Drone

• Kullanıcı Arbys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Arbys

Kayıtlı Üye
Drone kullanan varmı arkadaslar ? Drona satın almak istiyorum ama birazda tavsiye değerlendirmek istiyorum. kalkıpta 400 500 tl veremem ona göre tavsiye verirseniz sevinirim

Hocam benimde aklımda su sıralar ama turkiyede çok pahalı alibaba.com dan sipariş edilse daha uygun olur diye dusunuyorum

oyuncak amaçlı mı yoksa hobi amaçlı mı istiyorsunuz hocam ?

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

[/COLOR]
Drone kullanan varmı arkadaslar ? Drona satın almak istiyorum ama birazda tavsiye değerlendirmek istiyorum. kalkıpta 400 500 tl veremem ona göre tavsiye verirseniz sevinirim

hocam bildim kadarı ile düzgün bi drone 600 tl den başlıyor siz 400- 500 veremem demişsiniz (maketini alcam derseniz bilemem :D )

Son düzenleme:
Bu dronelar cogu yerde yasaklandi denilmis dogru mu? Asli astari var mi bu isin?

Hobi hocam öyle keyif almak için kameralı olursa tabı daha ıyı olur

hocam hobi amaçlı o civara bulamazsınız ancak oyuncak sınıfı diye geçiyor geneli şu tarz bir şey almanızı öneririm ancak yurt dışından bekleyebilirseniz daha uygun fiyatlara geliyor D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası Cx-30W Kameralı Wi-Fi Multikopter Seti (Mavi) Ccx-30W-Txbl ancak size önerim hobi amaçlı olucak ise fiyat aralığını yükseltip sağlam bir cihaz toplamanız forumda bir arkadaş vardı aklıma gelmedi ismi :/ dji serisi satıyordu sanırım dji serisi de alabilirsiniz ilerisi için de onların fiyatları 2k civarı özelliğine gimbal vs. göre değişiyor tabi

hocam hobi amaçlı o civara bulamazsınız ancak oyuncak sınıfı diye geçiyor geneli şu tarz bir şey almanızı öneririm ancak yurt dışından bekleyebilirseniz daha uygun fiyatlara geliyor D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası Cx-30W Kameralı Wi-Fi Multikopter Seti (Mavi) Ccx-30W-Txbl ancak size önerim hobi amaçlı olucak ise fiyat aralığını yükseltip sağlam bir cihaz toplamanız forumda bir arkadaş vardı aklıma gelmedi ismi :/ dji serisi satıyordu sanırım dji serisi de alabilirsiniz ilerisi için de onların fiyatları 2k civarı özelliğine gimbal vs. göre değişiyor tabi

Kendimi gelıstırmeden biraz daha üst modellere geçmek istemiyorum acıkcası

ben 600 tl ye aldım dr drone parrot daha ucuzu oldunu sanmıyor 1.500 tl falan sıfırları

300-400 tl ye aldığın drone'dan hobi de olsa pek bir hayır bekleme hocam. 1k ya çıkmanı tavsiye ederim.

Bu dronelar cogu yerde yasaklandi denilmis dogru mu? Asli astari var mi bu isin?

evet var bazıları hava alanlarında ucutrunca kısıtlama koydular koredede avcı droneler var altlarında ag var yasak ucus yapanları yakalıyor her yerde ucurtmuyorlar gızlılık amaclı

Yapısı kurtarmayan New York gibi şehirlerde çok kısıtlı. Bazı ülkelerde de artık drone'un kaydını yaptırmalısın. Olur da yakalarlarsa ve kayıt yoksa sıkıntı olabiliyormuş. Kötüye kullanımlardan sonra böyle yaptırımlar geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri