İsptalayamadığı sürece iftiradan öte bir konu değildir.

Arkadaşın yazdığı kadar uzun yazmayacağım ama kısa cevaplarla konuyu pekiştireyim;

- Bu arkadaş birden fazla adsenseyle uğrasıyor, devamlı bunlara girip çıkıyor ve bu adsenseler arasında kanal taşıyor. muhtemelen sorunlu bir kanalı adsenseler arasında taşımasından oluştu.

1,5 senedir youtube adsense ile uğraşırım, kanal taşıma adsense bağlama olayları sürekli yaptığım bir şeydir. Bunu ilk yapan ve bu yüzden sorun yaşayan ben değilimdir heralde.

Bu arkadaşın kendi "1 yıllık temiz dediği adsensesi de banlanmış, kanalları kapanmış

adsense hesabımın/hesaplarımın kapanması size ilgilendiren bağlayan bir durum değildir.

Bu arkadaş ilanında ve benim satın almadan 0 kanal bağlı adsense diye belirtmeme rağmen kanal bağlı adsense satıyor ve taşıdım demesine rağmen hala veri geliyor

Sizinle alışverişimizde o an için bir kanalın bağlı kaldığını siz satın almadan önce söylemiştim ve 2-3 gün sonra o kanalı size sattığım adsenseden ayırdım. O zaman sorun yapmadınız şimdi mi sorun yapıyorsunuz?

Bu arkadaştan adsenseyi almadan yaklaşık 15 gün önce kendi açtığım ve aktif kullandığım adsense ve ona bağlı kanallar ayakta (ss ler aşağıda), sadece bu arkadaştan aldığım adsense banlandı hiçbir kanal bağlamama ve hiçbir bilgi güncellemesi (isim, adres, hesap bilgisi v.s) yapmadığım halde

İstediğiniz kadar ss koyun... siz bilmemizi istediğiniz şeylerin ss ini koydunuz, daha fazlasını veya adsenseyi banlatacak işlemler yapmadığınızı nerden bileceğiz? Bu muallak... Size sattığım adsenseye o an bağlı olan kanal şu an başka bir adsenseye bağlı ve hala para kazanıyor. Sizin mantıkla o kanalın ve bağladığım adsense hesabının da banlanamsı lazımdı.

Kendisine de belirttim bu adımdan sonraki adım savcılığa suç duyurusu.. Daha önce yaptım ve bunu da kesin yapıcam.. hem kendiside bir Antalya ya gelmiş olucak bu vesileyle tanışmış olucaz .. şurada 3 kuruş kazanıcaz diye milletin gözü bozuluyor, 2 saat uykuyla okula gidiyor, işe gidiyor, yazık..

Özel mesajla da söyledim; hakkınızı her yolla aramak en doğal hakkınız ama tekrar söylüyorum burada hukuk konusunda çok bilgili değilsiniz. Hukuk der ki iddianızı ispat etmek hak iddia edenindir ama bu durumda sorunun benden kaynaklandığını ispat etmeniz için google ve youtube firmalarını davanıza müdahil etmeniz gerekecek, onlardan bilgi almanız gerekecek ve bu vesileyle google ve youtube firmalarıyla da tanışmanıza vesile olacak... ANtalya'ya gelmeme gerek yok buradan ifade verilebiliyor, hukuk sisteminde oldukça kolaylıklar var.

Ayrıca kendisi yalan söylüyor.. gündüz saat 11:00 adsenselerinin hepsini sattığını, elinde hiç adsense kalmadığını ve partner e geçtiğini söylerken aynı günün akşamı elinde birden çok adsensesi olduğunu ve hala adsenseler arasında kanal taşıdığını ve problem yaşamadığını söylüyor (ss ler aşağıda)

Yaptığım işlerin hesabını size verecek değilim, o an satacağım adsense hesabı kalmadı ve hala satacağım adsense hesabım yok ama bu elimde başka adsense hesabı kalmadı anlamına gelmiyor. Hala bir çok adsense hesabım var ve para kazanıyorlar, bağlı kanallar var, çalışma stilimi sorgulamak sizin işiniz değildir.

Ayrıca, bana yalancı demek sizin haddiniz değil ve uzman hukukçu olmanıza rağmen bana yalancı diyerek yaptığınız hakaret, açacağınız davadan ispatlayamadığınız takdirde benim size açacağım iftira ve hakaret davasında delil olarak şu anda kayda geçmiştir.

konunun özüne gelirsek;

Bu arkadaş bana ilk mesaj attığında sadece adsense mail adresini istedim ve sorunun benden de yada kendisinden de kaynaklanabileceğini emin olamadığımı söyledim. Fakat bu arkadaş kesin bir şekilde sorunun benden kaynaklı olduğunu iddia ederek, uslubunda sokak ağzıyla tehditkar konuştuğu için (dava açarım, forumda konu açarım vs vs) tüm formaliteleri uygulayacağımı söyledim ve uygulayacağımda.

Arkadaşa dedim; Sorunun kimden kaynakladığından emin olmamakla beraber sırf hak yememek adına ben ücretini iade etmeyi düşünüyorum ama bu arkadaş bana yine sokak ağzıyla "yok ödeyecektim, öyle düşündüm diye kendini kandırma" şeklinde konuşmaya devam etti.

Bunu söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama sırf 40 TL borcum için 4 sene boyunca r10.net te birini bulmaya çalıştım ve sonunda bulup borcumu ödedim. Bu kadar zorlaşmasının sebebi arkadaşın uslubundaki olumsuzluktur.

İspatlayamadığı takdirde sanırım kendisine biraz hukuk dersi vereceğiz.

Uzun yazmayacağım dedim ama güne böyle bir sorunla başlamak sinir bozucu oldu.

Sorunun bende kaynaklandığını ispatlasın veya üslubundan dolayı forum önünde hatalı olduğunu kabul edip özür dilesin bu sorunun benden kaynaklı olduğuna inanmadığım halde ödemesini yaparım. Ticaretimizin bedeli neyse onu öderim arabesk veya efkar muhabbetini acitasyonla harmanlayıp gereksiz laflar tüketmeye gerek yok. Bu konuya da bir şey daha yazar mıyım bilmiyorum.

Arkadaşım bırak laf kalabalığını.. Sen varmısın benim dediğime girsin bir admin mesajlaşmaların hepsini okusun o karar versin üsluba bilmem neye?? veya burdaki kanıtlara istinaden olar tarafsız ve bilgili olarak para iade edilmeli edilmemeli desinler??
Laf salatası yapıp kendince kafa karıştırıyorsun ama ss lerde net herşey..
Sana ve tüm foruma son olarak bir şey daha göstericem gerisini Mahkeme de konuşacağız..

bu 25.09.2014 tarihli mesajın:

burada benim aldığım MERAL ve DURSUN kodlu adsenselerde bağlı kanalların var ve bilgilerini bilmiyorsun ama 4 gün sonra bir anda bağlı kanallar, 2 adsense de de 0 oluyor:

ha şimdi de kanalların bilgilerini hatırladın bağlantılarını kopardın dimi? bu kadar adsensesi, kanalı olan insan %100 bir txt dosyasında tutuyordur kanal bilgilerini.. yani ya vardır ya yoktur.. ha eğer dersen ki yok txt te kayıtlı değil aklımda tutuyorum bilgileri.. Peki sana şunu sorarım acaba aklına hiç gelmemiş ama hala bağlı bir kanal olabilirmi bu sattığın adsenselere ?

[MENTION=7884]cotoni[/MENTION] madem laf kalabalığı diyorsunuz, en yakın adliyeye gidin lütfen...

Haddinizi aşarak diğer hesaplarımın da hesabını soruyorsunuz...

Adminler istediklerine baksınlar benim için sorun yok, kaldı ki adminler ancak sizin ve benim söylediğimiz şeylere göre insiyatif kullanabilirler.... yapıpta yazmadığımız şeyleri bilemezler.

işte sizin bu uzlaşmadan uzak, fevri tavrınız yüzünden hakkınızı sonuna kadar istediğiniz yerde aramanızı destekliyorum ama size bu yüzden geri ödeme yapmayacağım ta ki mahkemede iddianızı ispat edene kadar.

[MENTION=9822]dombalak[/MENTION] işte bunu başta söyle ödemicem diye..öyle üslup muş tarz mış kafa karıştırma..
evet haklısın kimse benim ne yaptığımı göremez ama senin yaptıkların ortada.. madem sende benim kanal bağladığımı düşünüyorsun sana hesabı aldıktan sonra 3 gün boyunca bir sürü mesaj attım veri geliyor hala diye (ki senin kanalları taşıdığını söylemene rağmen) o zaman neden bana ispatla bilmem ne demedin ? yukarıdaki görüntüde başka hesap karıştırmıyorum bana sattığın MERAL kodlu hesap ama işte hemen üstündeki DURSUN kodlu dada aynı karmaşık durum..
evet burda adminlerin mod ları para iadesi yaptırımları yok ama en azından ortadaki yazılanlar ve görüntülere göre bakıp haklı haksız bir karar verebilirler ve suçlu bulanan tarafa gerekli cezai işlemi uyguluyabilirler..
adminlerden senin süresiz banlanmanı talep ediyorum..

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] konuyla sanırım sen ilgileniyorsun. Sonucu bana pm ile bildirirsin gerekli işlemler yaparım.

Tüm yazışmaları okudum, Sorunun kimden kaynaklandığını biz %100 olarak bilemeyiz lakin ihtimaller doğrusunda giderek tahminlerde bulunabiliriz.

Dombalak nickli üyenin dediği üslubsuz konuşma gibi bir şeye denk gelmedim adsenseyi alan cotoni gayet normal bir şekilde konuşmuş iade edecektim işte konuşmalarına dikkat etseydi vb bir durum gözükmüyor. Adsense ye kanal eklemeden ve müdahale etmeden banlandıysa ve satıcının diğer adsense de banlandıysa ihtimaller doğrusunda satıcıdan kaynaklandığı kanaatine varılır.

Ayrıca fetva veren bir yönetim yok anlatılanlar ve olaylar neyi gösteriyorsa biz ona göre kararımızı veriyoruz. İade edilince veya edilmeyince bir yararımıza olmuyor.
Hatanın dombalaktan kaynaklandığı görüşündeyim.

İşi mahkeme vb yerlere götürmeden bir uzlaşmaya varılması en mantıklısı olacaktır.
Yoksa aylarca uğraşıp durmanın gereği yok. Taraflar son geldikleri noktayı ve görüşlerini bildirirse ona göre hareket ederiz.

Gelinen bu noktadan sonra ben kararı [MENTION=9822]dombalak[/MENTION] a bırakıyorum ama eğer göndermezse ne forumdan banlanmasını talep edicem, ne mahkeme birşey olmuyacak.. Nedenini de konuyla ilgilenen [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] a açıklayacağım ama asla haksız olduğumu düşündüğümden falan değil.. Artık arkadaşın kendi vicdanına bırakıyorum olayı..

Konuya bir daha yazmayacağım dedim ama arkadaş konuyu farklı bir boyuta çekti şimdi. Vicdanına bırakıyorum dedi.

Öncelikle şunu çok iyi bilmeniz ve anlamanız lazım; çok şükür şu ana kadar kimsenin 1 kuruşu dahi bende kalmamıştır o konuda tahmin edebileceğinizden çok çok daha hassasımdır.

Forumda o kadar çok kişiyle alışverişim oldu bir kişi çıkıpta bana sen haksızsın veya hakkımı gaspettin demedi, hatta itrader bile verilmesini istemedim.

Eğer arkadaş banlanma olayından sonra benimle ilk temasa geçtiğinde müspet bir tavır sergileseydi bu konu buraya hiç gelmezdi bile ama kendisinin "LAF KALABALIĞI" dediği naif tarzı bana karşı göstermedi.

Tevazu ve saygı benim için çok önemlidir, uyulmadığı durumlarda formaliteler neyse onu uygularım. Bundan kimsenin şikayet etme hakkı yoktur.

İnançlı biri olarak bu arkadaşa dedim ki "ALLAH ŞAHİT AKLIMDAN GEÇEN KUSURUN KİMDE OLDUĞUNA BAKILMAKSIZIN ÖDEMENİZİ GERİ YAPMAKTI..." ama arkadaş bunu acitasyon ve laf kalabalığı/ebeliği olarak yorumlayarak saygısızlığını bir adım daha ileri taşıdı. Madem haklılığınıza inanıyorsunuz lütfen sonuna kadar hakkınızı savunun. Özel mesajlarda mahkemeye vereceğim, çok iyi avukatım var, adliyede görüşeceğiz diye ahkam kesmek yerine saygı ve tevazuyu kullansaydınız, sizin zararınızı sizi yormadan hemen karşılar hatta telafi etmek adına siz adsense hesabı bile hediye ederdim.Sizinle belkide kalıcı bir dostluğumuz olabilirdi çünkü forumda bu şekilde yakın dostluğumuz olan bir iki arkadaşım var ve dünya gözüyle yüzlerini canlı görmedim bile. Kanallarıma adsense hesaplarıma kadar herşeyi bilirler...

Neyse daha fazla "ACİTASYON" yapmayayım. Hakkınızı aramak için mahkemeye verin lütfen aksi halde ben size iftira, hakarettten dava açacağım ve ben sizin gibi yaparım ederim deyip sonradan dediğinden cayan bir mizaca sahip değilim. Mahkemede müşteki sanıklar olarak karşılaşırız, bilirkişi isteriz sonra en az 12 ay sürecek bir davayı edevletten takip ederiz. Derdimizi anlatırız adalet gereğini yapar.

Son sözüm hakkınızı adalet kurumlarında aramanıza devam etmeniz yada edep ve adap sınırları içinde bir özür dilemenizdir. Sonra zaten ben size ödemenizi yaparım mağdur olmanızı istemem. Size kızgın veya kırgın değilim sadece yaşınızın heyecanına veriyorum bu fevri tavrınızı.

Gelinen bu noktadan sonra ben kararı @dombalak a bırakıyorum ama eğer göndermezse ne forumdan banlanmasını talep edicem, ne mahkeme birşey olmuyacak.. Nedenini de konuyla ilgilenen [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] a açıklayacağım ama asla haksız olduğumu düşündüğümden falan değil.. Artık arkadaşın kendi vicdanına bırakıyorum olayı..

Hakkınızı arama konusunda fısıltılı işler yapmayın. Hakkımda konu açmaya cesaret edebiliyorsanız, konuyla ilgilenen moderatöre özelden açıklayacağınız şeyi burada cesurca, mertçe herkesin önünde açıklayın lütfen. Açıklayın ki iddianızdaki samimiyetinize herkes inansın. Adıma sürmeye çalıştığınız bu leke konusunda akıllarda soru işareti kalmasın.

Yönetim istediği kararı verebilir buna da saygım vardır. [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=7884]cotoni[/MENTION]

Sıkıntı şurada her 2 tarafta bir yandan uzlaşma bir yandan uzlaşmama düşüncesinde.
Mahkemeye başvurmak zaman kaybı yaşatacak ve sürekli git gel olayları yaşanacaktır.
İki tarafta uygun düzgün bir dille konuşup anlaşabilir. Bunda bir sakınca görmüyorum lakin 2 tarafta hayır mahkemede halledecez derseniz mahkemenin sonucunu buraya yazarsınız ona göre bizde işlem yaparız. Mahkemeye başvurmadan aranızda mı halledecek siniz yoksa mahkeme yoluyla mı ?

@dombalat [MENTION=7884]cotoni[/MENTION]

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ben son mesajımda söylemek istediklerimi söyledim daha eklicek birşeyim yok.. Mahkemeye falan vermicem.. İade konusunda da kendi vicdanına bıraktım..

Ben daha son sözümü söylemedim.

İspatlayamadığı bir iddia için benim adımı hırsla, inatla lekelemeye çalıştı, su-i zanda bulundu, şüphe altında bıraktı.

Arkadaş fevri tavrından vazgeçerek söylediğim kusurunu burada kabul ederse mağduriyetini gidermek için geri ödemesini de yaparım (kasım sonuna doğru), bu işi uzatmam, devlet karşısında hesaplaşmaktan da vazgeçerim.

Ya şu duruma bakar mısınız? Beni her türlü tehditlerle, ithamlarla suçlayan ve belkide korkutmaya çalışan arkadaş şimdi geri çekiliyor. Madem bu noktaya gelecekti neden ismim bu kadar yıpratıldı bu konuyla. Neden insanların ağzına sakız olacak tarzda basitleştirildim bu mesnetsiz iddialarla? Belki saygınlığım zedelendi, belki itibarım sarsıldı forumda herşeyden önemlisi rencide edildiğimi düşünüyorum.

Aynı şekilde ben birisi hakkında ithamda bulunsaydım sonuna kadar uğraşır haklılığımı ispat etmeye çalışırdım yada hatamı anlayıp özür dilerdim.

Bazı arkadaşlar konuşma tarzımdan dolayı beni yaşlı bir amca sanabilir. Yaşlı sayılmam ama 40'ına dayandım sayılır. Özelden soran oldu onun için yazdım. Yaşlılar gibi konuşuyorsun lafını da duydum ya, konu açan arkadaşa sebep olduğu şeyden dolayı ne desem bilmiyorum artık.

[MENTION=9822]dombalak[/MENTION] Aranızdaki tüm yazısmaları tek tek okudum öncelikle [MENTION=7884]cotoni[/MENTION] adlı kisinin size karsı uslubunu bozdugunu görmedim.

Siz zaten en büyük hatayı kanal bağlı değil diyip, kanal bağlı satıs yaparak yapmıssınız. Burada adsense mühendislerine sormadan kimin %100 suçlu oldugunu anlayamayız fakat tüm mesajları ve kanıtları incelediğimde sorunun sizde oldugu kanaatindeyim.

Hem sizin kendi adsense hesabınızın banlanması olsun, hem kanal bağlı satmanız olsun. Tüm sorumluluğun sizde oldugunu düsünüyorum.

Ayrıca iade yapacağınızı fakat uslubdan dolayı vazgeçtiğinizi yazmıssınız. Arkadas sizden aldıgı adsense hesabının banlanması üzerine "konu açacağım", "yöneticilere iletececeğim" demis olabilir. Bu onun en doğal hakkı. Yukarıda yazdıgım gibi ben burada ki uslubda bir sıkıntı görmedim. Sırf bu yüzden iade yapmayacam demeniz inandırıcı gelmedi.

Bence siz iadenizi yapın bu konu burada kapansın.

Eğer yok yapmayacam diyorsanız islem yapmak zorunda kalacağız. [MENTION=9822]dombalak[/MENTION]

Düşüncenize saygılıyım ama hala dediğimde ısrarlıyım bana ispat edecek o arkadaş sorunun benden kaynaklandığını...

Üslup tarzında aynı düşünmek zorunda değiliz size göre önemsizdir bana göre önemlidir, kabul etmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız.

Satın alma esnasında bir kanal bağlı olduğunu kendisine söyledim bana o an hayır kabul etmiyorum dese satış gerçekleşmezdi zaten kaldı ki arkadaşın koyduğu ss lerde de bir ara kanal bağlı olduğu görünüyor. İnsanlara ticaret adabını da öğretmek zorunda mı kalacağız artık.

Konuyu açan arkadaş beklentilerime makul bir cevap vermediği sürece ödeme yapmayacağım, yönetim olarak vereceğiniz karara beğenmesem bile saygı duyarım. O arkadaşla başka türlü hakkımızı aramak zorunda kalacağız o zaman.

[MENTION=7884]cotoni[/MENTION] kanal bağlı olmasın demiş siz kanal bağlı adsense satmışsınız [MENTION=9822]dombalak[/MENTION]

Cotoni sana almadan önce içinde bir kanal bağlı diye söyledimi dombalak?

Düşüncenize saygılıyım ama hala dediğimde ısrarlıyım bana ispat edecek o arkadaş sorunun benden kaynaklandığını...

Üslup tarzında aynı düşünmek zorunda değiliz size göre önemsizdir bana göre önemlidir, kabul etmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız.

Satın alma esnasında bir kanal bağlı olduğunu kendisine söyledim bana o an hayır kabul etmiyorum dese satış gerçekleşmezdi zaten kaldı ki arkadaşın koyduğu ss lerde de bir ara kanal bağlı olduğu görünüyor. İnsanlara ticaret adabını da öğretmek zorunda mı kalacağız artık.

Konuyu açan arkadaş beklentilerime makul bir cevap vermediği sürece ödeme yapmayacağım, yönetim olarak vereceğiniz karara beğenmesem bile saygı duyarım. O arkadaşla başka türlü hakkımızı aramak zorunda kalacağız o zaman.

Arkadaşın üslubunda bir sorun yok sadece siz iade etmek istemiyorsunuz üslubu bahane etmişsiniz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri